0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα. Αν και νεο εγγεγραμμένο μελος στο pde, παρακολουθώ και διαβάζω χρόνια τα post εδώ στο forum. Έκανα την εγγραφή διότι θέλω να μοιραστώ μαζί με άλλους μαθηματικούς κάποιες σκέψεις μου. Η φετινή χρονιά ομολογουμένως είναι διαφορετική από άλλες χρονιές για όλους τους κλάδους, αλλά επίσης με τους τωρινους διορισμούς, ο μαθηματικός κλαδος διαφερει απο όλους τους υπολοιπους, οπότε μου έχουν δημιουργηθεί αρκετές σκέψεις για τους διορισμούς στον κλαδο μας του χρονου. Παραθέτω ολοκληρωμένα την σκεψη μου:Για του χρόνου απομένουν:1. 1 30μηνίτης (ο οποίος ενδεχομένως να διοριστεί φέτος με το 40%)2. 45 24μηνιτες3. 18 απο το 40%4. 7 διοριστεοι ΑΣΕΠ5. 20 επιλαχοντες ΑΣΕΠΟπότε συνολικά απομένουν για διορισμό 91 άτομα - ενδεχομένως να έχω πέσει έξω λίγο σε κάποια νούμερα, δεν τα εχω ελεγξει 100% - Λόγω των περιβόητων συνταξιοδοτησεων, κάνω τις εξής υποθεσεις:Υπόθεση_1. Γίνονται συμπληρωματικοί διορισμοί τον σεπτεμβρη του 2010. Υπόθεση_2. Θα διορισει αρκετους μαθηματικούς το 2011-12.Υπόθεση_3. Ο επόμενος ΑΣΕΠ θα πάρει παράταση και άλλο ένα έτος, οπότε θα διορίσει αρκετούς μαθηματικούς το 2012-13.Αν ισχυσουν αυτές οι 3 υποθεσεις, είναι προφανές ότι οι 91 εναπομειναντες δεν φτανουν. Άρα, αναγκαστικά θα προβεί σε περαιτέρω διορισμούς. Η απορία μου είναι από που θα γινουν οι διορισμοί αυτοί. Δεν περιμένω άμεση απάντηση αφού ούτε στο υπουργείο δεν γνωρίζουν ακόμα τι θα γίνει, αλλά θα ήθελα να ακούσω και σκέψεις συναδέλφων. Πιθανές λύσεις είναι οι εξής:1. Κάνει νεο ΑΣΕΠ για μαθηματικούς.2. διορίζει από τον ενιαιο πινακα προυπηρεσιας.3. διοριζει τους επομενους κατα σειρα επιτυχοντες ΑΣΕΠ 2008.4. διοριζει κατά 40% απο τον πινακα προυπηρεσιας και κατα 60% από τους επιτυχοντες ΑΣΕΠ 20085. δεν διοριζει καθολου και παιρνει μονο αναπληρωτές και ωρομισθιους.
Το 18 απο το 40% πως το εβγαλεσ?
Παράθεση από: manolis2046 στις Αυγούστου 05, 2010, 12:21:54 pmΤο 18 απο το 40% πως το εβγαλεσ?Από ΑΣΕΠ εκκρεμούν 7 διοριστεοι + 20 επιλαχόντες = 27 ΑΣΕΠιτες.Το 27 αποτελεί το 60% των διοριστέων, το υπόλοιπο 40% είναι 18 άτομα από τον ενιαιο προυπηρεσίας.
Τις προηγουμενες χρονιες όταν υπήρχαν διπλοδιοριστέοι, καλούνταν οι επόμενοι επιλαχόντες με συμπληρωματικούς διορισμούς. Οπότε κ τώρα αυτό δεν θα αλλάξει, ιδιαιτερα στον κλαδο των μαθηματικών, αφού όπως αποδείχθηκε οι ανάγκες είναι πολλές. Αν είσαι στους 20 επιλαχόντες, μάλλον θα πρέπει να πάρεις τηλ στο τμημα διορισμών του υπουργειου, νομιζω 3443345 και να τους ρωτησεις ευθεως!
[Μα οι 20 επιλαχόντες που λες, δεν προέρχονται από την ανάγκη ισσοροπίας του 60 - 40 δεν νομίζω να πρέπει να διορίσει και άλλους απο το 40 παρά μόνο για τους 7 ΑΣΕΠ που μένουν!
Παράθεση από: kith4 στις Αυγούστου 05, 2010, 11:02:41 amΤις προηγουμενες χρονιες όταν υπήρχαν διπλοδιοριστέοι, καλούνταν οι επόμενοι επιλαχόντες με συμπληρωματικούς διορισμούς. Οπότε κ τώρα αυτό δεν θα αλλάξει, ιδιαιτερα στον κλαδο των μαθηματικών, αφού όπως αποδείχθηκε οι ανάγκες είναι πολλές. Αν είσαι στους 20 επιλαχόντες, μάλλον θα πρέπει να πάρεις τηλ στο τμημα διορισμών του υπουργειου, νομιζω 3443345 και να τους ρωτησεις ευθεως!καλησπερα παιδιαkith4 ρωτησα στο υπουργειο για την περιπτωση των επιλαχοντων..., η απαντηση ηταν: του χρονου και ΑΝ γινουν συμπληρωματικοι διορισμοι. αν φετος προκυψουν κενα βγαινει συμπληρωματικη εγκυκλιος και παιρνουν απο τη λιστα διοριστεων ή παμε σε αναπληρωτες?ευχαριστω
Παράθεση από: Sambora στις Αυγούστου 09, 2010, 01:19:05 pmΠαράθεση από: kith4 στις Αυγούστου 05, 2010, 11:02:41 amΤις προηγουμενες χρονιες όταν υπήρχαν διπλοδιοριστέοι, καλούνταν οι επόμενοι επιλαχόντες με συμπληρωματικούς διορισμούς. Οπότε κ τώρα αυτό δεν θα αλλάξει, ιδιαιτερα στον κλαδο των μαθηματικών, αφού όπως αποδείχθηκε οι ανάγκες είναι πολλές. Αν είσαι στους 20 επιλαχόντες, μάλλον θα πρέπει να πάρεις τηλ στο τμημα διορισμών του υπουργειου, νομιζω 3443345 και να τους ρωτησεις ευθεως!καλησπερα παιδιαkith4 ρωτησα στο υπουργειο για την περιπτωση των επιλαχοντων..., η απαντηση ηταν: του χρονου και ΑΝ γινουν συμπληρωματικοι διορισμοι. αν φετος προκυψουν κενα βγαινει συμπληρωματικη εγκυκλιος και παιρνουν απο τη λιστα διοριστεων ή παμε σε αναπληρωτες?ευχαριστω Μα δεν πρέπει να διορισθούν 270 από Ασεπ;
Μα δεν πρέπει να διορισθούν 270 από Ασεπ;