0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ioanna89, υπάρχουν και τα 204 άτομα που έχουν επιτυχία στον ΑΣΕΠ και υπάρχουν και στο 40%. Αν φύγουν αυτοί με τον ΑΣΕΠ, η βάση του 40% πέφτει πολύ!
Αλεξία μου,αν σε πετύχει το παιδί μου ποτέ στο σχολε'ίο θα σε παρακαλούσα να του μάθεις ότι ο παρατατικός του είμαι γράφετε με η και όχι με ει.Κάτι τέτοια μαθαίνετε στα παιδιά μας και μετά μου λες σας υποτιμάμε κιόλας
Παράθεση από: maria-lena στις Αυγούστου 04, 2010, 07:28:13 pmKYRINIS, με 29 και 30 μόρια έχει κάποιος πολλές πιθανότητες διορισμού με το 40%, αφού η βάση είναι 26.465 μόρια. Το υπουργείο δεν έχει βγάλει τυχαία αυτή τη βάση, απλά καλεί λίγους παραπάνω. Μην ξεχνάς ότι πολλοί παίζουν και στους άλλους πίνακες (ΑΣΕΠ ή 24 + ΑΣΕΠ). Εγώ με 28 μόρια, είμαι αισιόδοξη με το 40% όσο δε φαντάζεσαι....Τα λέω καλά, βρε παιδιά; Διορθώστε με, αν κάνω λάθος. Ευχαριστώ! Αριστερά στα Νέα αρχεία υπάρχει πίνακας πρόβλεψης διορισμών ("ΠΕ02 - Διοριστέοι 2010-Σειρά Διορισμού"). Η πρόβλεψη για 24μηνο και 40% είναι ακριβής (το έχω διπλοτσεκάρει), εφόσον όλοι οι δικαιούχοι κάνουν αίτηση διορισμού. Μόνο στην πρόβλεψη για ΑΣΕΠ υπάρχει ένα λάθος.Σύμφωνα με τον παραπάνω πίνακα, η βάση του 40% θα είναι στα 30,3 μόρια.
KYRINIS, με 29 και 30 μόρια έχει κάποιος πολλές πιθανότητες διορισμού με το 40%, αφού η βάση είναι 26.465 μόρια. Το υπουργείο δεν έχει βγάλει τυχαία αυτή τη βάση, απλά καλεί λίγους παραπάνω. Μην ξεχνάς ότι πολλοί παίζουν και στους άλλους πίνακες (ΑΣΕΠ ή 24 + ΑΣΕΠ). Εγώ με 28 μόρια, είμαι αισιόδοξη με το 40% όσο δε φαντάζεσαι....Τα λέω καλά, βρε παιδιά; Διορθώστε με, αν κάνω λάθος. Ευχαριστώ!
Παράθεση από: ioanna89 στις Αυγούστου 04, 2010, 07:47:29 pmΠαράθεση από: maria-lena στις Αυγούστου 04, 2010, 07:28:13 pmKYRINIS, με 29 και 30 μόρια έχει κάποιος πολλές πιθανότητες διορισμού με το 40%, αφού η βάση είναι 26.465 μόρια. Το υπουργείο δεν έχει βγάλει τυχαία αυτή τη βάση, απλά καλεί λίγους παραπάνω. Μην ξεχνάς ότι πολλοί παίζουν και στους άλλους πίνακες (ΑΣΕΠ ή 24 + ΑΣΕΠ). Εγώ με 28 μόρια, είμαι αισιόδοξη με το 40% όσο δε φαντάζεσαι....Τα λέω καλά, βρε παιδιά; Διορθώστε με, αν κάνω λάθος. Ευχαριστώ! Αριστερά στα Νέα αρχεία υπάρχει πίνακας πρόβλεψης διορισμών ("ΠΕ02 - Διοριστέοι 2010-Σειρά Διορισμού"). Η πρόβλεψη για 24μηνο και 40% είναι ακριβής (το έχω διπλοτσεκάρει), εφόσον όλοι οι δικαιούχοι κάνουν αίτηση διορισμού. Μόνο στην πρόβλεψη για ΑΣΕΠ υπάρχει ένα λάθος.Σύμφωνα με τον παραπάνω πίνακα, η βάση του 40% θα είναι στα 30,3 μόρια.Εννοείς για φέτος.Εγώ αναφέρομαι για το 2011, όπου και θα πάρει το υπόλοιπο 40%.Τη βάση την υπολόγισα στα 29 και κάτι για του χρόνου, αφαιρώντας κάποιους 24μηνίτες και τους 24 του 40% που μένουν.Θα θελα να μου πεις τη γνώμη σου.
Έχω μάθει πάντως ότι πέρυσι όσους κάλεσε για διορισμό με το 40% τους πήρε όλους. [/quoteλαθος εμαθες...