*

Αποστολέας Θέμα: Διοριστέοι γ΄φουρνιάς  (Αναγνώστηκε 204336 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος argy77

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: Διοριστέοι γ΄φουρνιάς
« Απάντηση #112 στις: Φεβρουαρίου 22, 2011, 08:31:05 pm »
Ρε παιδιά εγώ διορίστηκα με την πρώτη φουρνιά, αλλά εσάς πραγματικά σας λυπάμαι...

http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=253367
"Προσλήψεις τέλος μέχρι νεωτέρας
Μπαίνουν στο ψυγείο και οι 1.800 που έχουν πετύχει σε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ"

"Συνάδελφε", δεν είναι καθόλου κομψό αυτό που είπες......... >:( >:( >:(
 και αν τυχόν στο σχολείο σου διδάσκουν και ΑΜΩ, ΑΚΩ, ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΙ δε χρειάζεται να δείχνεις τον "οίκτο"σου.......... ;) ;) ;)

τι να κάνουμε , ήσουν τυχερος , πρόλαβες...διορίστηκες...... ;) ;) ;) ;)

Τεσπά, μην προκαλείς με τα λόγια σου , γιατί όλοι εμείς οι ταπεινοί αδιόριστοι( ω,ναι κ.Διαμαντοπούλου...υπάρχουμε και εμείς) που "χάσαμε το τρένο" προσπαθούμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να συνεχίσουμε.....
Δεν είπα τίποτε παραπάνω από ότι δε θα ήθελα να είμαι στη θέση τους να έχω διοριστεί μέσω ΑΣΕΠ και να μην ξέρω στην πραγματικότητα πότε επιτέλους θα διοριστώ!!!! Είναι άκρως ψυχοφθόρο νομίζω και δεν καταλαβαίνω την ένσταση σου...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:18:55 »

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Φεβρουαρίου 23, 2011, 01:14:14 am »

Άλλο το "σας λυπάμαι" και άλλο το "σας κατανοώ" συνάδελφε, γι`αυτό μην απορείς.
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Φεβρουαρίου 23, 2011, 01:57:31 pm »
Σαφώς το λυπάμαι με το κατανοώ δεν έχουν την ίδια σημασία. Όμως, το κατανοώ δεν εμπεριέχει την έννοια του στεναχωριέμαι, αναγνωρίζοντας ότι είστε σε δεινή θέση στην οποία κανείς δε θα ήθελε να βρίσκεται ως διοριστέος του ΑΣΕΠ. Πολλές φορές μπορεί να εκλάβουμε αρνητικά τα λόγια κάποιου, αλλά όταν ο ίδιος διευκρινίζει ότι δεν είχε πρόθεση να μεταδώσει τέτοιο μήνυμα νομίζω ότι δεν έχουμε δικαίωμα να κρίνουμε τα κίνητρά του.

Διοριστέος εν αναμονή διορισμού είμαι κι εγώ και μάλιστα από τους τελευταίους στη λίστα και αν δεν διοριστούμε όλοι φέτος με βλέπω μαζί με άλλους συναδέλφους να αποτελούμε την δ΄φουρνιά διοριστέων ΑΣΕΠ 2008 περιμένοντας...
Μέχρι πρότινος ήμουν άνεργος και προσλήφθηκα πριν ένα μήνα με 15 ώρες την εβδομάδα, αλλά δεν είδα αρνητικά τα σχόλια του Argy77. Αφού λέει ότι δεν το εννοούσε έτσι, ας σκεφτούμε την κοινή μας θέση: "Όλοι οι διοριστέοι του ΑΣΕΠ 2008 θα έπρεπε να είχαμε διοριστεί ως το καλοκαίρι του 2010". Σε αυτό συμφωνούμε όλοι. Ας βλέπουμε λοιπόν εκείνα τα στοιχεία που μας ενώνουν κι όχι τις διαφορές μας που διασπούν τη συνοχή μας. Ας διεκδικήσουμε όλοι μαζί το δικαιωματικό διορισμό μας άμεσα - διορισμένοι και αδιόριστοι διοριστέοι!
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 23, 2011, 11:12:03 pm από Lasid »

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Φεβρουαρίου 23, 2011, 04:02:43 pm »
Συνάδελφε Lasid, εγώ δεν έκανα καμιά κριτική. Έκανα απλά μια διευκρίνιση σχετικά με το αρχικό μήνυμα.
Μακρυά από μένα και οι κρίσεις και οι κριτικές και οι συμβουλές.

Υγ. Και επειδή στην πλούσια ελληνική γλώσσα οι έννοιες των λέξεων είναι συγκεκριμένες, αν θέλεις να υποδηλώσεις στεναχώρια υπάρχει και η λέξη "συμπονώ". ;)

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:18:55 »

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Φεβρουαρίου 23, 2011, 11:06:12 pm »
Συνάδελφε Lasid, εγώ δεν έκανα καμιά κριτική. Έκανα απλά μια διευκρίνιση σχετικά με το αρχικό μήνυμα.

Υγ. Και επειδή στην πλούσια ελληνική γλώσσα οι έννοιες των λέξεων είναι συγκεκριμένες, αν θέλεις να υποδηλώσεις στεναχώρια υπάρχει και η λέξη "συμπονώ". ;)
Δεν ήθελα να πω κάτι για σένα συνάδελφε jak13. Έκανα μια γενική αναφορά. Για πολλούς πάντως το λυπάμαι σημαίνει γνήσιο ενδιαφέρον κι όχι οίκτο. Ήταν σαν να έλεγε ο συνάδελφος: "Λυπάμαι συνάδελφοι να σας βλέπω να ταλαιπωρείστε ακόμα αδιόριστοι, χωρίς να γνωρίζετε πότε θα έρθει η ώρα του διορισμού σας. Δεν το αξίζετε".
Απλά το διατύπωσε με τρόπο που άφησε δεύτερες ερμηνείες, για αυτό το διευκρίνισε με νέο μήνυμά του.

Αυτή τη φορά δε θα κλείσω με συμβουλή. Μια ευχή μόνο: "Με το καλό να διοριστούμε όσοι περιμένουμε διορισμό".

Αποσυνδεδεμένος argy77

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Φεβρουαρίου 24, 2011, 03:57:56 am »

Δεν ήθελα να πω κάτι για σένα συνάδελφε jak13. Έκανα μια γενική αναφορά. Για πολλούς πάντως το λυπάμαι σημαίνει γνήσιο ενδιαφέρον κι όχι οίκτο. Ήταν σαν να έλεγε ο συνάδελφος: "Λυπάμαι συνάδελφοι να σας βλέπω να ταλαιπωρείστε ακόμα αδιόριστοι, χωρίς να γνωρίζετε πότε θα έρθει η ώρα του διορισμού σας. Δεν το αξίζετε".
Απλά το διατύπωσε με τρόπο που άφησε δεύτερες ερμηνείες, για αυτό το διευκρίνισε με νέο μήνυμά του.

Αυτή τη φορά δε θα κλείσω με συμβουλή. Μια ευχή μόνο: "Με το καλό να διοριστούμε όσοι περιμένουμε διορισμό".

Lacid μακάρι, να σκεφτόντουσαν όλοι σαν και σένα... Θα γλυτώναμε πολλές τζάμπα διενέξεις!
Πολύ απλή λογική ήθελε με αυτό το άρθρο που αναφέρθηκα ότι επρόκειτο για συμπόνοια.
Λυπάσαι κάποιον για τον οποίο ντρέπεσαι,
αλλά λυπάσαι κάποιον και ο οποίος περνάει δύσκολα (σαφέστατα και χρησιμοποιείται και έτσι)
και προφανώς για να ανέβασα αυτό το άρθρο η μόνη λογική εξήγηση είναι το δεύτερο...

Και πάλι ευχαριστώ και μακάρι να τελειώσουν γρήγορα τα βάσανα σας...

Υ.Γ. Μερικές φορές βλέπεις άτομα που σε αποτρέπουν από το να ενημερώσεις και είναι έτοιμοι να παρεξηγήσουν οτιδήποτε ακούνε, αντί να δούνε ότι κάποιοι ενδιαφέρονται για τα προβλήματα των άλλων και ας μην τα αντιμετωπίζουν οι ίδιοι.

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Φεβρουαρίου 28, 2011, 12:15:07 am »

Lacid μακάρι, να σκεφτόντουσαν όλοι σαν και σένα... Θα γλυτώναμε πολλές τζάμπα διενέξεις!
Πολύ απλή λογική ήθελε με αυτό το άρθρο που αναφέρθηκα ότι επρόκειτο για συμπόνοια.
Λυπάσαι κάποιον για τον οποίο ντρέπεσαι,
αλλά λυπάσαι κάποιον και ο οποίος περνάει δύσκολα (σαφέστατα και χρησιμοποιείται και έτσι)
και προφανώς για να ανέβασα αυτό το άρθρο η μόνη λογική εξήγηση είναι το δεύτερο...

Θα το γράψω άλλη μια φορά: Αν ήθελες να εκδηλώσεις τη συμπόνοια σου ας έγραφες "σας συμπονώ".
Το "σας λυπάμαι" που έγραψες εμπεριέχει μια υπεροψία, όπως και το "πολύ απλή λογική" που ίσως θεωρείς ότι οι άλλοι δε διαθέτουν.

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος phoebe1

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • c'est la vie!
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Φεβρουαρίου 28, 2011, 03:10:30 pm »
Διαφαίνεται εδω και καιρό ότι κάποιες ειδικότητες θα διοριστούν δυστυχώς το 2011-2012... Ποτέ δεν έχει ειπωθεί επισήμως ότι θα απορροφηθούμε όλοι τον αύγουστο! Θα υπάρξει σίγουρα τόπικ για δ΄φουρνιά.
''Σα βγεις στον πηγαιµό για την Ιθάκη, να εύχεσαι να 'ναι µακρύς ο δρόµος...''  ΙΘΑΚΗ

Κ. Καβάφης

Αποσυνδεδεμένος larjohn

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ86
    • Προφίλ
« Απάντηση #120 στις: Φεβρουαρίου 28, 2011, 05:26:35 pm »
To 2011 - 2012 είναι πια καλή προοπτική. Το πρόβλημα είναι ότι δεν εξασφαλίζεται ούτε αυτό, και δε μπορούμε να προγραμματίσουμε ούτε βραχυπρόθεσμα τις ζωές μας, παρόλο που το δικαιούμαστε. Θα υπάρχουν άραγε μόνιμοι όταν τελειώσει το δικαστήριό μας;

Αποσυνδεδεμένος stathis4

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Φεβρουαρίου 28, 2011, 06:49:53 pm »
Αν εννοεις αν θα χει αρθει η μονιμοτητα μεχρι να διοριστουμε οι υπολοιποι, οσοι δικαιωθουν θα διοριστουν αναδρομικα! Αλλα και παλι δεν νομιζω οτι θα τολμησουν να διορισουν με διαφορετικους ορους, διοριστεους με κοινο ΦΕΚ...

Αποσυνδεδεμένος phoebe1

• Πλήρες μέλος
  • c'est la vie!
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Φεβρουαρίου 28, 2011, 08:43:11 pm »
To 2011 - 2012 είναι πια καλή προοπτική. Το πρόβλημα είναι ότι δεν εξασφαλίζεται ούτε αυτό, και δε μπορούμε να προγραμματίσουμε ούτε βραχυπρόθεσμα τις ζωές μας, παρόλο που το δικαιούμαστε. Θα υπάρχουν άραγε μόνιμοι όταν τελειώσει το δικαστήριό μας;

Σίγουρα ο διορισμός δεν εξασφαλίζεται και για το λόγο αυτο κινούμαστε κατά πλειοψηφία νομικά. Η απώλεια χρημάτων, μορίων, ενσήμων και ό,τι άλλο αυτο συνεπάγεται μας πλήττει ήδη ένα χρόνο... Πόσο πια;;;
''Σα βγεις στον πηγαιµό για την Ιθάκη, να εύχεσαι να 'ναι µακρύς ο δρόµος...''  ΙΘΑΚΗ

Κ. Καβάφης

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Φεβρουαρίου 28, 2011, 08:53:23 pm »
Πόσο δίκιο έχετε!! Εκφράζω τη συμπαράστασή μου!!
Πάντως είχα ακούσει το Λοβέρδο προεκλογικά στον Καμπουράκη - πέρισυ δλδ- να λεει πως δεν είναι δυνατόν να μη σας διορίσει γιατί ακόμα και να το κάνει, αν το πάτε δικαστικά είναι σίγουρο ότι θα το κερδίσετε εφόσον ο διορισμός σας έχει γραφτεί σε ΦΕΚ....
αλλά αυτή η ταλαιπωρία και η ανασφάλεια ρε παιδιά, δεν πληρώνεται και δεν αντικαθίσταται με τίποτα...
Τι να πω...Κουράγιο!!!
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος Dorea

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Φεβρουαρίου 28, 2011, 09:21:32 pm »
Αν σκεφτούμε οτι υπάρχουν πολλοι άλλοι που δεν έχουν προοπτική διορισμού,νομίζω οτι πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι και όχι μεμψίμοιροι.Φυσικα΄ισχύει και το συν αθηνα και χειρα κίνει.

Αποσυνδεδεμένος larjohn

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ86
    • Προφίλ
« Απάντηση #125 στις: Μαρτίου 01, 2011, 11:52:07 pm »
Πόσο δίκιο έχετε!! Εκφράζω τη συμπαράστασή μου!!
Πάντως είχα ακούσει το Λοβέρδο προεκλογικά στον Καμπουράκη - πέρισυ δλδ- να λεει πως δεν είναι δυνατόν να μη σας διορίσει γιατί ακόμα και να το κάνει, αν το πάτε δικαστικά είναι σίγουρο ότι θα το κερδίσετε εφόσον ο διορισμός σας έχει γραφτεί σε ΦΕΚ....
αλλά αυτή η ταλαιπωρία και η ανασφάλεια ρε παιδιά, δεν πληρώνεται και δεν αντικαθίσταται με τίποτα...
Τι να πω...Κουράγιο!!!

Το αστείο είναι ότι για μερικές ειδικότητες το ΦΕΚ το υπέγραψε η Διαμαντοπούλου...μετεκλογικά

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182561
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)