0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
2 ατομα τουλαχιστον παρατηρησα στουσ μαθηματικους που εχει συμβει αυτο.σε επικοινωνια μου με το υπουργειο μου ειπανε ακουσον ακουσον ΟΤΙ εχει ψηφιστει ειδικη ρυθμιση απο το νομικο συμβουλιο του κρατους γι'αυτους του ιδιωτικου και ΑΚΟΥΣΤΕ:τους ΧΑΡΙΖΕΙ το καλο κρατος μερικα μορια για μπορεσουν να συμπληρωσουν το 20 μηνο και ετσι να μπουν στον πινακα διοριστεων!!!Ετσι λοιπον αυτοι που η προσληψη τους ειναι 2 σεπτ ή αργοτερα ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ σαν να προσεληφθησαν την 1 σεπτ κ ετσι τα μορια απο 9,... γινονται 10!!!αλλα αυτο γινεται μονο για αυτουσ απο ιδιωτικο.!!!!!ολοι οι υπολοιποι ειμαστε ηλιθιοι....δεν ειδα να γινεται κατι αντιστοιχο κ σε μας....αυτο ειναι το κρατος μας κ αυτους ψηφισαμε !!!!να τους χαιρομαστε.
Παράθεση από: nini στις Αυγούστου 09, 2010, 06:36:28 pm2 ατομα τουλαχιστον παρατηρησα στουσ μαθηματικους που εχει συμβει αυτο.σε επικοινωνια μου με το υπουργειο μου ειπανε ακουσον ακουσον ΟΤΙ εχει ψηφιστει ειδικη ρυθμιση απο το νομικο συμβουλιο του κρατους γι'αυτους του ιδιωτικου και ΑΚΟΥΣΤΕ:τους ΧΑΡΙΖΕΙ το καλο κρατος μερικα μορια για μπορεσουν να συμπληρωσουν το 20 μηνο και ετσι να μπουν στον πινακα διοριστεων!!!Ετσι λοιπον αυτοι που η προσληψη τους ειναι 2 σεπτ ή αργοτερα ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ σαν να προσεληφθησαν την 1 σεπτ κ ετσι τα μορια απο 9,... γινονται 10!!!αλλα αυτο γινεται μονο για αυτουσ απο ιδιωτικο.!!!!!ολοι οι υπολοιποι ειμαστε ηλιθιοι....δεν ειδα να γινεται κατι αντιστοιχο κ σε μας....αυτο ειναι το κρατος μας κ αυτους ψηφισαμε !!!!να τους χαιρομαστε. δεν μιλας σοβαρα ελπιζω....
το9,965δεν είναι ίσο με το 10 εκτος αν το θελει η υπουργος.Εγώ είμαι στους άμεσα θιγόμενους και έχω κάνει ήδη ένσταση.Υπάρχει κανείς άλλος;
Πως μπορούμε να το δημοσιεύσουμε στην alfavita.gr;Εξάλλου το τίμιο και δίκαιο είναι να ισχύει για όλους και όχι επιλεκτικά...