0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
mporei na vgaloun ta apotelesmata stis 1.05 ta ximeromata opos ekanan extes me ton anasximatismo tis kivernisis metamesonixtio
Παιδια πηρα στο2103443304 και απαντησεε μια ευγενικοτατη κοπελα η οποια μου ειπε πως η φαση θα ανακοινωθει αυριο!!!!!!!!Παρτε κι εσεις κανα τηλ να δουμε!μηπως τους σπασουμε τα νευρα και τελικα τη βγαλουν!!!!!!!!!!!!!!!
Παράθεση από: Hra στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 09:27:41 pmΕνασ πρωισταμενοσ ειπε να περιμενουμε την αλλη εβδομαδα!!!! Απκλειεται τοσο μακρυα να παει????Εεεεεε??Δεν θαναι καλα ενημερωμενοσ...εεεε?Ναι, Ήρα μου, η ξερολία.....είναι ανίατος ασθένεια!
Ενασ πρωισταμενοσ ειπε να περιμενουμε την αλλη εβδομαδα!!!! Απκλειεται τοσο μακρυα να παει????Εεεεεε??Δεν θαναι καλα ενημερωμενοσ...εεεε?
λοιπον...λοιπόν...το σύστημα τρέχει ακόμη αλλά...εκεί που πήγαινε σταμάτησε στην Κροατία για να δει λίγο τον αγώνα της εθνικής!!!αν κερδίσουμε ίσως σε 2 ώρες τα βγάλουν!!!ε?ε?τι λέτε??παρεπιπτόντως...εγώ έχω έτοιμα τα πραγματάκια μου...το αυτοκίνητο κάτω από το σπίτι ώστε να τα ρίξω από το μπαλκόνι και να φύγωωωωωωωωωω!!!
Παράθεση από: civic280 στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 09:28:20 pmΠαιδια πηρα στο2103443304 και απαντησεε μια ευγενικοτατη κοπελα η οποια μου ειπε πως η φαση θα ανακοινωθει αυριο!!!!!!!!Παρτε κι εσεις κανα τηλ να δουμε!μηπως τους σπασουμε τα νευρα και τελικα τη βγαλουν!!!!!!!!!!!!!!!μιλαει......
Στις 11 το βράδυ, εγώ λέω, πως θα ανακοινωθούν τα ονόματα 880 αναπληρωτών νηπιαγωγών.Τώρα , αν τα προσθέσουμε...Όλο μαζί...Τί μας κάνει;;;11880!!!!ΤΥΧΑΙΟ;;;;ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ.....
Παράθεση από: natassoulini στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 09:31:23 pmΣτις 11 το βράδυ, εγώ λέω, πως θα ανακοινωθούν τα ονόματα 880 αναπληρωτών νηπιαγωγών.Τώρα , αν τα προσθέσουμε...Όλο μαζί...Τί μας κάνει;;;11880!!!!ΤΥΧΑΙΟ;;;;ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ.....Τέλειοοοοοοοοοοοοοοοο!
Παράθεση από: Hra στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 09:31:02 pmΠαράθεση από: civic280 στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 09:28:20 pmΠαιδια πηρα στο2103443304 και απαντησεε μια ευγενικοτατη κοπελα η οποια μου ειπε πως η φαση θα ανακοινωθει αυριο!!!!!!!!Παρτε κι εσεις κανα τηλ να δουμε!μηπως τους σπασουμε τα νευρα και τελικα τη βγαλουν!!!!!!!!!!!!!!!μιλαει......Μήπως σας είπανε και αριθμό αναπληρωτών;