0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λές να αργούν τόσο πολύ για να πάρουν 1500 και να καλύψουν πολλά κενά; Πάντως εγώ όσο ζω ελπίζω και όσο ελπίζω απελπίζομαι!
πάντως ο Μπρατης είναι πρόεδρος της Δοε κάτι παραπάνω θα ξέρει!
Δεν λένε οτι θα πάρει 2500 νηπιαγωγους.
καλησπέρααν κάποιος είναι σε μεταπτυχιακό μπορεί να ζητήσει (αν τον καλέσουν για αναπλήρωση) να μπει αναπληρωτής στο νομό ή έστω κοντά στο μέρος που σπουδάζει?thanks
παιδιά δυστυχώς τα πράγματα είναι πιο δύσκολά...η ελπίδα πεθαίνει τελευταία μεν αλλά μην πιστεύετε σε εξωπραγματικά νούμερα. τον Μπράτη δεν μπορούμε να τον πιστέψουμε καθώς δεν ενδιαφέρεται για τους νηπιαγωγούς...από προσωπική εμπειρία το λέω..ήμουν στο ΔΣ της δοε και τον ένοιαζαν μόνο οι δάσκαλοι. σήμερα πήγα στη συνέλευση της πανελλήνιας ένωσης αναπληρωτων και ωρομισθίων...μίλησαν και μέλη της ολμε και της δοε. μην πάιρνετε αέρα με τα νόυμερα...μας είπαν τρελά πράγματα για τις συγχωνευσεις κτλ...όσο για πρώτη φάση...το νούμερο του καψαλάκη είναι μάλλον πιο σίγουρο...στο 1500 μάλλον θα φτάσουμε σύνολο όλης της χρονιάς
γεια σας για μια ακομα φορα και ισωσ τελευταια! ειμαι μια ακομα ανεργη νηπιαγωγος με θεση λιγο κατω απο τισ 3000..μεχρι πριν 1 εβδομαδα δεν ειχα καμια ελπιδα για αναπληρωση οχι οτι τωρα εχω αλλα τεσπα.οταν ακουσα οτι θα παρει ισωσ και 3000 αναπληρωτεσ νηπιαγωγουσ αρχισα να ελπιζω να περιμενω....τωρα πια ειμαι σιγουρη οτι δεν θα γινει κατι ..τα γραφω ολα αυτα γτ μια εβδομαδα που παρακολουθω το θεμα ακουω το καθε ενα να λεει οτι θελει και μ θελω να φωναξω ΕΛΕΟΣ!!!!!κοροιδευουν απο το υπουργειο αλλα αυτοι που μ την εχουν δωσει ειναι ο καθε κυριος καψαλακης μπρατης κ ολοι αυτοι που καθε μερα αλλαζουν αποψη και πληροφοριες..μια 800 μια 1000 μια 2000 μια 500 δλδ ελεοσ αφου δεν ξερουν ας σταματησουν να λενε οτι τουσ ερθει μηπωσ και το πετυχουν!!κ μονεσ μασ μπορουμε να κανουμε τετοιες προβλεψεις!οποιος ξερει ας μασ πει θα παρουν τοσους και θα βγουν την ταδε μερα!ολα τα αλλα ειναι......