Σύνολο ψηφοφόρων: 106
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το έχω ξαναγράψει: οι ακατονόμαστοι οαεδίτες να πάνε στην κατηγορία στην οποία δικαίως ανήκουν: των αγράφων.
Δεν έχει Εκείνος κλειστά τ'αφτιά Του, μάλλον εμείς έχουμε κλειστά τα μάτια μας...
joanna εγώ έδωσα τρεις ασεπ και πέρασα. Ξέρεις μήπως τι είναι;
Δηλαδής συγνώμη ρε παιδιά,εμείς θα δουλεύουμε για να πληρώνουμε δικηγόρους?
Παράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Αυγούστου 10, 2010, 02:24:48 pmΔεν έχει Εκείνος κλειστά τ'αφτιά Του, μάλλον εμείς έχουμε κλειστά τα μάτια μας...Μπα. Ανοιχτά τα έχουμε και μάλιστα πολύ. Απλά αυτός είναι ανύπαρκτος. Πως άλλωστε δικαιολογείται η τόση δυστυχία στη γη....
Παράθεση από: inw στις Αυγούστου 10, 2010, 02:40:39 pmjoanna εγώ έδωσα τρεις ασεπ και πέρασα. Ξέρεις μήπως τι είναι; Ξέρω εγώ! ΘΑΥΜΑ!!!
Πόσοι από σας, αν σας είχαν κάνει πρόταση (όχι από μία, αλλά από αρκετές πλευρές) να πάτε αναπληρωτές πριν από 2-3 χρόνια παρακάμπτοντας τα νόμιμα και χωρίς να το μάθει κανέναςκαι τώρα θα'χατε τον διορισμό στο τσεπάκι, δεν θα το κάνατε; (Το αποτέλεσμα είναι να'μαι αδιόριστη ακόμη.Γιατί εγώ το ΕΚΑΝΑ και μάλιστα χωρίς να το σκεφτώ δεύτερη φορά! Το απέκλεισα αμέσως! Και δεν θα κουραστώ να το λέω!
Παράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Αυγούστου 10, 2010, 03:03:34 pmΠόσοι από σας, αν σας είχαν κάνει πρόταση (όχι από μία, αλλά από αρκετές πλευρές) να πάτε αναπληρωτές πριν από 2-3 χρόνια παρακάμπτοντας τα νόμιμα και χωρίς να το μάθει κανέναςκαι τώρα θα'χατε τον διορισμό στο τσεπάκι, δεν θα το κάνατε; (Το αποτέλεσμα είναι να'μαι αδιόριστη ακόμη.Γιατί εγώ το ΕΚΑΝΑ και μάλιστα χωρίς να το σκεφτώ δεύτερη φορά! Το απέκλεισα αμέσως! Και δεν θα κουραστώ να το λέω!Εκκλησιαστικό;;;
Παράθεση από: panos2 στις Αυγούστου 10, 2010, 03:13:57 pmΠαράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Αυγούστου 10, 2010, 03:03:34 pmΠόσοι από σας, αν σας είχαν κάνει πρόταση (όχι από μία, αλλά από αρκετές πλευρές) να πάτε αναπληρωτές πριν από 2-3 χρόνια παρακάμπτοντας τα νόμιμα και χωρίς να το μάθει κανέναςκαι τώρα θα'χατε τον διορισμό στο τσεπάκι, δεν θα το κάνατε; (Το αποτέλεσμα είναι να'μαι αδιόριστη ακόμη.Γιατί εγώ το ΕΚΑΝΑ και μάλιστα χωρίς να το σκεφτώ δεύτερη φορά! Το απέκλεισα αμέσως! Και δεν θα κουραστώ να το λέω!Εκκλησιαστικό;;;Όχι, Πάνο, καθόλου Εκκλησιαστικό αφού το θέτεις έτσι, δεν τα πάω καλά με τους παππάδες...