0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μολις πηρα στο υπυργειοι και το σηκωσαν!!!! μου ειπαν πως το συστημα τρεχει και πως πιθανοτατα αργοτερα να εχουμε νεα. δεν ηξεραν τι ωρα ακριβως. ειναι θεμα συστηματος. αντε παιδια....κουραγιο. το οτι σηκωσαν τετοια ωρα το τηλ. κατι λεει.
Δεν μου φαίνεται απίθανο να δουλεύουν ακόμα,ακόμα και αύριο να βγει η φάση...Πέρυσι θυμάμαι η β φάση βγήκε 4/9,Παρασκευή βράδυ...Άντε γιατί έχω και οδοντίατρο!!!
Παράθεση από: mary5 στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 05:56:53 pmμολις πηρα στο υπυργειοι και το σηκωσαν!!!! μου ειπαν πως το συστημα τρεχει και πως πιθανοτατα αργοτερα να εχουμε νεα. δεν ηξεραν τι ωρα ακριβως. ειναι θεμα συστηματος. αντε παιδια....κουραγιο. το οτι σηκωσαν τετοια ωρα το τηλ. κατι λεει.Αφου απαντησαν στο τηλφ αυτη την ωρα ,η φαση θα βγει σημερα ειναι σιγουρο πλεον
παντως και ενα ατομο λιγοτερα απο τα 1000 να παρουν θα ειναι ''ελεος'' γτ ειναι σαν να ειναι 2 φασης ο μηνας πηγε 7!θα επρεπε να εχει παρει ηδη μια φορα
Deyna,δεν το συζητώ..Έπρεπε να πηγαίναμε τώρα για γ φάση....Για αυτό πιστεύω ότι θα είναι συμπτυγμένες οι 2 φάσεις σε μία!!Άντε σε φάση -αφασία θα πέσουμε στο τέλος..Γιατρέ,θέλω κι άλλο ηρεμιστικό!!Να είμαι σε νιρβάνα πριν μάθω ότι παίρνω το πλοίο για Καστελόριζο!!!!
Παράθεση από: efterpi2 στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 06:21:34 pmπαντως και ενα ατομο λιγοτερα απο τα 1000 να παρουν θα ειναι ''ελεος'' γτ ειναι σαν να ειναι 2 φασης ο μηνας πηγε 7!θα επρεπε να εχει παρει ηδη μια φοραAυτό που γίνεται φέτος δεν ξανάγινε ποτέ να καθυστερούν τόσοοοοο. Καλά λένε πρώτα ο μαθητής θα πάει στο σχολείο μόνος του και ύστερα εμείς.