0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπέρα σας,επιδή είμαι πολύ καινούρια στο σπορ, μόλις πρωτη φορά εκανα αιτηση για ΠΕ 02.50 και ούτε με τους πίνακες της γενικης εχω ασχοληθει ποτέ, θα μπορούσε να με διαφωτίσει κάποιος ωστε να έχω μια ιδέα;1. πως ακριβως γίνεται η επιλογη; μιλώντας υποθετικά για να καταλάβω, υπάρχει κένό στη Λέσβο για παράδειγμα που έχω δηλώσει και κάποιος στον πίνακα που προηγείται εμου δεν την έχει δηλώσει αλλα έχει συμπληρώσει στην άιτηση οτι αποδέχεται και λοιπές περιοχές, καλούν αυτον, σωστά;2. πότε περίπου καλούν; βγαίνει ανακοίνωση με τα ονοματα αυτών που τοποθετούνται στο e-aitisi; η ειδοποιούν ατομικα; 3. αν αποδεχθείς θεση ωρομισθιου βγαινεις από τον πίνακα αναπληρωτών; αν πάλι αρνηθείς θέση ωρομίσθιου εχει καποια επίπτωση;4. με θέση γυρω στο 20 και κατι στον πίνακα νοηματικής -το β- υπάρχουν πιθανότητες να κληθείς;ξερω πολλα τα ερωτηματα, αλλα δε γνωρίζω σχεδον τίποτα για τη διαδικασία,ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον-α μπει στον κόπο να απαντήσει.
Συνάδελφοι καλησπέρα και καλή τύχη σε όλους.Αυτοί που έχουν σεμινάριο προηγούνται στους πινακες;;
πέρυσι μας κατέταξαν με βάση την ημεροχρονολογία και βαθμό μεταπτυχιακούφέτος με βάση τα παραπάνω του βασικού πτυχίουκάνω λάθος;;κάθε χρόνο και διαφορετικός τρόπος κατάταξης.........................