0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
πότε θα προλάβουμε να παρουσιαστούμε αύριο στις πρωτοβάθμιες αν μας τοποθετήσουν μακριά;χανουμε και μόρια έτσι.
Παράθεση από: nip77 στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 02:40:23 pmπότε θα προλάβουμε να παρουσιαστούμε αύριο στις πρωτοβάθμιες αν μας τοποθετήσουν μακριά;χανουμε και μόρια έτσι.Όσα άτομα είναι να ταξιδέψουν και δεν προλάβουν να παρουσιαστούν αύριο, να απαιτήσουν από την εκάστοτε πρωτοβάθμια να μη χάσουν μόρια. Δεν είναι δυνατόν να κάνει λάθος το υπουργείο και να την πληρώνουμε πάλι εμείς.
καλησπερα και παλινομιζω οτι αν γινει καποια αλλαγη θα ειναι απο σειρα 1000+ (προσωπικη εκτιμηση) εκει θα προστεθουν οι τριτεκνες που απομενουν
Εύχομαι να υφίσταντε όλα όσα δια βάζω θα ανα θεωρήσει όμως το υπουργείο; εύχομαι να πάρουν κιαλες τρίτεκνες και να μήν αφαιρέσουν καμιά από τις άλλες λόγο δέσμευσης τους λόγο της πρπηγούμενης δημοσίευσης.
Παράθεση από: eyi στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 02:43:35 pmκαλησπερα και παλινομιζω οτι αν γινει καποια αλλαγη θα ειναι απο σειρα 1000+ (προσωπικη εκτιμηση) εκει θα προστεθουν οι τριτεκνες που απομενουν και αν μπούν οι τρίτεκνοι στο 1000+ εκείνοι που είναι στο 1000+ και είναι μη τρίτεκνοι, υπάρχει περίπτωση να βγούν εκτός α΄φάσης, η΄θα αλλαξει η περιοχή πρόσληψης προς τις αμέσως επόμενες επιλογές- δηλ πιο μακρια?
δεν καταταλαβαινω γιατί να μπουν στο 1000+, πως το βγάζουμε αυτό το συμπέρασμα?εγω μιλησα με έναν στο υπουργείο κ μου είπε πως θα παρουσιαστούμε αύριο κανονικά και αν δεν προλάβω να παω παρ ή δευτ. και του λέω τα μόρια που χάνω τι γίνονται ήδη πέρσι έχασα μαι μέρα και μου απαντάει πως έτσι και αλλιώς αυτά πάνε για τον επόμενο Ασεπ όχι για του χρόνου.