0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κορίτσια σας παρακαλώ ενημερώστεμε μόλις μπήκα στο φόρουμ και τρλάθηκα είμαι τρίτεκνη και πίσω στη σειρά πήραν πολύ μικρό ποσοστό υπάρχει περίπτωση μα πάρουν κι άλες; εγώ είχα δηλώσει Δωδεκάννησα όπου δεν πήραν καμία σοσ
ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ 20% ΣΕ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ ΔΗΛ 260 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ 108. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟ
επειδή μας κοιροιδεύουν στεγνα και παίζουν με τη ζωή μας αρχίστε τα τηλέφωνα σε ΔΟΕ και συνήγορο του πολίτη!! οποια της αλλάξουν θέση να τη διεκδικήσει!!και να μην πάει από το ένα μέρος στο άλλο!!αρχίστε τα τηλέφωνα για να πιεστούν αλλιώς να αλλάξουν το λάθος τους και όχι παίζοντας με τη δική μας
τελευταια ενημερωσητι λαθος ειναι οτι δεν ειχε μπει ο αλγοριθμος των τριτεκνων μηδενικης προυπηρεσίας και δεν εχουν διορισθει το προβλημα και το ανακατεμα θα ειναι απο το 1000+ τα ονοματα λενε ειναι στη μηχανογραφηση
αυτό που κατάλαβα εγώ είναι το εξής: κάθε 100 άτομα έπρεπε να παίρνει 20 τρίτεκνους και 80 σειρά πίνακααυτό τους ξέφυγε!πήραν τον πίνακα πρώτα και στο τέλος έριξαν τις τρίτεκνες που είχαν και λίγες προτιμήσεις και οι 60++ έμειναν απ' έξω γιατί τα κενά τα καλύψαμε εμείς.Αν παρατηρήσετε τον πίνακα της α φάσης θα δείτε τις τρίτεκνες όλες μαζί από το 1000 ώς το 1100+ και ότι πήγαν σε περιοχές που παραδοσιακά θεωρούνται δυσπρόσιτες (Ευρυτανία,Ευβοια).