0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
β καβαλας!!!! δευτερη επιλογη!!!!! μενω σπιτι μου επιτελους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλη σταδιοδρομία σε ολους σας παιδια και καλά και κυρίως γρήγορα νέα για τους επόμενους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!Πήγα στη δεύτερη επιλογή μου, Δ΄ Αθηνών!!!Καλή τοποθέτηση σε όλους!!Καλή αρχή!Baboulino!!!!!!!Μαζί είμαστε!!!
Γνωρίζει κάποιος αν γίνονται αμοιβαίες ανταλλαγές??? Τοποθετήθηκα Ρέθυμνο και θέλω να πάω Δωδεκάνησα...
Παράθεση από: asgiar στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 10:55:20 pmΓνωρίζει κάποιος αν γίνονται αμοιβαίες ανταλλαγές??? Τοποθετήθηκα Ρέθυμνο και θέλω να πάω Δωδεκάνησα... αμοιβαίες ανταλλαγές δεν γίνονται στους αναπληρωτές...ωστόσο αν βρεις κάποια κοπέλα από εδώ που θέλει μπορείτε και οι 2 να παρακαλέσετε τον προιστάμενο του γραφείου σας και είναι στο χέρι του αν θα το περάσει κάπως...κάνε νέο θέμα στο φορουμ εδώ μέσα μήπως είσαι τυχερήρε παιδια ειναι λιγο ασχετο αλλα βοηθηστε με σας παρακαλω. τι πατατε για να σταλουν τα μην σας? στην απαντηση του προηγουμενου? εχω στειλει πολλες φορες αλλα δεν τα βλεπω
ερωτηση ...η κοπελα με θεση 1304 στο πινακα αναπληρωτων ειχε 1272 σειρα ποσουσ πηραν τελικα?με 2067 θεση να ελπιζω?
ποσους πηραν? μηπως ακριβως 1304καλη τοποθετηση σε ολες
με πηρανε στην 2 επιλογη μου!!!δ αθηνας!!!απιστευτο!!!!ειμαι πολυ χαρουμενη!!!καλη τοποθετηση σας ευχομαι και καλη επιτυχια στους συναδελφους της 2 φασης!!
Παράθεση από: Hra στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 10:59:56 pmπου βρισκουμε που μασ καλουν???Στελνει καποιοσ το λινκ,γιατι ενα που προσπαθω να νοιξω δε μπορω!!!http://www.minedu.gov.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1146%3A---60----2010-2011-07-09-10&catid=46%3Aprwtovathmia-ekpaideysh&Itemid=142&lang=el[/qΕυχαριστω πολυ πολυ πολυ!!!!!
που βρισκουμε που μασ καλουν???Στελνει καποιοσ το λινκ,γιατι ενα που προσπαθω να νοιξω δε μπορω!!!