*

Ψηφοφορία

Ποια επιλέγετε ως ημερομηνία συνάντησης ;;;;

Σάββατο 28 Αυγούστου Αθήνα
16 (28.1%)
Σάββατο 28 Αυγούστου Θεσ/νίκη
7 (12.3%)
Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου Αθήνα
12 (21.1%)
Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου Θεσ/νίκη
9 (15.8%)
μετά την έναρξη του σχολικού έτους Αθήνα
7 (12.3%)
μετά την έναρξη του σχολικού έτους Θεσ/νίκη
6 (10.5%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 57

Αποστολέας Θέμα: Συνάντηση των αδιόριστων εκπ/κών στον κλειδωμένο πίνακα διορισμών  (Αναγνώστηκε 21468 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος MelG

• Πλήρες μέλος
  • Tout est possible.
    • Προφίλ
    • Καλά που έχουμε και τον Μάικλ Τζάκσον...
παιδια πρεπει να δωσουμε μαχη για να κρατησουμε το40%!με μαχη το κατακτησαμε με μαχη θα το ξαναπαρουμε.

Με καλύπτεις απόλυτα. Όλοι εμείς που τρέχουμε ωρομίσθιοι χρόνια τώρα και το κάνουμε αξιοκρατικά γιατί χάρη στις επιτυχίες μας στον ασεπ ήμασταν ψηλά στους πίνακες ωρομισθίων, το κάναμε γιατί υποτίθεται υπήρχαν διορισμοί μέσω προϋπηρεσίας. Είναι απαράδεκτο να αλλάζει τη ρύθμιση τόσο απότομα χωρίς να λαβαίνει υπόψη τον προγραμματισμό που κάναμε. Και τα έξοδα βέβαια γιατί αυτή η προϋπηρεσία για να αποκτηθεί είχε κόστος. Να το θυμόμαστε όλοι οι ωρομίσθιοι αυτό και να'μαστε ενωμένοι ώστε να διεκδικήσουμε. Εγώ πχ βάσει μορίων θα διοριζόμουν του χρόνου και τώρα χάνω το διορισμό για λίγα μόρια και είναι σα να μου λένε 4 χρόνια κακώς τα έκανα. Με χρησιμοποίησαν και τώρα έξω. Όλους μας χρησιμοποίησαν γιατι, ας μην είμαστε αφελείς, όλοι οι ωρομίσθιοι δεν το έκαναν για τις 8μηνες συμβάσεις και τα 300
Χαίρομαι που δε θα διοριστώ ποτέ τελικά γιατί θα μείνω στην πόλη μου που λατρεύω.
Καλά που έχουμε και τον Μάικλ Τζάκσον πάντως...
http://www.youtube.com/user/mjacksontruth

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος christina_k

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
παιδια πρεπει να δωσουμε μαχη για να κρατησουμε το40%!με μαχη το κατακτησαμε με μαχη θα το ξαναπαρουμε.

Με καλύπτεις απόλυτα. Όλοι εμείς που τρέχουμε ωρομίσθιοι χρόνια τώρα και το κάνουμε αξιοκρατικά γιατί χάρη στις επιτυχίες μας στον ασεπ ήμασταν ψηλά στους πίνακες ωρομισθίων, το κάναμε γιατί υποτίθεται υπήρχαν διορισμοί μέσω προϋπηρεσίας. Είναι απαράδεκτο να αλλάζει τη ρύθμιση τόσο απότομα χωρίς να λαβαίνει υπόψη τον προγραμματισμό που κάναμε. Και τα έξοδα βέβαια γιατί αυτή η προϋπηρεσία για να αποκτηθεί είχε κόστος. Να το θυμόμαστε όλοι οι ωρομίσθιοι αυτό και να'μαστε ενωμένοι ώστε να διεκδικήσουμε. Εγώ πχ βάσει μορίων θα διοριζόμουν του χρόνου και τώρα χάνω το διορισμό για λίγα μόρια και είναι σα να μου λένε 4 χρόνια κακώς τα έκανα. Με χρησιμοποίησαν και τώρα έξω. Όλους μας χρησιμοποίησαν γιατι, ας μην είμαστε αφελείς, όλοι οι ωρομίσθιοι δεν το έκαναν για τις 8μηνες συμβάσεις και τα 300

Αποσυνδεδεμένος KYRINIS

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Μάχη για το 40%!!! Τόσα χρόνια από επαρχία σε επαρχία πρέπει να δικαιωθούν!!!Για όλους μας που αγωνιστήκαμε στα σχολεία, με τόσους κόπους- με πιο πολλά έξοδα αντί για έσοδα- για αυτόν τον πολυπόθητο διορισμό!!!!Τώρα όλοι ενωμένοι!!!

« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 12, 2010, 03:17:48 am από KYRINIS »

Αποσυνδεδεμένος dina 94

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Τελικά για εμάς ,ειπώθηκε τίποτα χτες ή θα εξασφαλιστούν τα δικαιώματα αυτών που έχουν δικαίωμα διορισμού ;Πως μπορούμε να μετέχουμε όλοι μαζί σε κάτι που ο καθένας ζητά κάτι διαφορετικό; Αν υπάρχει στο forum κάποιος συνάδελφος που ήταν εκεί ας μας πει κάτι.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Γεια και χαρά σας!

Εχθές ήμουν στη συνάντηση, η οποία αφορούσε ΜΟΝΟ σε όσους έχουν θεμελιώσει δικαίωμα διορισμού. Προσπάθησα να εξηγήσω στο δικηγόρο τη δική μας περίπτωση, εκτός πλαισίου της συνάντησης. Μετά από τις 27 Αυγούστου, οπότε και θα επιστρέψει από τις διακοπές του, θα κανονίσουμε ένα ραντεβού στο γραφείο του. Εντωμεταξύ, καλό θα ήταν να έχουμε πραγματοποιήσει μια συνάντηση μεταξύ μας, έτσι ώστε να μιλήσουμε μαζί του επί συγκεκριμένων θεμάτων.

Επίσης, επικοινώνησα με το Σωματείο Ελαστικά Απασχολούμενων Εκπαιδευτικών ώστε να προβούμε μαζί σε οποιεσδήποτε κινήσεις, αλλά οι άνθρωποι (ως φυσιολογικοί) βρίσκονται σε διακοπές!

Τέλος, στη συνάντηση μίλησε και κάποιος από το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ, ο οποίος μας ανακοίνωσε ότι η ΟΛΜΕ προτίθεται να προβεί σε κινητοποιήσεις και να διεκδικήσει επιπλέον διορισμούς και άλλα πολλά ωφέλιμα για τους καψερούς τους εναπομείναντες εκπαιδευτικούς. ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΑ, λέω εγώ!

Αποσυνδεδεμένος wildness

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Καλημέρα. Δεν μπόρεσα να παρευρεθώ στη συνάντηση λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων..Ευχαριστώ όλους όσους πήγατε..
Απ'ότι κατάλαβα μετά τις 27 θα ξαναγίνει επικοινωνία με το δικηγόρο γιατί πήγε διακοπές. Θέλω να ρωτήσω όσοι έχουν δικαίωμα διορισμού φέτος σύμφωνα με τους προσωρινούς πίνακες (ήταν να με διορίσουν φέτος με το 40% πληροφορική ΠΕ20) έχουν ελπίδες; Μίλησα με έναν συνάδελφο που έμπλεξε με δικαστήρια πριν ένα χρόνο για άλλη υπόθεση και ήταν απέναντι στο κράτος και δεν κέρδισε.Κινήθηκε μόνος του, έπρεπε να προσληφθεί από διαγωνισμό του ΑΣΕΠ και έδωσε και ένα κάρο λεφτά. Του είπε ο δικηγόρος ότι τα πράγματα είναι δύσκολα όταν τα βάζεις με το κράτος και σε περιόδους κρίσης το κράτος τι λέει? Δεν έχω λεφτά λέει..

Οι οριστικοί πίνακες δεν έχουν βγει ακόμη..Γιατί αργούν? Αν πεταχτούν άλλοι μπροστά μας τι γίνεται και το χάσουμε το δικαίωμα? ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ?

Μου ήρθε e-mail από dioristeoi10@googlegroups.com και ρωτούσε το εξής μια κοπέλα"Bγήκαν τα ονόματα οπότε κ η προεδρική απόφαση, ξεκινάμε μαζικά να στέλνουμε αιτήσεις.Νομίζω ότι έχουμε 10 ημέρεσ διορία"

Τι εννοεί ακριβώς; Για ποιες αιτήσεις; Τελικά θα κινθούμε όλοι μαζί; Δηλαδή διοριστέοι ασεπ, 40%; Γιατί μου έρχονται e-mail και από άλλες ειδκότητες και ζητούν τη μεταξύ τους συσπείρωση..Τι γίνεται τελικά;Με τα χρήματα που ζητάει ο Δικηγόρος πότε θα τα δώσουμε; Για όποιον δεν μπορεί να κατέβει στην Αθήνα τι γίνεται; Το πρώτο Δικαστήριο πότε θα γίνει; Πριν τα σχολεία;

Αυτές οι απορίες μου δημιουργήθηκαν όλο αυτό τον καιρό και έχω πελαγώσει. Φαντάζομαι και όλοι μας στην ίδια θέση βρισκόμαστε. Όποιος μπορεί να διαφωτίσει στα παραπάνω ας το κάνει.

Ευχαριστώ πολύ.

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Καλημέρα. Δεν μπόρεσα να παρευρεθώ στη συνάντηση λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων..Ευχαριστώ όλους όσους πήγατε..
Απ'ότι κατάλαβα μετά τις 27 θα ξαναγίνει επικοινωνία με το δικηγόρο γιατί πήγε διακοπές. Θέλω να ρωτήσω όσοι έχουν δικαίωμα διορισμού φέτος σύμφωνα με τους προσωρινούς πίνακες (ήταν να με διορίσουν φέτος με το 40% πληροφορική ΠΕ20) έχουν ελπίδες; Μίλησα με έναν συνάδελφο που έμπλεξε με δικαστήρια πριν ένα χρόνο για άλλη υπόθεση και ήταν απέναντι στο κράτος και δεν κέρδισε.Κινήθηκε μόνος του, έπρεπε να προσληφθεί από διαγωνισμό του ΑΣΕΠ και έδωσε και ένα κάρο λεφτά. Του είπε ο δικηγόρος ότι τα πράγματα είναι δύσκολα όταν τα βάζεις με το κράτος και σε περιόδους κρίσης το κράτος τι λέει? Δεν έχω λεφτά λέει..

Οι οριστικοί πίνακες δεν έχουν βγει ακόμη..Γιατί αργούν? Αν πεταχτούν άλλοι μπροστά μας τι γίνεται και το χάσουμε το δικαίωμα? ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ?

Μου ήρθε e-mail από dioristeoi10@googlegroups.com και ρωτούσε το εξής μια κοπέλα"Bγήκαν τα ονόματα οπότε κ η προεδρική απόφαση, ξεκινάμε μαζικά να στέλνουμε αιτήσεις.Νομίζω ότι έχουμε 10 ημέρεσ διορία"

Τι εννοεί ακριβώς; Για ποιες αιτήσεις; Τελικά θα κινθούμε όλοι μαζί; Δηλαδή διοριστέοι ασεπ, 40%; Γιατί μου έρχονται e-mail και από άλλες ειδκότητες και ζητούν τη μεταξύ τους συσπείρωση..Τι γίνεται τελικά;Με τα χρήματα που ζητάει ο Δικηγόρος πότε θα τα δώσουμε; Για όποιον δεν μπορεί να κατέβει στην Αθήνα τι γίνεται; Το πρώτο Δικαστήριο πότε θα γίνει; Πριν τα σχολεία;

Αυτές οι απορίες μου δημιουργήθηκαν όλο αυτό τον καιρό και έχω πελαγώσει. Φαντάζομαι και όλοι μας στην ίδια θέση βρισκόμαστε. Όποιος μπορεί να διαφωτίσει στα παραπάνω ας το κάνει.

Ευχαριστώ πολύ.

Η αλήθεια είναι ότι στους δύσκολους αυτούς καιρούς, τα πράγματα δεν είναι και τόσο ευοίωνα. Για όσους από εσάς έχετε θεμελιώσει δικαίωμα διορισμού, όμως, νομίζω ότι οι πιθανότητες καλής έκβασης είναι πολλές! Επιπλέον, το "ιερό" μνημόνιο ορίζει ότι η παιδεία εξαιρείται από τον περιορισμό 1/5 στις προσλήψεις και ισχύει το 1/1. Είναι μια βασική παράμετρος για τις διεκδικήσεις μας!

H συνάντηση, όντως, αφορούσε εσάς που θεωρητικά θα διοριζόσταν φέτος. Πρέπει να κάνετε μια αίτηση προς το τμήμα διορισμών του Υπουργείου. Στο παρακάτω site θα βρεις όλες, μα όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι. Κινήσου γρήγορα!
http://www.exetaseis-asep.com/index.php/forum/

Καλή τύχη!

Αποσυνδεδεμένος mariael

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
πως μπορω να γραψω το ονομα μου για την προσφυγη?

Αποσυνδεδεμένος baboulino

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ

μπες στο www.exetaseis-asep.com  κάνε εγγραφή για να είσαι μέλος και μετά θα πας στη συζήτηση που λέει συμμετοχές για προσφυγή. εκεί θα δεις ένα εικονίδιο που λέει απάντηση ( στο θέμα εννοεί)και γράφεις τα στοιχέια σου

Αποσυνδεδεμένος ippokratis

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
συγγνώμη αυτή η κίνηση είναι άλλη από αυτή στο "eikositetramino.blogspot"?

Αποσυνδεδεμένος tinakipe17

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 82 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
    • Προφίλ
συγγνώμη αυτή η κίνηση είναι άλλη από αυτή στο "eikositetramino.blogspot"?

ΝΑΙ
Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε,
αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος ippokratis

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
πώς συμμετέχουμε, απλά γράφουμε το όνομά μας στο forum?

Αποσυνδεδεμένος mariael

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ

μπες στο www.exetaseis-asep.com  κάνε εγγραφή για να είσαι μέλος και μετά θα πας στη συζήτηση που λέει συμμετοχές για προσφυγή. εκεί θα δεις ένα εικονίδιο που λέει απάντηση ( στο θέμα εννοεί)και γράφεις τα στοιχέια σου
ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος s.t.a.r.

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ

ευχαριστω
που γραφει απαντηση ρε παιδια;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182736
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699