0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τόση ώρα που τρέχει αυτό το σύστημα, λογικά πρέπει να έχει φτάσει στη Ρουμανία...
μηπως πρεπει να ανοιξουμε νεο topic "συμβουλες αντιμετωπισης και εκτονωσης του αγχους";γιατι αλλιως δε μας βλεπω καλα!!!τα νευρα μας!!
Παιδιά έχω ενημέρωση από πρωτοβάθμια ότι θα παρουσιαστούμε πέμπτη κ παρασκευή. Ότι μου είπανε λέω. Τους είπαν ότι θα βγούνε σήμερα!!!
δεν κάνουμε κανα τηλέφωνο να δούμε που έφτασε?αν και φιλόλογος συμπάσχω με τους συναδέλφους μου.....
βρε παιδια, βρε παιδια!!!αχ θα σας μαλωσω!!δεν σκεφτεστε καθολου! το συστημα εχει να τρεξει γυρω στα 7.000-8000 ονοματα!!!! και αν κρινω απο το συστημα που ετρεχε για τις αιτησεις των αναπληρωτων και επεφτε συνεχεια υπολογιστε οτι τα αποτελεσματα θα βγουν κυριακη βραδυ, θα μας εχουν ετοιμες και τις τοποτηθετησεις στα σχολεια διπλα και θα παμε κατευθειαν για αγιασμο!!!αχχχχ , δε σκεφτεστε καθολου!!! απο το υπουργειο μας τα εχουν ολα ετοιμα!!!! μην αγχωνεστε καθολου!!αν και πε06, συμπασχω κι εγω!!η μονη θεραπεια για το αγχος ειναι το χιουμορ γι'αυτο ας το ριξουμε λιγο εξω σημερα!!!
Παράθεση από: @pinky@ στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 07:42:37 pmβρε παιδια, βρε παιδια!!!αχ θα σας μαλωσω!!δεν σκεφτεστε καθολου! το συστημα εχει να τρεξει γυρω στα 7.000-8000 ονοματα!!!! και αν κρινω απο το συστημα που ετρεχε για τις αιτησεις των αναπληρωτων και επεφτε συνεχεια υπολογιστε οτι τα αποτελεσματα θα βγουν κυριακη βραδυ, θα μας εχουν ετοιμες και τις τοποτηθετησεις στα σχολεια διπλα και θα παμε κατευθειαν για αγιασμο!!!αχχχχ , δε σκεφτεστε καθολου!!! απο το υπουργειο μας τα εχουν ολα ετοιμα!!!! μην αγχωνεστε καθολου!!αν και πε06, συμπασχω κι εγω!!η μονη θεραπεια για το αγχος ειναι το χιουμορ γι'αυτο ας το ριξουμε λιγο εξω σημερα!!!Καλέ γιατί να το ρίξουμε το χιούμορ έξω; Θα λερωθεί το πάτωμα!