0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: paraxenos στις Σεπτεμβρίου 06, 2010, 10:54:55 pmΠαράθεση από: MENIA στις Σεπτεμβρίου 06, 2010, 10:47:00 pmΟ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ σε αυτά που λέει έχει επαληθευτεί; αύριο θα δούμε……όμως η κάθε δήλωση με ονοματεπώνυμο…και μάλιστα αιρετού…..δεν μπορεί να είναι εντελώς άσχετη……έτσι νομίζω εκτός και αν ειναι ετσι που τα γραφει η julie9 ....και εξυπηρετει με τοσο θράσος κομματικά συμφέροντα
Παράθεση από: MENIA στις Σεπτεμβρίου 06, 2010, 10:47:00 pmΟ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ σε αυτά που λέει έχει επαληθευτεί; αύριο θα δούμε……όμως η κάθε δήλωση με ονοματεπώνυμο…και μάλιστα αιρετού…..δεν μπορεί να είναι εντελώς άσχετη……έτσι νομίζω
Ο ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ σε αυτά που λέει έχει επαληθευτεί;
ναι οκ αλλα τα 2000-2500 ατομα σε μας ειναι ουτοπια.Ο Καψαλακης στην Πασκε ειναι και δεν πρεπει να το ξεχναμε .Συμφεροντα επικοινωνιακα εξυπηρετει.Εδω και 15 μερες και αυτος εχει πει ενα σωρο μ......κιες,αλοτε τεραστια νουμερα μετα ελαχιστα και ολο τα αναιρει μετα. Απορω δηλ δεν ντρεπεται λιγο και αυτος και ο Μπρατης και ο Παλληγιαννης που παιζουν με τον πονο και την αγωνια τοσων ανθρωπων και καθε μερα λενε οτι τους κατεβει.Υπαρχει ανρθωπος που ακομη τους πιστευει?Αν πεσουν μεσα θα ειναι θεμα τυχης τοσα νουμερα εχουν αλλαξει.Μην τους θεοποιουμε κιολας.Ας τους στειλουμε κανα mail οτι εχουμε τοσα μορια και ασεπ και δεν διοριζομαστε.Ας σταματησουμε να ζητιανευουμε για πληροφοριες.Πολλη αξια τους δωσαμε και αυτοι μας εχουν γραψει εκει που δεν γραφει μελανι. Μου ερχεται να στειλω μαιλ στον Καψαλακη και να τον βρισω.Ελεος πια πολυ θρασος και πολυ δουλεμα.
Συμφωνώ μαζί σου σε πολλά.Όμως δυστυχώς η ιστορία έδειξε ότι όταν περιμένεις πολλά,μετά απογοητεύεσαι.Και σαφώς υπάρχει ανεργία-και μεγάλη-άρα δεν μπορώ να διανοηθώ ότι κάποιος που έχει σειρά κάτω από 2000 δεν έχει στείλει τα βιογραφικά του και περιμένει αν και εφόσον τον καλέσουν αναπληρωτή...Χλωμό.Και αυτοί που το κάνουν κάπου στηρίζονται....σε αλλονών πλάτες.Το λέω με όλη την ευθύνη των λόγων μου και σαν άνθρωπος που έχει λιώσει σόλες να πηγαίνει σε παιδικούς και να στέλνει το ένα βιογραφικό πίσω από το άλλο.Και φυσικά πέρασε και από άλλες δουλειές για να επιβιώσει.Άλλο η ενημέρωση-τη σέβομαι και καλώς την κάνουν οι αιρετοί-αλλά όπως είπα η ευθύνη είναι εξ ολοκλήρου του υπουργείου για την κατάσταση που έχουμε φτάσει.Δηλαδή αναλαμβάνει ένας αιρετός την ευθύνη να πει σε κάποιον που είναι σειρά 2050,ότι είσαι οριακά και να λέει στον άλλο με σειρά 1800 ότι είναι κι αυτός οριακά,όπως προαναφέρθηκε;;;Δηλαδή είμαστε σοβαροί;;;;Kαι ναι,το σύστημα ίσως ξαναλλάξει,τα πάντα μπορεί να συμβούν και είναι καλό να έχεις προυπηρεσία.Αλλά είναι απλό:όποιος έχει δουλειά την κρατάει και αν τον καλέσουν αναπληρωτή και θέλει,πάει.Εν τω μεταξύ δεν βλέπω το λόγο να μη δουλεύει κάποιος περιμένοντας κάτι αβέβαιο...Αυτά και εύχομαι πραγματικά το καλύτερο για όλους.