0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Sun στις Αυγούστου 13, 2010, 01:15:11 amΣυγχαρητήρια σε όλους τους διορισθέντες κι από μένα ! Μετακομίζω στη...Ρόδο (Α' δωδεκανήοσυ). Θα τα λέμε από εκεί...Υπομονή σε όλους όσοι παίρνουν σειρά ! Συγχαρητήριααααααααα Πολύ τέλεια η Ρόδος!!!!!!!!!
Συγχαρητήρια σε όλους τους διορισθέντες κι από μένα ! Μετακομίζω στη...Ρόδο (Α' δωδεκανήοσυ). Θα τα λέμε από εκεί...Υπομονή σε όλους όσοι παίρνουν σειρά !
Παράθεση από: kaitoula στις Αυγούστου 13, 2010, 12:50:27 amδιορισμένη και βοηθά όσους είναι αδιόριστοι!!! αυτό είναι προς τιμήν της γιατί συχνά με το που βολεύεται κάποιος ξεχνά την προηγούμενη φάση της ζωής του! μπράβο και παλι και στις 2!!!Ναι πράγματι ..Το θυμάμαι γιατί διοριστήκαμε μαζί στον Ασεπ του 2007 και μιλάγαμε πολύ εδώ...Και στη δική μας το Vikoulaki ,και στην Ιωάννα απλά συγχαρητήρια για όσα έχουν κάνει....
διορισμένη και βοηθά όσους είναι αδιόριστοι!!! αυτό είναι προς τιμήν της γιατί συχνά με το που βολεύεται κάποιος ξεχνά την προηγούμενη φάση της ζωής του! μπράβο και παλι και στις 2!!!
Τα θυμάμαι κι εγώ, Μάγδα (θυμάμαι και την "επιστημονική" δήλωση περιοχών που είχες κάνει ). Ωραίο που είμαστε ακόμα εδώ και τα λέμε... Καλή αρχή σε όλους τους συναδέλφους που διορίστηκαν. Ελπίζω σύντομα να έχουμε καλά νέα και για όσους περιμένουν αναπλήρωση
Συγχαρητήρια σε όλους, καλή αρχή κ στα δικά μας του χρόνου οι υπόλοιποι!!! Πέρσυ πίστευα ότι τέτοιες μέρες θα κερνούσα όλον τον κόσμο για το διορισμό μου, αναβάλλεται το κέρασμα κ ξαναζώ μέρες αναμονής αναπλήρωσης, κάποιος περνάει πολύ καλά μαζί μας...καλημέρα
γι αυτό λες περιμένουμε τόσα χρόνια;;;; την έχω ανάγκη αυτή την οπτική κ θα την κρατήσω κ του χρόνου αναμένω διορισμό στη χειρότερη σε Νέα Υόρκη, Καλιφόρνια ή νησιά Ειρηνικού¨)
Παράθεση από: ippokratis στις Αυγούστου 13, 2010, 09:29:25 amΣυγχαρητήρια σε όλους, καλή αρχή κ στα δικά μας του χρόνου οι υπόλοιποι!!! Πέρσυ πίστευα ότι τέτοιες μέρες θα κερνούσα όλον τον κόσμο για το διορισμό μου, αναβάλλεται το κέρασμα κ ξαναζώ μέρες αναμονής αναπλήρωσης, κάποιος περνάει πολύ καλά μαζί μας...καλημέρααχ μια απο τα ιδια ,για 4 συνεχομενη χρονια ,εμεινα να κοιταω το διορισμο με τα κυαλια και μη πει κανεις για του χρονου ,γιατι μονο παρηγορια δεν ειναι αυτο.Δεν εχω ορεξη για αναπληρωση ξανα , νιωθω βαθια ταπεινωση ,οργη και μισος.Επρεπε να παρει ολο το 24 μηνο ,κενα υπαρχουν , αντι αυτου μας αποκεφαλισε και εβαλε και αλλα 20 ατομα επιπλεον με 23,5 .Συν τοις αλλοις 3 ατομα που ξερω χωρις ασεπ , με τα γνωστα παραθυρα διοριστηκαν και εμεινα πισω να τα κοιταω να τριβουν τα χερια τους .Τελικα μεχρι και να τα παρατησω σκεφτομαι , δεν αντεχεται αλλο αυτη η κοροιδια , μας θεωρει τους 24 μηνιτες ,τα βυσματα και καλα, να παει να πνιγει η μαλακισμενη, χιλιες καταρες απο ολο τον κοσμο που καρατομησε .
Συγχαρητηρια παιδια σε όσους διοριστηκαν!!!!!!!!!!καλη σταδιοδρομια να εχετε!!!!Και ΥΠΟΜΟΝΗ σε ολους εμας που μειναμε πίσω.......Που θα πάει..θα φέξει και για μας.......ξερει κανεισ πόσους θα πάρει του χρόνου??!?! να δουμε αν ειναι να ελπίζουμε ή οχι......