0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρε παιδια ποια ΔΟΕ και ΟΛΜΕ? Το ιδιο το υπουργειο επισημα ανακοινωσε 3930 συνταξιοδοτησεις. Το θεμα ειναι ποσοι ειναι δασκαλοι και ποσοι νηπιαγωγοι. Τοσο μεγαλο μυστικο ειναι τελοσπαντων???
Ναι αυτό διαπίστωσα, μικρή η εκπροσώπηση του κλάδου,γιατί ρε παιδιά;;;; Αν και από επαρχία ήρθα.Εσύ baboulino σε ποια κατηγορία ανήκεις; Εγώ στο 40%. Είδες που στο 24μηνο μπήκαν και άτομα με 23.5 μόρια;
Παράθεση από: ΚΑΛΙΑ8 στις Αυγούστου 05, 2010, 01:36:54 pm Εγώ το έκανα,και εννοείται το μετάνιωσα,ποσο μάλλον όταν μου λες οτι χαράμησα και 20 επιλογές(20 ακω και 20 αμω).Αν η 21 ήταν αυτή στην οποία θα με καλούσαν και εγω εκεί έχω ΑΜΩ???Δεν τις χαράμισες καλή μου!!! Φέτος δεν έδιναν επιλογή για 30 επιλογές συν το κουτάκι όπως έγινε πέρσυ. Και να μην έβαζες 20 αμω, πάλι μόνο 20 επιλογές θα σε άφηναν να δηλώσεις συν το κουτάκι.
Εγώ το έκανα,και εννοείται το μετάνιωσα,ποσο μάλλον όταν μου λες οτι χαράμησα και 20 επιλογές(20 ακω και 20 αμω).Αν η 21 ήταν αυτή στην οποία θα με καλούσαν και εγω εκεί έχω ΑΜΩ???
αν δεν καλεσουν εσενα φετος σημαινει μειωση 95% αναπληρωτων...κρατα την αγωνια μονο για το που και οχι για το αν..!!!καλη επιτυχια!!!
Παράθεση από: elenaV στις Αυγούστου 20, 2010, 11:01:45 amαν δεν καλεσουν εσενα φετος σημαινει μειωση 95% αναπληρωτων...κρατα την αγωνια μονο για το που και οχι για το αν..!!!καλη επιτυχια!!!Mάλλον παρεξηγήθηκα... με χίλια πεντακόσια σαράντα κάτι θέση εννοούσα!Τώρα τι έχεις να πεις???