0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Libra μου, δε ξέρω τι εννοείς ότι σε έχω ψηλότερα...γιατί τον ίδιο τον πίνακα του ΑΣΕΠ πήρα.Απλά στην αρχή είχε βγει ο πίνακας και μετά άλλαξε κάποια νούμερα. Το ξέρω γιατί ανέβηκα κι εγώ.Εκτός αν μπερδεύτηκες με τον Α/Α..Τέλος πάντων!Όσο για την ερώτησή σου...νομίζω ότι αυτό φαίνεται στον πίνακα.Η "σειρά πίνακα" που λέει είναι η σειρά που έχεις στον πίνακα του ΑΣΕΠ.Ο Α/Α βγαίνει μετά την αφαίρεση όσων διορίσθηκαν.Επομένως, κανονικά θα πρέπει να πάρει μέχρι τη σειρά πίνακα 600. Όσοι είναι μέχρι το 600 έχουν κατοχυρώσει διορισμό.Κάποιοι όμως διορίσθηκαν από άλλους πίνακες οπότε "χήρεψε¨ η θέση τους στον ΑΣΕΠ. Το Υπουργείο όμως είναι υποχρεωμένο να πάρει 600 ΑΤΟΜΑ.Μέχρι στιγμής έχει διορίσει από ΑΣΕΠ:2009-10----> 300 άτομα2010-11----> 156 άτομαΣύνολο ----> 456 άτομαΆρα μας υπολείπονται ακόμα 600-456= 144 άτομα.Αν κοιτάξεις λίγο τον Α/Α στο 144 βλέπεις ότι είναι η σειρά πίνακα 633.Άρα 33 συμπληρωματικοί διορισμοί θα πρέπει να γίνουν.Αυτά όλα βέβαια είναι πρόχειροι υπολογισμοί. Σίγουρα θα υπάρξουν και κάποιοι που θα διοριστούν από άλλους πίνακες οπότε μπορεί να πάει και λίγο πιο κάτω.Τα είπα περίεργα ή με καταλάβατε;;;
Κορίτσια μην αγχώνεστε!!! Μέχρι 633 φτάνει με τους ήδη διορισμούς. Από το λίγο που έχω κοιτάξει τους πίνακες σε περίπτωση που διορίσει όλο το 24μηνο, το οποίο και επιλέγει πρώτο, υπάρχουν τουλάχιστον 20 διπλοδιοριστέες. Κάντε υπομονή και ο ουρανός θα γίνει πιο καθαρός!
Κορίτσια μην αγχώνεστε!!! Μέχρι 633 φτάνει με τους ήδη διορισμούς. Από το λίγο που έχω κοιτάξει τους πίνακες σε περίπτωση που διορίσει όλο το 24μηνο, το οποίο και επιλέγει πρώτο, υπάρχουν τουλάχιστον 20 διπλοδιοριστέες. Κάντε υπομονή και ο ουρανός θα γίνει πιο καθαρός! [/να σαι καλα giota, εισαι η τριτη που λεει οτι ειναι πανω απο 10 αυτοι που εμειναν με προυπηρεσια ειμαστε σε καλο δρομο τουλαχιστον δε χαθηκε η ελπιδα ακομα...
Εκτός αν είναι κόλπο των εφημερίδων...Γιατί μου φαίνεται κουφό να πάρει τώρα αναπληρωτές και μετά να διορίσει...Δεν το πιστεύω μέχρι να το δω να γίνεται πραγματικότητα.
άσε που δεν πιστεύω ότι έχει τη διάθεση να προσλάβει κι άλλους μόνιμους