*

Αποστολέας Θέμα: Πίνακες ΠΕ02 Ειδικής Αγωγής  (Αναγνώστηκε 43944 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mara14

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Πίνακες ΠΕ02 Ειδικής Αγωγής
« Απάντηση #168 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2010, 02:18:12 pm »
Μάλιστα. Τότε δεν μπορείς να καταλάβεις ούτε εσύ η ίδια αυτά που γράφεις. Ας ακολουθήσω λοιπόν τη δική σου ιεράρχηση:

1ον "den xreiazomastan to ""krima"" sas,mas arkei aplws na tirountai oi diadikasies k na mi xanoume ti douleia mas epeidi i omke k kapoioi "sunadelfoi" autheretoun!!!"

Εγώ μίλησα για την ΟΜΚΕ μόνο...εσύ πρόσθεσες ότι κάποιοι συνάδελφοι αυθαιρετούν. Επομένως υπέθεσα ότι εννοείς εμένα και πιθανώς και τους υπόλοιπους που πήραν επάρκεια τον Ιούλιο. Και διευκρίνισα ότι δεν έκανα καμία αυθαιρεσία.

Επίσης εγώ δεν είπα ότι έχω γνωστό και πήρα επάρκεια...εσύ το είπες...εγώ απλά είπα ότι δεν έχω κάποιον γνωστό για να με ενημερώσει. Μην διαβάζεις αυτά που θέλεις να διαβάσεις γιατί θα βλέπεις εχθρούς από παντού...!!!"

2ον  "σε προηγουμενο μηνυμα εγραφες οτι εδω και 2 χρονια τα παρατησες κ το πηρες τωρα γιατι ειχες θετικη ενεργεια κ τωρα μας λες οτι προσπαθεις 2 χρονια"  

Πού ακριβώς γράφω ότι προσπαθούσα 2 χρόνια για να πάρω επάρκεια? Αυτό που είπα ήταν ότι έδωσα 2 φορές, κόπηκα, τα παράτησα και ξανάδωσα μετά από 2 χρόνια. Δεν είπα ότι αυτά τα δύο χρόνια το προσπαθούσα.  Να διαβάζεις πιο προσεκτικά σε παρακαλώ. Δεν με βοήθησε η θετική μου ενέργεια, αλλά η διδασκαλία σε σχολείο κωφών ως ωρομίσθια.

3ον  "3)σε προηγουμενο μηνυμα εγραφες οτι εισαι σιγουρη πως μονο οι επιτυχοντες ενημερωθηκαν κ τωρα μας λες οτι δεν εισαι υποχρεωμενη να ξερεις."

Θεώρησα ότι ενημερώθηκαν όλοι οι επιτυχόντες αφού κι εγώ ήμουν μια από αυτους. Εγώ ενημερώθηκα άρα (υπέθεσα) ενημερώθηκαν και οι υπόλοιποι.Αυτό που τόνισα ήταν ότι δεν μπορούσα να το ξέρω με κάποιον άλλο τρόπο αν ενημερώθηκαν οι επιτυχόντες. Γνωρίζεις εσύ κάθε φορά ποιοι δίνουν εξετάσεις?

4ον "επισης να σε ενημερωσω οτι α)η ιδια η ομκε παραδεχτηκε οτι δεν ηταν σωστο να σας ενημερωσει νωριτερα τελικα και β)οτι εδωσαν πανω απο 400 ατομα για επαρκεια απο τα οποια περασαν μονο τα 51 αρα δεν ειναι καλο να μιλαμε ουτε για θετικες ενεργειες που μας βοηθησαν ουτε να επιμενουμε πως ηταν σωστο να ενημερωθουν οι 5 μια μερα μετα την εξεταση και οι 395   1,5 μηνα μετα την εξεταση."  

Δεν ευθύνομαι εγώ για τις ενέργειες της ΟΜΚΕ...ούτε εγώ τους πάω για δικούς μου λόγους...κυρίως όμως γιατί ποτέ δεν κατάλαβα τον τρόπο αξιολόγησής τους. Δες και τις προηγούμενες εξετάσεις...πάντα οι επιτυχόντες ήταν λίγοι. Και δεν μίλησα για θετική ενέργεια. Εγώ απλά είπα πως πήγα χαλαρή.
Τώρα γιατί ενημερώθηκαν οι 5 αυτό εξακολουθώ να μην το γνωρίζω και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θεωρείς οτι φταίνε αυτοί οι πέντε. Και ξαναρωτώ. Αν σε είχαν ενημερώσει εσύ τι θα έκανες? Δεν θα πήγαινες να καταθέσεις τα χαρτιά σου? Όχι γιατί αν δεν πήγαινες τότε είμαι όντως λάθος και σου ζητάω συγγνώμη.

Σε παρακαλώ λοιπόν να προσέχεις όσα διαβάζεις και να μην προτρέχεις.  Κι εμένα βρε αδερφάκι μου με έχουν κόψει και 2 φορές μάλιστα αλλά δεν είχα τέτοιο μένος σε άλλους που πέτυχαν. Τελικά έχουν πετύχει τον σκοπό τους. Μας έχουν κάνει να θέλουμε να βγάλουμε ο ένας το μάτι του άλλου.

Και για να τελειώσω αυτό το θέμα geool το πίστευα όταν σου είπα ότι είναι κρίμα...και λυπάμαι που το θεώρησες και εσύ ειρωνικό όπως το nefellaki....
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 07, 2010, 02:46:52 pm από mara14 »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:25:32 »

Αποσυνδεδεμένος geool

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #169 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2010, 08:27:59 pm »
Mara 14, πώς εξηγείς το γεγονός ότι εσείς οι 5 καταθέσατε τις επάρκειες σας εγκαίρως, ενώ οι υπόλοιποι 4 επιτυχόντες του Ιουλίου δεν το κατέθεσαν;; Κανονικά όλοι θα έπρεπε να ενημερωθούν την ίδια ημερομηνία από 26/8. Για να τελειώνει το θέμα εδώ  η ΟΜΚΕ μου απάντησε ότι εσείς οι 5 ζητήσατε να γνωρίζετε άμεσα αν ήσασταν επιτυχόντες.

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ
« Απάντηση #170 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2010, 08:33:11 pm »
Mara 14, πώς εξηγείς το γεγονός ότι εσείς οι 5 καταθέσατε τις επάρκειες σας εγκαίρως, ενώ οι υπόλοιποι 4 επιτυχόντες του Ιουλίου δεν το κατέθεσαν;; Κανονικά όλοι θα έπρεπε να ενημερωθούν την ίδια ημερομηνία από 26/8. Για να τελειώνει το θέμα εδώ  η ΟΜΚΕ μου απάντησε ότι εσείς οι 5 ζητήσατε να γνωρίζετε άμεσα αν ήσασταν επιτυχόντες.

ας πράττατε κι εσείς το ίδιο συνάδελφοι!!
τι τα βάζετε με τη/τον συνάδελφο;;;
είναι αθέμιτο δηλαδή να πει κάποιος στην ομκε ξέρεις θέλω να ξέρω εγκαίρως διότι θέλω να προσκομίσω το χαρτί;
εσείς δηλαδή,οι υπόλοιποι κάνατε διακοπές και τώρα θυμηθήκατε ότι είχατε κάποτε δώσει εξετάσεις ;;
γιατί όταν κάνατε τα χαρτιά δεν πιέσατε την ομκε να σας δώσει τα αποτελέσματα;;;
και όχι μόνο δεν κάνατε αυτό,αλλά τα βάζετε και με τους άλλους που έπραξαν όπως έπρεπε
και στην τελική,ακόμη και κάτι μεμπτό να συμβαίνει πάλι δεν φταίνε οι συνάδελφοι αλλά εκείνοι και όποιοι το επέτρεψαν αυτό το μεμπτό!
έλεος πια,συνάδελφοι,έλεος!!
σας διαβάζω μέρες!
και όχι μόνο εδώ!
εξαπολύετε κατηγορίες εκεί που δεν πρέπει και βγάζετε όλο σας το κόμπλεξ και τον κακό εαυτό!
έλεος!!!

Αποσυνδεδεμένος kinegiros

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #171 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2010, 08:36:22 pm »

ας πράττατε κι εσείς το ίδιο συνάδελφοι!!
τι τα βάζετε με τη/τον συνάδελφο;;;
είναι αθέμιτο δηλαδή να πει κάποιος στην ομκε ξέρεις θέλω να ξέρω εγκαίρως διότι θέλω να προσκομίσω το χαρτί;
εσείς δηλαδή,οι υπόλοιποι κάνατε διακοπές και τώρα θυμηθήκατε ότι είχατε κάποτε δώσει εξετάσεις ;;
γιατί όταν κάνατε τα χαρτιά δεν πιέσατε την ομκε να σας δώσει τα αποτελέσματα;;;
και όχι μόνο δεν κάνατε αυτό,αλλά τα βάζετε και με τους άλλους που έπραξαν όπως έπρεπε
και στην τελική,ακόμη και κάτι μεμπτό να συμβαίνει πάλι δεν φταίνε οι συνάδελφοι αλλά εκείνοι και όποιοι το επέτρεψαν αυτό το μεμπτό!
έλεος πια,συνάδελφοι,έλεος!!
σας διαβάζω μέρες!
και όχι μόνο εδώ!
εξαπολύετε κατηγορίες εκεί που δεν πρέπει και βγάζετε όλο σας το κόμπλεξ και τον κακό εαυτό!
έλεος!!!

++++++++++++++++++++++++++++

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:25:32 »

Αποσυνδεδεμένος nefellaki

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #172 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2010, 09:10:36 pm »
για να τελειωνουμε το θεματακι,κανεις δεν κατηγορησε την κοπελα προσωπικα,ο geol ανεφερε εδω και μερες το προβλημα που υπαρχει με τους πινακες για να γνωστοποιηθει.η κοπελα απο μονη της μας ειπε οτι ειναι μια απο αυτους τους 5,μεχρι τοτε το θεμα δεν ηταν προσωπικο.οπως και να εχει οφειλουμε να γνωστοποιησουμε οτι η ομκε αυθαιρετει(βγαζει αποτελεσματα για καποιους μια μερα μετα την εξεταση και ενημερωνει τον καθενα οποτε γουσταρει)για να ειμαστε ολοι πιο προσεκτικοι,το ιδιο μπορει να κανει στο μελλον και οποιοσδηποτε αλλος φορεας,δε νομιζω να αρεσει σε κανεναν η αδικια!!!!
οι χαρακτηρισμοι(κομπλεξ,κακος εαυτος...)ειναι περιττοι για να μην πω οτι σηκωνουν ανετα μηνυσεις.το τι καναμε το καλοκαιρι το ξερουμε σιγουρα καλυτερα απο εσας.
και εν τελει δε φταιει κανενας αλλος,παρα εμεις που δεν κινηθηκαμε νομικα εναντιον της ομκε για να παρει θεση και να αφαιρεσει τις επαρκειες απο τους φετινους πινακες και να αποφυγουμε αναλογα συμβαντα στο μελλον.οχι οτι ειναι αργα τωρα,βεβαια!!!
ΥΓ.κομπλεξικος δεν ειναι αυτος που υπερασπιζεται το δικαιωμα του να κριθει και να δουλεψει επι ισοις οροις.μακαρι να μη χρειαστει να βρεθει καποιος συναδελφος στη δυσαρεστη θεση να ψαχνει και να καταγγελει τα κακως κειμενα,δεν εχετε ιδεα ποσο ψυχοφθορο ειναι μετα απο τοσα χρονια δουλειας να ασχολεισαι με τετοια πραγματα!!!!

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ
« Απάντηση #173 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2010, 09:22:54 pm »
για να τελειωνουμε το θεματακι,κανεις δεν κατηγορησε την κοπελα προσωπικα,ο geol ανεφερε εδω και μερες το προβλημα που υπαρχει με τους πινακες για να γνωστοποιηθει.η κοπελα απο μονη της μας ειπε οτι ειναι μια απο αυτους τους 5,μεχρι τοτε το θεμα δεν ηταν προσωπικο.οπως και να εχει οφειλουμε να γνωστοποιησουμε οτι η ομκε αυθαιρετει(βγαζει αποτελεσματα για καποιους μια μερα μετα την εξεταση και ενημερωνει τον καθενα οποτε γουσταρει)για να ειμαστε ολοι πιο προσεκτικοι,το ιδιο μπορει να κανει στο μελλον και οποιοσδηποτε αλλος φορεας,δε νομιζω να αρεσει σε κανεναν η αδικια!!!!
οι χαρακτηρισμοι(κομπλεξ,κακος εαυτος...)ειναι περιττοι για να μην πω οτι σηκωνουν ανετα μηνυσεις.το τι καναμε το καλοκαιρι το ξερουμε σιγουρα καλυτερα απο εσας.
και εν τελει δε φταιει κανενας αλλος,παρα εμεις που δεν κινηθηκαμε νομικα εναντιον της ομκε για να παρει θεση και να αφαιρεσει τις επαρκειες απο τους φετινους πινακες και να αποφυγουμε αναλογα συμβαντα στο μελλον.οχι οτι ειναι αργα τωρα,βεβαια!!!
ΥΓ.κομπλεξικος δεν ειναι αυτος που υπερασπιζεται το δικαιωμα του να κριθει και να δουλεψει επι ισοις οροις.μακαρι να μη χρειαστει να βρεθει καποιος συναδελφος στη δυσαρεστη θεση να ψαχνει και να καταγγελει τα κακως κειμενα,δεν εχετε ιδεα ποσο ψυχοφθορο ειναι μετα απο τοσα χρονια δουλειας να ασχολεισαι με τετοια πραγματα!!!!

άντε κάνε και τη μήνυση,να ολοκληρωθεί το...θεματάκι...
να αφαιρέσει τις επάρκειες;;;
είμαστε καλά;
για όλα υπάρχει ωραίος τρόπος!
ακόμη και για τη διεκδίκηση και τη διαφωνία!
θα μας κάνει καλό πρώτα εμάς να μη βλέπουμε φαντάσματα παντού!
τέλος πάντων,κακώς ανακατεύομαι,κάντε ό,τι θέλετε!
μηνύσεις,αφαιρέσεις,κατηγορίες,ωραία,άσχημα...\
να' στε καλά!
καλή ζωή!

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ
« Απάντηση #174 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2010, 09:29:44 pm »
ανανεώθηκαν οι πίνακες!!!!!
καλά πάμε!!!!
 :D

Αποσυνδεδεμένος mara14

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #175 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2010, 10:02:55 pm »
Σε ευχαριστώ πολύ mitsy για την παρέμβαση. Εγώ πάντως συμφωνώ ότι πρέπει να καταγγέλλουμε τα κακώς κείμενα για να μην επαναληφθούν. Απλά τα βάλατε με άτομα που δεν φταίνε σε τίποτα. Άδικο αυτό που έγινε από την ΟΜΚΕ, άδικες όμως και οι επιθέσεις που κάνετε εδώ. Αν θέλετε μπορείτε να κάνετε όσες μηνύσεις θέλετε....εγώ έχω τη συνείδηση μου καθαρή.Όπως και να έχει εύχομαι σε όλους ό,τι καλύτερο για φέτος.

Αποσυνδεδεμένος emmy21

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #176 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2010, 12:54:42 pm »
Καλημέρα, σχετικά με την επάρκεια της Ε.Ν.Γ., τηλεφώνησα και εγώ στην Ομοσπονδία στις 20/7 και τους ρώτησα αν μπορούν να βγουν νωρίτερα τα αποτελέσματά μου για να προλάβω τις ημερομηνίες του υπουργείου και μου είπαν ότι δεν γίνεται. Τα αποτελέσματα θα βγουν όλα μαζί ένα μήνα μετά. Την ίδια μέρα που μου το λένε αυτό, την ίδια μέρα ακριβώς τηλεφωνούν σε κάποιους επιλεκτικά και τους ανακοινώνουν τα αποτελέσματα. Και μάλιστα τους δίνουν την πιστοποίηση που εγώ ακόμα την περιμένω. Τα δικά μου αποτελέσματα βγήκαν 27/8 αφού τελείωσαν και οι ενστάσεις (τυχαίο;). Για διευκρίνηση: είμαι επιτυχούσα από Θεσ/νίκη. Έδωσα εξετάσεις στις 10/7. Τώρα τηλεφωνώ στην Ο.Μ.Κ.Ε. και με παραπέμπουν ο ένας στον άλλον.

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ
« Απάντηση #177 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2010, 01:10:36 pm »
Καλημέρα, σχετικά με την επάρκεια της Ε.Ν.Γ., τηλεφώνησα και εγώ στην Ομοσπονδία στις 20/7 και τους ρώτησα αν μπορούν να βγουν νωρίτερα τα αποτελέσματά μου για να προλάβω τις ημερομηνίες του υπουργείου και μου είπαν ότι δεν γίνεται. Τα αποτελέσματα θα βγουν όλα μαζί ένα μήνα μετά. Την ίδια μέρα που μου το λένε αυτό, την ίδια μέρα ακριβώς τηλεφωνούν σε κάποιους επιλεκτικά και τους ανακοινώνουν τα αποτελέσματα. Και μάλιστα τους δίνουν την πιστοποίηση που εγώ ακόμα την περιμένω. Τα δικά μου αποτελέσματα βγήκαν 27/8 αφού τελείωσαν και οι ενστάσεις (τυχαίο;). Για διευκρίνηση: είμαι επιτυχούσα από Θεσ/νίκη. Έδωσα εξετάσεις στις 10/7. Τώρα τηλεφωνώ στην Ο.Μ.Κ.Ε. και με παραπέμπουν ο ένας στον άλλον.

τι γίνεται με τις πιστοποιήσεις από τη συμπρωτεύσουσα;
στη φετινή εγκύκλιο αναγνωρίζει ως μοναδικό κέντρο πιστοποίησης ΕΝΓ την ΟμΚε Αθήνας!
τι γίνεται;

Αποσυνδεδεμένος emmy21

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #178 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2010, 11:47:53 pm »
Παιδιά, καλησπέρα. Η Ομοσπονδια Κωφων Ελλαδος εδωσε "προνομιακα" το χαρτι της επάρκειας Νοηματικής στους κάτωθι "φιλόλογους" (με σκοπό να προηγηθούν στον πίνακα για πρόσληψη (με τον α ή β τρόπο):

κΑΡΑ

Αποσυνδεδεμένος emmy21

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #179 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2010, 11:51:03 pm »
Έρχεται επιτροπή από την Ο.Μ.Κ.Ε. που μας εξετάζει.

Αποσυνδεδεμένος geool

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #180 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2010, 12:09:22 am »
Emmy 21 αν διαβάσεις τα προηγούμενα μηνύματα το θέμα το έθιξα, αλλά κάποιοι άσχετοι παρεξηγήθηκαν. Εσείς  που ήσασταν;;Επίσης ξεχνάς και τη Σκουλάκη Μαρία (35).

Αποσυνδεδεμένος nefellaki

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #181 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2010, 12:28:11 am »
που ησουνα ρε εμμυ οταν τα λεγαμε κ μας εβγαζαν τρελλους???το πραγμα φαινοταν εξ αρχης!!!τι εχουν τωρα να μας πουν οι θιγμενοι?το θεμα ειναι οτι φετος δε θα δουλεψουμε εξαιτιας αυτων οποτε τι κανουμε,κινουμαστε δικαστικα εναντιον τις omke και των "συναδελφων"???

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182632
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)