Σύνολο ψηφοφόρων: 106
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Elianna στις Αυγούστου 06, 2010, 11:55:45 pmδεν μπορούμε να απευθυνθούμε δηλ. σε κάποιον άλλο δικηγόρο, και όχι στο συνήγορο του πολίτη;;;Στη συνάντηση, αν και όποτε γίνει, να έχουμε και κάποια ονόματα στο μυαλό μας....το καλύτερο δε,...ας έχουμε ρωτήσει και κανέναν εργατολόγο για όλα τα σχετικά....εγώ θα το προσπαθήσω εντός της εβδομάδας πάντως! O
δεν μπορούμε να απευθυνθούμε δηλ. σε κάποιον άλλο δικηγόρο, και όχι στο συνήγορο του πολίτη;;;Στη συνάντηση, αν και όποτε γίνει, να έχουμε και κάποια ονόματα στο μυαλό μας....το καλύτερο δε,...ας έχουμε ρωτήσει και κανέναν εργατολόγο για όλα τα σχετικά....εγώ θα το προσπαθήσω εντός της εβδομάδας πάντως!
Η συνάντηση και γενικά το Σωματείο αφορά άτομα που ήταν να διορισθούν ή όλους όσους είναι στους ''κλειδωμένους'' πίνακες;;
Για όσους ήταν να διορισθούν φέτος και θέλουν να κινηθούν δικαστικά υπάρχει αυτή η κίνηση: http://groups.google.com/group/dioristeoi10?hl=el Δικηγόρος θα είναι ο Παλαιολόγος
Aναστασία, μίλησα με ένα δικηγορικό γραφείο, που έχει αναλάβει και την ένσταση κατά των ΟΑΕΔιτών. Το ψάχνω και μόνη μου. Συγκεντρώνεται κόσμος;
Τους ωρομίσθιους της πδσ μας θέλετε στο σωματείο ή είμαστε και εκεί τα μαύρα πρόβατα?
Ε να με δω με την Υπερμαχία να φοράμε ταγεράκι και γόβα και να πίνουμε καφέ με τον ίδιο δικηγόρο κι ας πεθάνω!
Γι'αυτό τα κάνανε όλα μπουρδέλο. Για να μη μπορεί να μαζευτεί λαός και τους στείλει όλους στο διάολο.Από εδώ οι ασεπίτες δε θα θέλουν τους μη ασεπίτες και τούμπαλιν,οι 24μηνίτες τους 30μηνίτες και τούμπαλιν κτλ κτλκαι τελικά δε θα γίνει ΤΙ ΠΟ ΤΑ.