0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλα ρε παιδιά μήπως παίζονται παιχνίδια?μόνο 1833 κενά νηπιαγωγών 1200 Αγγλικών και 1200 Γυμναστών!!!!!!!!!!!!!!!!!!! είναι δυνατόν να έχουν τόσα κενά γυμναστών όταν το υπουργείο λέει ότι είναι υπεράριθμοι? το ίδιο και των αγγλικών??αν όντως τα κενά είναι 1833 τότε όντως οι αναπληρωτές θα είναι γύρω στο 1200-1400...
kalliopi και εγω ετσι πιστευω...και πολλοι αιρετοι δε ν ξερουν και πολλα...
annoula83 γενικα εχεις μια επαρση και πρεπει να το προσεξεις, ο γραπτος λογος ειναι πιο σκληρος απο τον προφορικο που βλεπεις και ψυχολογεις τον αλλον...αλλαξε τροπο...παρεξηγησε! οσο για τις γλωσσες που ξερεις βρε καλο μου...τουρκικα και αλβανικα μιλας και σου φανηκαν τοοοοσο χρησιμες στην ταξη? αν ναι εχεις απολυτο δικιο,θα διευκολυνθεις! καλη τυχη...θα σου χρειαστει σιγουρα!
Παράθεση από: lefa στις Αυγούστου 31, 2010, 03:34:07 pm kalliopi και εγω ετσι πιστευω...και πολλοι αιρετοι δε ν ξερουν και πολλα...les kalliopi? na kanoyn lathos aytoi? pantws ayto htan epishmh dhlwsi toy KYSPE, ti na pw..pantws oi daskaloi kai apo tis 2 kathgories einai 4077..posoi na bgoyn kai to septembri, 500-600 atoma? kai pali, as parei 4700 daskaloys, kai 3000 apo mas..ayto einai swsto kai dikaio..ti na pw..makari to arthro na htan foyska..
Παράθεση από: vatraxaki στις Αυγούστου 31, 2010, 03:38:01 pmΠαράθεση από: lefa στις Αυγούστου 31, 2010, 03:34:07 pm kalliopi και εγω ετσι πιστευω...και πολλοι αιρετοι δε ν ξερουν και πολλα...les kalliopi? na kanoyn lathos aytoi? pantws ayto htan epishmh dhlwsi toy KYSPE, ti na pw..pantws oi daskaloi kai apo tis 2 kathgories einai 4077..posoi na bgoyn kai to septembri, 500-600 atoma? kai pali, as parei 4700 daskaloys, kai 3000 apo mas..ayto einai swsto kai dikaio..ti na pw..makari to arthro na htan foyska..Τι να πω βρε παιδιά ..λογικά σκεπτέμενη το λέω..Εξάλλου τα κενά που μπορεί να έδωσε αυτός είναι για αυτή τη στιγμή. Θέλω να πω δεν θα προκύψουν νέα με το άνοιγμα των σχολείων?
(θα σου απαντησω οπως εκφραζεσαι εις την ελληνικη)....να με συμπαθας μαντμαζελ αλλα εκτος του οτι σχεδον ολες μιλαμε αγγλικα,γνωριζουμε να κανουμε προτζεκτ διαπολιτισμικα και εστιαζουμε στην πολυπολιτισμικοτητα και τις φυλες ....και στο κατω κατω αν αρχισεις να μιλας γαλλικα,γερμανικα ειτε σουαχιλι στην ταξη, για τα παιδια θα ειναι το ιδιο και το αυτο...απλα θα σε κοιτανε με ανοιχτο το στομα! αααα και σταματα το δασκαλιστικο υφακι σου της προστακτικης γιατι τα νευρα μας δεν αντεχουν και πολλα δεν μπορω τις μαλ... (οπως θα ελεγες και εσυ που μιλας και ΕΛΛΗΝΙΚΑ πανεπιστημιου,master και δεν συμμαζευεται) ολοι ειμαστε στρεσαρισμενοι δεν θελουμε αλλους βραχναδες, μας μειωνει το κρατος δε θα το κανεις και εσυ!τωρα που το σκεφτομαι...... Μπας και και εισαι η γνωστη ΑΝΝΟΥΛΑ και μας παιδευεις απο εχθες?συγνωμη συναδελφοι που εγινε καταχρηση του χωρου αλλα......μεχρι εδω φτανεις,καπου πρεπει να αντιδρασεις!