0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Mara 14, πώς εξηγείς το γεγονός ότι εσείς οι 5 καταθέσατε τις επάρκειες σας εγκαίρως, ενώ οι υπόλοιποι 4 επιτυχόντες του Ιουλίου δεν το κατέθεσαν;; Κανονικά όλοι θα έπρεπε να ενημερωθούν την ίδια ημερομηνία από 26/8. Για να τελειώνει το θέμα εδώ η ΟΜΚΕ μου απάντησε ότι εσείς οι 5 ζητήσατε να γνωρίζετε άμεσα αν ήσασταν επιτυχόντες.
Παράθεση από: geool στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 08:27:59 pmMara 14, πώς εξηγείς το γεγονός ότι εσείς οι 5 καταθέσατε τις επάρκειες σας εγκαίρως, ενώ οι υπόλοιποι 4 επιτυχόντες του Ιουλίου δεν το κατέθεσαν;; Κανονικά όλοι θα έπρεπε να ενημερωθούν την ίδια ημερομηνία από 26/8. Για να τελειώνει το θέμα εδώ η ΟΜΚΕ μου απάντησε ότι εσείς οι 5 ζητήσατε να γνωρίζετε άμεσα αν ήσασταν επιτυχόντες. ας πράττατε κι εσείς το ίδιο συνάδελφοι!!τι τα βάζετε με τη/τον συνάδελφο;;;είναι αθέμιτο δηλαδή να πει κάποιος στην ομκε ξέρεις θέλω να ξέρω εγκαίρως διότι θέλω να προσκομίσω το χαρτί;εσείς δηλαδή,οι υπόλοιποι κάνατε διακοπές και τώρα θυμηθήκατε ότι είχατε κάποτε δώσει εξετάσεις ;;γιατί όταν κάνατε τα χαρτιά δεν πιέσατε την ομκε να σας δώσει τα αποτελέσματα;;;και όχι μόνο δεν κάνατε αυτό,αλλά τα βάζετε και με τους άλλους που έπραξαν όπως έπρεπεκαι στην τελική,ακόμη και κάτι μεμπτό να συμβαίνει πάλι δεν φταίνε οι συνάδελφοι αλλά εκείνοι και όποιοι το επέτρεψαν αυτό το μεμπτό!έλεος πια,συνάδελφοι,έλεος!!σας διαβάζω μέρες!και όχι μόνο εδώ!εξαπολύετε κατηγορίες εκεί που δεν πρέπει και βγάζετε όλο σας το κόμπλεξ και τον κακό εαυτό!έλεος!!!
για να τελειωνουμε το θεματακι,κανεις δεν κατηγορησε την κοπελα προσωπικα,ο geol ανεφερε εδω και μερες το προβλημα που υπαρχει με τους πινακες για να γνωστοποιηθει.η κοπελα απο μονη της μας ειπε οτι ειναι μια απο αυτους τους 5,μεχρι τοτε το θεμα δεν ηταν προσωπικο.οπως και να εχει οφειλουμε να γνωστοποιησουμε οτι η ομκε αυθαιρετει(βγαζει αποτελεσματα για καποιους μια μερα μετα την εξεταση και ενημερωνει τον καθενα οποτε γουσταρει)για να ειμαστε ολοι πιο προσεκτικοι,το ιδιο μπορει να κανει στο μελλον και οποιοσδηποτε αλλος φορεας,δε νομιζω να αρεσει σε κανεναν η αδικια!!!!οι χαρακτηρισμοι(κομπλεξ,κακος εαυτος...)ειναι περιττοι για να μην πω οτι σηκωνουν ανετα μηνυσεις.το τι καναμε το καλοκαιρι το ξερουμε σιγουρα καλυτερα απο εσας.και εν τελει δε φταιει κανενας αλλος,παρα εμεις που δεν κινηθηκαμε νομικα εναντιον της ομκε για να παρει θεση και να αφαιρεσει τις επαρκειες απο τους φετινους πινακες και να αποφυγουμε αναλογα συμβαντα στο μελλον.οχι οτι ειναι αργα τωρα,βεβαια!!!ΥΓ.κομπλεξικος δεν ειναι αυτος που υπερασπιζεται το δικαιωμα του να κριθει και να δουλεψει επι ισοις οροις.μακαρι να μη χρειαστει να βρεθει καποιος συναδελφος στη δυσαρεστη θεση να ψαχνει και να καταγγελει τα κακως κειμενα,δεν εχετε ιδεα ποσο ψυχοφθορο ειναι μετα απο τοσα χρονια δουλειας να ασχολεισαι με τετοια πραγματα!!!!
Καλημέρα, σχετικά με την επάρκεια της Ε.Ν.Γ., τηλεφώνησα και εγώ στην Ομοσπονδία στις 20/7 και τους ρώτησα αν μπορούν να βγουν νωρίτερα τα αποτελέσματά μου για να προλάβω τις ημερομηνίες του υπουργείου και μου είπαν ότι δεν γίνεται. Τα αποτελέσματα θα βγουν όλα μαζί ένα μήνα μετά. Την ίδια μέρα που μου το λένε αυτό, την ίδια μέρα ακριβώς τηλεφωνούν σε κάποιους επιλεκτικά και τους ανακοινώνουν τα αποτελέσματα. Και μάλιστα τους δίνουν την πιστοποίηση που εγώ ακόμα την περιμένω. Τα δικά μου αποτελέσματα βγήκαν 27/8 αφού τελείωσαν και οι ενστάσεις (τυχαίο;). Για διευκρίνηση: είμαι επιτυχούσα από Θεσ/νίκη. Έδωσα εξετάσεις στις 10/7. Τώρα τηλεφωνώ στην Ο.Μ.Κ.Ε. και με παραπέμπουν ο ένας στον άλλον.