0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπεραναι ισως να εχω κανει λαθος στον υπολογισμο συγνωμητωρα το ποσους θα παρουν το μονο που ειπαν ειναι οτι οι δυο πρωτες φασεις θα ειναι μεγαλες ειδωμενεγω πιστευω οτι αθροιστικα οι δυο φασεις θα ειναι πανω απο 1100 ατομα
Παράθεση από: eyi στις Αυγούστου 22, 2010, 03:32:26 pmκαλησπεραναι ισως να εχω κανει λαθος στον υπολογισμο συγνωμητωρα το ποσους θα παρουν το μονο που ειπαν ειναι οτι οι δυο πρωτες φασεις θα ειναι μεγαλες ειδωμενεγω πιστευω οτι αθροιστικα οι δυο φασεις θα ειναι πανω απο 1100 ατομα ρε παιδιά συγνώμη μήπως εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι; δεν έχουν πει ότι ο αριθμός των προσλήψεων θα είναι μειωμένος. αυτό επιβεβαιώθηκε ήδη με τους αριθμούς στους πρόσφατους διορισμούς. που στηρίζεται την αισιοδοξία ότι ο αριθμός θα ειναι τόσο μεγάλος; έχω την εντύπωση ότι αυτα τα νούμερα θα ίσχυαν στην προ ΔΝΤ εποχή. προσωπικά δεν είμαι τόσο αισιόδοξη. χωρίς να θέλω να επηρεάσω κανέναν με απαισιόξοδες σκέψεις δεν νομίζω ότι θα πάρει τόσο πολύ κόσμο όλη τη χρονιά. υπάρχει φορέας που έως πέρυσι απασχολούσε 16 αποσπασμένους και φέτος μένει μόνο ένας. τι να πω μακάρι να είναι τα πράγματα όπως τα λέτε. μακάρι.
Kαι να προσθέσω σε όλα αυτά πως πλέον το μόνο που κερδίζουμε όσοι δουλέψουμε αναπληρωτές είναι 9 μήνες δουλειάς.....Η αναπλήρωση δεν οδηγεί πλέον σε διορισμό,η ψυχολογία έχει πιάσει πάτο και άντε τώρα να σου πουν πήγαινε σε ένα δυσπρόσιτο,χωρίς προοπτική.......Δύο χρονιές αναπλήρωσης και 4 ασεπ μετά,να σου κόβουν το δικαίωμα διορισμού με το έτσι θέλω....Κουράστηκα,αλλά θα πάω γιατί δεν έχω επιλογή στα 33 μου.....όπως και τόσοι άλλοι βέβαια...Ας ελπίσουμε ότι δεν γύρισαν πολλοί αποσπασμένοι και ότι ίσως αλλάξει κάτι στις διατάξεις του νομοσχεδίου..δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο θετικό.....
με τόσες συνταξιοδοτήσεςι όμως.... ας ελπίσουμε οτι θα πάρει κόσμο....και σε μας και στους άλλους κλάδους
μετά την δεύτερη φάση δεν πήραν μόνο 500 αναπληρωτέςμα και από τα στοιχεία που έδωσες paraxene στην προηγούμενη σελίδα,βγαίνουν παραπάνω από 500 και μετράς μόνο μέχρι την ε φάση,τη δική μου εγώ με την σταθερότητα που με χαρακτηρίζει πότε είμαι αισιόδοξη,πότε απαισιόδοξη...