Σύνολο ψηφοφόρων: 106
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συμφωνούμε. Δεν είναι σωστό να εκτρέπεται μια σοβαρή κουβέντα που αφορά το μέλλον μας.! Εγώ απλά απάντησα στην of the topic θρησκευτική αναφορά... Σταματώ το ευχάριστο διάλειμμα εδώ!
ΠαράθεσηΚαι στο Πακιστάν είναι και εργάζεται με τρόπους που εσύ κι εγώ δεν μπορούμε να φανταστούμε....Μάλλον τον δικό μου "θεό" εννοείς, τον spiderman. Ο δικός σου δεν σώζει αν δεν παίσει το παραδάκι. Και ιδίως σώζει κυρίως άνδρες μιας και το ωραίο φύλλο του είναι αποκρουστικό και ακάθαρτο. ΠαράθεσηΕγώ η ίδια είμαι μάρτυρας σ'αυτό. Και εγώ τι είμαι νομίζεις;Παράθεσηόταν σκεφτόμουν πιο καθαρά και ήρεμα, διέκρινα και τις δικές μου ευθύνες σ'όσα τραβούσα και έβλεπα ότι τελικά σ'εκείνη τη στιγμή της δυσκολίας έπαιρνα πολύτιμα μαθήματα, που διαφορετικά δεν επρόκειτο να πάρω.Η διαφορά μ ας είναι ότι εγώ σκέφτομαι πάντα καθαρά και ήρεμα μιας και τα μαθήματά μου τα πήρα από νωρίς από τους καλούς δασκάλους μου.
Και στο Πακιστάν είναι και εργάζεται με τρόπους που εσύ κι εγώ δεν μπορούμε να φανταστούμε....
Εγώ η ίδια είμαι μάρτυρας σ'αυτό.
όταν σκεφτόμουν πιο καθαρά και ήρεμα, διέκρινα και τις δικές μου ευθύνες σ'όσα τραβούσα και έβλεπα ότι τελικά σ'εκείνη τη στιγμή της δυσκολίας έπαιρνα πολύτιμα μαθήματα, που διαφορετικά δεν επρόκειτο να πάρω.
Για θεούσα πολύ ξεροκέφαλη σε βρίσκω...Ξεκόλλα, μείνε στο θέμα της κουβέντας όπως σου ζητάει ο κόσμος και άσε τα άλλα για το κατηχητικό σου...
Επιτέλους!
Απιστοι ολοιΟι ΟΑΕΔΙΤΕΣ πιστευαν στον Χριστο και τα καταφερανΑντε αναψτε κανενα κερακι η τουλαχιστον κοληστε κανενα φυλο χρυσου σε αγαλματακι του
Τα μιμιδια δυσκολα αποβαλονται!!!!!!!!!!!Ειναι δημιουργηματα πολλων χιλιαδων χρονωνΜεταφερονται απο γενεα σε γενεα..........