0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Demetroula είσαι σίγουρη ότι τα πρώτα άτομα της β' φάσης πάνε στις πρώτες τους επιλογές;Γιατί και'γω που έχω θέση 1277 και λογικά είμαι στα πρώτα 10 άτομα της επόμενης φάσης έτσι πίστευα αλλά κάποιοι συνάδελφοι μου είπαν πως αυτό δεν είναι απαραίτητο.Ανάλογα με το που θ'ανοίξουν κενά.Μπορεί να μην είναι οι πρώτες μου επιλογές δηλαδή και μ'έχει λούσει κρύος ιδρώτας.Ξέρεις κάτι ανάλογο;
Αυτές οι τρεις ή περισσότερες κοπέλες που έμειναν απ' έξω είναι τυχερές! Επειδή στην επόμενη φάση θα πάνε στις πρώτες επιλογές τους!
Παράθεση από: raniasop στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 09:31:12 pmDemetroula είσαι σίγουρη ότι τα πρώτα άτομα της β' φάσης πάνε στις πρώτες τους επιλογές;Γιατί και'γω που έχω θέση 1277 και λογικά είμαι στα πρώτα 10 άτομα της επόμενης φάσης έτσι πίστευα αλλά κάποιοι συνάδελφοι μου είπαν πως αυτό δεν είναι απαραίτητο.Ανάλογα με το που θ'ανοίξουν κενά.Μπορεί να μην είναι οι πρώτες μου επιλογές δηλαδή και μ'έχει λούσει κρύος ιδρώτας.Ξέρεις κάτι ανάλογο;Ακριβώς αυτό ισχύει. Εάν υπάρξει κενό στην πρώτη σου επιλογή, θα σε πάνε εκεί, εάν όμως δεν υπάρξει, θα πας στην επόμενη σου επιλογή ή στη μεθεπόμενη κτλ., ανάλογα με το κενό που θα υπάρχει.
Με συγχωρείς baboullino τι πάει να πεί μη διαλέξεις σχολείο στο συνοικισμό?Εγώ που είμαι της περιοχής αν μου τύχει να πάω εκεί θα πώ "χίλια συγγνώμη, επειδή είστε οι περισσότεροι ξένοι δεν θα έρθω στο σχολείο σας... είναι και ερείπιο?"Η περιοχή είναι γκετοποιημένη αλλά είναι κι εκείνα παιδιά κι έχουν δικαίωμα στη μόρφωση!