0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λέτε να ισχύσει αυτό που λένε στους φιλολόγους :τηλεφωνησα. στο 210 3443426 μου είπαν το γνωστό σημερα ή αυριο!!!! στο 210 3443887 μου είπαν είχαν ενημερωση για σημερα αλλά τωρα η υπαλληλος έχει καποιους ενδοισμούς λόγω ανασχηματισμου. φοβάται μηπως πανε 1-2 μερες πίσω. αλλα αυτό είναι δικη της εικασια και όχι ενημερωση ανωθεν. για αριθμό τιποτα, αλλα γενικα μου είπε πως οι φιλολογοι θα είναι πολλοι και κυριως ακω. αυτά..........H σκέψη της κυρίας ήταν απολύτως λογική. Σήμερα λόγω ανασχηματισμού και ορκομωσίας μάλλον δε θα καλέσουν και πιθανόν να πάει μετά την Παρασκευή...
αν παρει 1000 νηπιαγωγους ποσοι θα ειναι και τριτεκνοι?συνολο ειναι 175.να παρει τους 100?που θα φτασει λετε το νουμερο?αν γνωριζει καποιος ας απαντησει!!ειμαι σειρα 959 και εχει φτασει η αγωνια στο κοκκινο!!!
Παράθεση από: elenaV στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 10:25:06 amαν παρει 1000 νηπιαγωγους ποσοι θα ειναι και τριτεκνοι?συνολο ειναι 175.να παρει τους 100?που θα φτασει λετε το νουμερο?αν γνωριζει καποιος ας απαντησει!!ειμαι σειρα 959 και εχει φτασει η αγωνια στο κοκκινο!!!Άστα Έλενα!Κι εγώ δίπλα σου είμαι και αγωνιώ όσο κι εσύ!Και η αλήθεια είναι ότι τους είχα ξεχάσει τους τρίτεκνους...χμ...
Παράθεση από: mary_c στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 10:23:40 amΛέτε να ισχύσει αυτό που λένε στους φιλολόγους :τηλεφωνησα. στο 210 3443426 μου είπαν το γνωστό σημερα ή αυριο!!!! στο 210 3443887 μου είπαν είχαν ενημερωση για σημερα αλλά τωρα η υπαλληλος έχει καποιους ενδοισμούς λόγω ανασχηματισμου. φοβάται μηπως πανε 1-2 μερες πίσω. αλλα αυτό είναι δικη της εικασια και όχι ενημερωση ανωθεν. για αριθμό τιποτα, αλλα γενικα μου είπε πως οι φιλολογοι θα είναι πολλοι και κυριως ακω. αυτά..........H σκέψη της κυρίας ήταν απολύτως λογική. Σήμερα λόγω ανασχηματισμού και ορκομωσίας μάλλον δε θα καλέσουν και πιθανόν να πάει μετά την Παρασκευή...Ναι αλλά η Υπουργός είναι η ίδια..και μη εξαιρεταία...Δεν είναι ότι αλλάζει η Υπουργός και ορκίζεται καινούρια που δε ξέρει τα πράγματα...Απλά προστίθεται κι άλλη μία...
Το ποσοστό είναι 20% άρα 200/1000.Οπότε θα τους πάρει όλους αρκεί να είναι τα κενά μέσα στις επιλογές τους.
Παράθεση από: Effie στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 10:28:40 amΠαράθεση από: elenaV στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 10:25:06 amαν παρει 1000 νηπιαγωγους ποσοι θα ειναι και τριτεκνοι?συνολο ειναι 175.να παρει τους 100?που θα φτασει λετε το νουμερο?αν γνωριζει καποιος ας απαντησει!!ειμαι σειρα 959 και εχει φτασει η αγωνια στο κοκκινο!!!Άστα Έλενα!Κι εγώ δίπλα σου είμαι και αγωνιώ όσο κι εσύ!Και η αλήθεια είναι ότι τους είχα ξεχάσει τους τρίτεκνους...χμ...δεν νομιζω να ημαστε 1 φαση !!εγω προσωπικα δεν θελω γιατι θα μαςστειλουν οπου να ναι!!!
Την προηγούμενη χρονιά παρουσιαστήκαμε 2/9 και τοποθετήθηκα σε σχολείο στις 7/9. Αν βγει σήμερα η Α φάση και παρουσιαστούμε Παρασκευή πότε θα τοποθετηθούμε; Πολύ φοβάμαι ότι ούτε την Τρίτη ....
η φαση τελικα θα βγει το μεσημερι.πηρε μια συναδελφος τηλ και το εγραψε στον τοιχο του καψαλακη. αναφερει οτι θα ανακοινωσουν το μεσημερι της πρωτοβαθμιας!!!καλη υπομονη!!!