*

Ψηφοφορία

Ποια επιλέγετε ως ημερομηνία συνάντησης ;;;;

Σάββατο 28 Αυγούστου Αθήνα
16 (28.1%)
Σάββατο 28 Αυγούστου Θεσ/νίκη
7 (12.3%)
Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου Αθήνα
12 (21.1%)
Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου Θεσ/νίκη
9 (15.8%)
μετά την έναρξη του σχολικού έτους Αθήνα
7 (12.3%)
μετά την έναρξη του σχολικού έτους Θεσ/νίκη
6 (10.5%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 57

Αποστολέας Θέμα: Συνάντηση των αδιόριστων εκπ/κών στον κλειδωμένο πίνακα διορισμών  (Αναγνώστηκε 21463 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Ας το κάνουμε κι αυτό λοιπόν...Ποτέ δεν ξέρεις...10.30 έξω από το υπουργείο η άλλαξε κάτι;
Κρίση είναι όταν ο λαός είναι περικυκλωμένος από τη φτώχεια και.....την αστυνομία.-Ανώνυμος-

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος christina_k

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Όσοι μπορούμε να βρεθούμε στις 26 Αυγούστου έξω από το Υπουργείο, θα είναι καλό για μια πρώτη γνωριμία μιας και ο στόχος εκείνης της ημέρας θα είναι η διαμαρτυρία. Η "επίσημη" (δεν ξέρω πώς αλλιώς να την ονομάσω) συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Αυγούστου στις 12.00 στην είσοδο του ΜΑLL!

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Oκ δεν ήξερα για το Σάββατο,αλλά το διάβασα στο άλλο topic.Σκόπευα να πάω την Πέμπτη γιατί έχει και ηΠΕΑ κσι οι διοριστέοι και γενικά αρκετά σωματεία.Του Σαββάτου είναι πιο "εξειδικευμένη",οπότε ακόμα καλύτερα.
Κρίση είναι όταν ο λαός είναι περικυκλωμένος από τη φτώχεια και.....την αστυνομία.-Ανώνυμος-

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Να έρθεις και την Πέμπτη στη διαμαρτυρία! Ας δείξουμε το μέγεθός μας... Ισχύς εν τη ενώσει!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος kaw

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Καλημερα....
Τελικα δεν θα μπορεσω να ερθω, αλλα ενημερωστε μας οταν επιστρεψετε τι εγινε........

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Καλημερα....
Τελικα δεν θα μπορεσω να ερθω, αλλα ενημερωστε μας οταν επιστρεψετε τι εγινε........

Δεν έμεινα ως το τέλος, άρα δεν μπορώ να μεταφέρω τα γεγονότα. Σημαντικό ήταν ότι δεν υπήρχε πολύς κόσμος!
Πάντως, το Σάββατο να έρθεις!

Αποσυνδεδεμένος kaw

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Καλημερα....

Δεν έμεινα ως το τέλος, άρα δεν μπορώ να μεταφέρω τα γεγονότα. Σημαντικό ήταν ότι δεν υπήρχε πολύς κόσμος!

Μολις σε ακουσα......
Μπραβο!!!!!!!!!

Οσο για το Σαββατο, δεν μπορω να γνωριζω γιατι ειμαι απο επαρχια και θα πρεπει να βρω καποιον να μου κρατησει την μικρη........

Παντως παλι ΜΠΡΑ

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Καλημερα....

Κι εγώ που έμεινα ,μια από τα ίδια.Σπάσαμε την πόρτα,ήρθαν τα ματ,και δέχτηκε την επιτροπή στο τέλος η Χριστοφιλοπούλου,η οποία όπως είπαν ήταν αρκετά εριστική,εκνευρισμένη και επανέλαβε ότι δεν θα γίνουν συμπληρωματικοί,ενώ οι πίνακες παραμένουν ως έχουν(κλειδωμένοι).Υπήρχε κίνηση από 24μηνο+40%για προσφυγή δικαστικά.Από κανάλια ήρθε μόνο το mega(περίεργο)ο σκαι και το blye sky!Ήμασταν τραγικά λίγοι,ενώ νηπιαγωγοί ήμασταν .........4!!!!!Τι να πω παιδιά,ξεσηκωθείτε και οι υπόλοιποι.Αυτοί σκοπεύουν να μας αποτελειώσουν...

Αποσυνδεδεμένος chr

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Μπράβο Χριστίνα. Ερχόμουν από τη συγκέντρωση και σε άκουσα στο ΣΚΑΙ.
Πέρα από τα γνωστά έδειχνες νέος και πρόσχαρος άνθρωπος με διάθεση για δουλειά και όχι συνδικαλίστρια του παλαιού τρόπου. Αυτό θέλουμε να δείξουμε. Ότι είμαστε το νέο αίμα που και την δουλειά ξέρουμε και διάθεση έχουμε. Τον διορισμό τον διεκδικούμε βάση προσόντων.
Παρεπιπτώντος δεν είμαι νέος, είμαι 40άρης αλλά αυτό που νοιώθω εγώ για τη δουλειά μου το έβγαλες εσύ με τον τρόπο που μιλούσες.
Και πάλι μπράβο.

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Όσοι δεν ήρθαν σήμερα το Σάββατο στις 12 στο mall μπροστά.Ξεσηκωθείτε,μην παραδίνεστε στη μοίρα που μας φτιάχνουν αυτοί.Διεκδικήστε.Όσο περισσότεροι,τόσο καλύτερα...Ακόμα και τώρα......Το δίκιο είναι με το μέρος μας.Ακόμα και με ένα μόριο στον πίνακα.....

Αποσυνδεδεμένος belw

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Καλημερα....

Κι εγώ που έμεινα ,μια από τα ίδια.Σπάσαμε την πόρτα,ήρθαν τα ματ,και δέχτηκε την επιτροπή στο τέλος η Χριστοφιλοπούλου,η οποία όπως είπαν ήταν αρκετά εριστική,εκνευρισμένη και επανέλαβε ότι δεν θα γίνουν συμπληρωματικοί,ενώ οι πίνακες παραμένουν ως έχουν(κλειδωμένοι).Υπήρχε κίνηση από 24μηνο+40%για προσφυγή δικαστικά.Από κανάλια ήρθε μόνο το mega(περίεργο)ο σκαι και το blye sky!Ήμασταν τραγικά λίγοι,ενώ νηπιαγωγοί ήμασταν .........4!!!!!Τι να πω παιδιά,ξεσηκωθείτε και οι υπόλοιποι.Αυτοί σκοπεύουν να μας αποτελειώσουν...

H Χριστοφιλοπουλου εκανε την εκνευρισμενη (δικηγορος γαρ) λεγοντας στους εκπαιδευτικους οτι τους δεχτηκε στο γραφειο μονο και μονο γιατι χαλασαν την πορτα του υπουργειου παιδειας :o :o :o
ενω ηταν συνεχεια ορθια στη συναντηση κι ετοιμη να φυγει καθε 2 λεπτα  :P

Ηρθε και το καναλι Αlpha και ΕΡΤ μετα την επιθεση των ματ.
Να επισημανω πως μολις εγινε το επεισοδιο με την πορτα και τα ματ καλεσαν ενισχυσεις κι αργοτερα ηρθαν 2 κλουβες ματ που ηταν εφοδιασμενοι με χημικα κι εξοπλισμο.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 26, 2010, 05:31:19 pm από belw »

Αποσυνδεδεμένος albertos

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΑΙΔΙΑ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ 10 ΑΛΛΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ.ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ!!!ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑ

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Ναι σωστά η ερτ ήρθε αφού έγιναν όλα αυτά.....Πάντως τα πράγματα είναι τραγικά..Ήμασταν 3 κι ο κούκος και απορώ τι άλλο περιμένουν να γίνει για να ξεσηκωθούν όσοι δεν το έχουν κάνει ακόμα!!Να πληρώνουμε για να δουλεύουμε;;;;;;;

Αποσυνδεδεμένος belw

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΑΙΔΙΑ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ 10 ΑΛΛΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ.ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ!!!ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑ

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182736
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)