0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: eyi στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 11:21:20 pmποσους πηραν? μηπως ακριβως 1304καλη τοποθετηση σε ολες Θα σε τσεκάρω και στην
ποσους πηραν? μηπως ακριβως 1304καλη τοποθετηση σε ολες
Παράθεση από: elenaV στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 11:10:44 pmμε πηρανε στην 2 επιλογη μου!!!δ αθηνας!!!απιστευτο!!!!ειμαι πολυ χαρουμενη!!!καλη τοποθετηση σας ευχομαι και καλη επιτυχια στους συναδελφους της 2 φασης!!Έλενα, δε το πιστεύω!!!Κι εγώ στη 2η επιλογή μου, Δ' Αθήνας!!!!Μαζί!!!!Σου ανοίγει η σελίδα της πρωτοβάθμιας Δ' Αθηνών;
με πηρανε στην 2 επιλογη μου!!!δ αθηνας!!!απιστευτο!!!!ειμαι πολυ χαρουμενη!!!καλη τοποθετηση σας ευχομαι και καλη επιτυχια στους συναδελφους της 2 φασης!!
Παράθεση από: Effie στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 11:25:40 pmΠαράθεση από: elenaV στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 11:10:44 pmμε πηρανε στην 2 επιλογη μου!!!δ αθηνας!!!απιστευτο!!!!ειμαι πολυ χαρουμενη!!!καλη τοποθετηση σας ευχομαι και καλη επιτυχια στους συναδελφους της 2 φασης!!Έλενα, δε το πιστεύω!!!Κι εγώ στη 2η επιλογή μου, Δ' Αθήνας!!!!Μαζί!!!!Σου ανοίγει η σελίδα της πρωτοβάθμιας Δ' Αθηνών;συγχαρητηρια!!!φαντασου να ημαστε και στο ιδιο νηπιαγωγειο!!!δεν μου την ανοιγει.το γραφειο που θα παρουσιαστουμε ειναι στην νεα σμυρνη σωστα?
Συγχαρητήρια σε όλες (και όλους βεβαίως βεβαίως!) Όσοι είναι για Ά Αθήνας, καλώς μας ήρθατε, καλή αρχή, καλή τοποθέτηση και, προπαντός, καλή συνεργασία να έχετε!!!!!
κορίτσια ζητώ τη βοήθεια σας, είμαι τρίτεκνη με σειρά περίπου 1380, δήλωσα μόνο Δωδεκάνησα όπου πήρε 14 ατομα και καμία τρίτεκνη δε θα έπρεπε να με είχαν καλέσει? πήρε μόνο 100 τρίτεκνες ενώ θα έπρεπε να παρει 200 αφού παίρνει το 20%.Ξέρει κάποια να μου απαντήσει SOS!!!!!!!!!!!