0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
αναφέρομαι σε μόνιμο διορισμό,όχι αναπλήρωση.απλώς αναρωτιέμαι,μετά το πέρας των δύο ετών της μεταβατικής,και εφόσον οι πίνακες κλειδώνουν,η εγκύκλιος θα ζητά προϋπηρεσία έως 30/6/2010;πόσοι θα έχουν μείνει μέχρι τότε ώστε να διοριστούν,αφού δεν θα προσμετρηθεί επιπλέον προϋπηρεσία;αυτό είναι το βασικό μου ερώτημα και δεν μπορώ να απαντήσω.
μακάρι να είχαμε μπερδευτεί μόνο εμείς κι η Υπουργός να τα είχε ξεκάθαρα όλα.το νομοσχέδιο εν τη γενέσει του είναι ασαφές.τι να περιμένουμε δεν ξέρουμε.εμείς που εργαζόμαστε ως αναπληρωτές,φέτος δεν έχουμε δικαίωμα διορισμού,τι θα κάνουμε;να περιμένουμε διορισμό του χρόνου;και πως θα γίνει αυτό; αφού κλειδώνουν οι πίνακες και πάλι την ίδια προϋπηρεσία θα έχουμε;αυτό δεν καταλαβαίνω.
nero όταν μιλάει για μονιμοποίηση εννοεί στη γενική αγωγή , αφού είναι μονόδρομος για τη δευτεροβάθμια ..
Eγώ αυτό που ξέρω και θα το πω χύμα είναι πως οι περισσότεροι της
συμφωνώ ΛΩΡΑ! Για μένα η ειδική είναι ένα σκαλί πιο πάνω σε βαθμό δυσκολίας από την γενική καθώς η άριστη γνώση του γνωστικού σου αντικειμένου πρέπει να είναι δεδομένη για να ασχολείσαι αποκλειστικά και μόνο με τις παρεμβάσεις που πρέπει να κάνεις ωστε να γίνει η γνώση προσβάσιμη στο κάθε παιδί με το διαφορετικό πρόβλημα...δεν ξέρω αν θα γίνει ΑΣΕΠ ειδικής ποτε για την δευτεροβάθμια αλλά αν γίνει ο βαθμός δυσκολίας του θα είναι λογικά (από επιστημονικής πλευράς τουλάχιστον) αυξημένος....και όσοι από τους μεταπτυχιακούς κάνανε το λάθος να μην ασχοληθούν με το γνωστικό τους αντικείμενο αισθάνονται (από εξακριβωμένες πηγές μέσα από μεταπτυχιακούς κύκλους) εξαιρετική ανασφάλεια και εύχονται και επιδιώκουν να δουλέψουν σε δομές με παιδιά με πολύ σοβαρά προβλήματα (δηλ. στην κατηγορία των παιδιών που δεν ανταποκρίνονται στους στόχους της τυπικής εκπαίδευσης μην σας πω σαν ειιδικό βοηθητικό προσωπικο!) για να μη χρειαστεί να κάνουν φιλολογικά!!!!