0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: LEGOLA στις Αυγούστου 23, 2010, 09:05:10 pmΠαράθεση από: eyi στις Αυγούστου 23, 2010, 08:35:03 pmκαλησπερανομιζω οτι συνταξιοδοτηθηκαν 800 ατομαοι πληροφοριες για την α φαση δεν ειναι συγκεκριμενες ακουγονται 370 ατομα και απο 500-600 ειδωμεν Π αίρνεις κάποιο τηλ στο Υπουργείο και σου δίνουν τις πληροφορίες; Γιατί εγώ παίρνω καίκάνουν όλοι τον Κινέζο. Επίσης το esos αναφέρει ότι η Διαμαντοπούλλου ανακοίνωσε πως η Α φάση θα βγει στης 28 Αυγούστου και θα παρουσιαστούμε απο 31 έως 1 ΣεπτεμβρίουΚάτι τέτοιο άκουσα κι εγώ..Αλλά αν βγει αυτή την εβδομάδα,θα βγει 27 που είναι Παρασκευή.Αλλά και πάλι δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει.[/quoteεγω καταλαβα οτι θα αποφασισουν αυτοι στις 28 κ θα ανακοινωθει 31 ή 1.
Παράθεση από: eyi στις Αυγούστου 23, 2010, 08:35:03 pmκαλησπερανομιζω οτι συνταξιοδοτηθηκαν 800 ατομαοι πληροφοριες για την α φαση δεν ειναι συγκεκριμενες ακουγονται 370 ατομα και απο 500-600 ειδωμεν Π αίρνεις κάποιο τηλ στο Υπουργείο και σου δίνουν τις πληροφορίες; Γιατί εγώ παίρνω καίκάνουν όλοι τον Κινέζο. Επίσης το esos αναφέρει ότι η Διαμαντοπούλλου ανακοίνωσε πως η Α φάση θα βγει στης 28 Αυγούστου και θα παρουσιαστούμε απο 31 έως 1 Σεπτεμβρίου
καλησπερανομιζω οτι συνταξιοδοτηθηκαν 800 ατομαοι πληροφοριες για την α φαση δεν ειναι συγκεκριμενες ακουγονται 370 ατομα και απο 500-600 ειδωμεν
Καλημέρα!!Ξερει κανείς αν όταν και αν μας καλέσουν σαν αναπληρωτές,θα πρέπει όταν παρουσιαστούμε να παραδώσουμε τα χαρτιά των ιατρικών εξετάσεων ή μπορούμε και καποια στιγμή μέσα στη σχολική χρονια?Ευχαριστώ!!
Η Χριστοφιλοπούλου στην Ράνια Θρασκιά μας ζάλισαν με τους αποσπασμένους