0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: elenaV στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 11:10:44 pmμε πηρανε στην 2 επιλογη μου!!!δ αθηνας!!!απιστευτο!!!!ειμαι πολυ χαρουμενη!!!καλη τοποθετηση σας ευχομαι και καλη επιτυχια στους συναδελφους της 2 φασης!!Έλενα, δε το πιστεύω!!!Κι εγώ στη 2η επιλογή μου, Δ' Αθήνας!!!!Μαζί!!!!Σου ανοίγει η σελίδα της πρωτοβάθμιας Δ' Αθηνών;
με πηρανε στην 2 επιλογη μου!!!δ αθηνας!!!απιστευτο!!!!ειμαι πολυ χαρουμενη!!!καλη τοποθετηση σας ευχομαι και καλη επιτυχια στους συναδελφους της 2 φασης!!
Παράθεση από: elenaV στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 11:28:16 pmΠαράθεση από: Effie στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 11:25:40 pmΠαράθεση από: elenaV στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 11:10:44 pmμε πηρανε στην 2 επιλογη μου!!!δ αθηνας!!!απιστευτο!!!!ειμαι πολυ χαρουμενη!!!καλη τοποθετηση σας ευχομαι και καλη επιτυχια στους συναδελφους της 2 φασης!!Έλενα, δε το πιστεύω!!!Κι εγώ στη 2η επιλογή μου, Δ' Αθήνας!!!!Μαζί!!!!Σου ανοίγει η σελίδα της πρωτοβάθμιας Δ' Αθηνών;συγχαρητηρια!!!φαντασου να ημαστε και στο ιδιο νηπιαγωγειο!!!δεν μου την ανοιγει.το γραφειο που θα παρουσιαστουμε ειναι στην νεα σμυρνη σωστα?Καλαμακίου 97 στον Άλιμο δεν είναι;στον άλιμο είναι η διεύθυνση στην καλαμακίου όντως από εκεί και πέρα θα μας πουν σε ποιό από τα 3 γραφεία
Παράθεση από: Effie στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 11:25:40 pmΠαράθεση από: elenaV στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 11:10:44 pmμε πηρανε στην 2 επιλογη μου!!!δ αθηνας!!!απιστευτο!!!!ειμαι πολυ χαρουμενη!!!καλη τοποθετηση σας ευχομαι και καλη επιτυχια στους συναδελφους της 2 φασης!!Έλενα, δε το πιστεύω!!!Κι εγώ στη 2η επιλογή μου, Δ' Αθήνας!!!!Μαζί!!!!Σου ανοίγει η σελίδα της πρωτοβάθμιας Δ' Αθηνών;συγχαρητηρια!!!φαντασου να ημαστε και στο ιδιο νηπιαγωγειο!!!δεν μου την ανοιγει.το γραφειο που θα παρουσιαστουμε ειναι στην νεα σμυρνη σωστα?
Παράθεση από: elenaV στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 11:28:16 pmΠαράθεση από: Effie στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 11:25:40 pmΠαράθεση από: elenaV στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 11:10:44 pmμε πηρανε στην 2 επιλογη μου!!!δ αθηνας!!!απιστευτο!!!!ειμαι πολυ χαρουμενη!!!καλη τοποθετηση σας ευχομαι και καλη επιτυχια στους συναδελφους της 2 φασης!!Έλενα, δε το πιστεύω!!!Κι εγώ στη 2η επιλογή μου, Δ' Αθήνας!!!!Μαζί!!!!Σου ανοίγει η σελίδα της πρωτοβάθμιας Δ' Αθηνών;συγχαρητηρια!!!φαντασου να ημαστε και στο ιδιο νηπιαγωγειο!!!δεν μου την ανοιγει.το γραφειο που θα παρουσιαστουμε ειναι στην νεα σμυρνη σωστα?Καλαμακίου 97 στον Άλιμο δεν είναι;
Ευχαριστώ πολύ ελπίζω να με πάρουν στην επόμενη φάση τώρα που είμαι πιο κοντά
Συγχαρητήρια σε ολες/ους σας.......πολύ χάρηκα ....με την χαρά σαςΝα είστε καλά και πάντα να διδάσκετε.... αξίες
ποσους πηραν? μηπως ακριβως 1304καλη τοποθετηση σε ολες
Παράθεση από: eyi στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 11:21:20 pmποσους πηραν? μηπως ακριβως 1304καλη τοποθετηση σε ολες Είχες δικαιο τελικά, μπράβο! Απλά με τόσα που ακούσαμε σήμερα δεν ξέραμε τι να πιστεψουμε!