0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: argy77 στις Φεβρουαρίου 21, 2011, 05:50:06 pmΡε παιδιά εγώ διορίστηκα με την πρώτη φουρνιά, αλλά εσάς πραγματικά σας λυπάμαι...http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=253367"Προσλήψεις τέλος μέχρι νεωτέραςΜπαίνουν στο ψυγείο και οι 1.800 που έχουν πετύχει σε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ""Συνάδελφε", δεν είναι καθόλου κομψό αυτό που είπες......... και αν τυχόν στο σχολείο σου διδάσκουν και ΑΜΩ, ΑΚΩ, ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΙ δε χρειάζεται να δείχνεις τον "οίκτο"σου.......... τι να κάνουμε , ήσουν τυχερος , πρόλαβες...διορίστηκες...... Τεσπά, μην προκαλείς με τα λόγια σου , γιατί όλοι εμείς οι ταπεινοί αδιόριστοι( ω,ναι κ.Διαμαντοπούλου...υπάρχουμε και εμείς) που "χάσαμε το τρένο" προσπαθούμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να συνεχίσουμε.....
Ρε παιδιά εγώ διορίστηκα με την πρώτη φουρνιά, αλλά εσάς πραγματικά σας λυπάμαι...http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=253367"Προσλήψεις τέλος μέχρι νεωτέραςΜπαίνουν στο ψυγείο και οι 1.800 που έχουν πετύχει σε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ"
Συνάδελφε Lasid, εγώ δεν έκανα καμιά κριτική. Έκανα απλά μια διευκρίνιση σχετικά με το αρχικό μήνυμα.Μακρυά από μένα και οι κρίσεις και οι κριτικές και οι συμβουλές. Υγ. Και επειδή στην πλούσια ελληνική γλώσσα οι έννοιες των λέξεων είναι συγκεκριμένες, αν θέλεις να υποδηλώσεις στεναχώρια υπάρχει και η λέξη "συμπονώ".
Παράθεση από: jak13 στις Φεβρουαρίου 23, 2011, 04:02:43 pmΣυνάδελφε Lasid, εγώ δεν έκανα καμιά κριτική. Έκανα απλά μια διευκρίνιση σχετικά με το αρχικό μήνυμα.Μακρυά από μένα και οι κρίσεις και οι κριτικές και οι συμβουλές. Υγ. Και επειδή στην πλούσια ελληνική γλώσσα οι έννοιες των λέξεων είναι συγκεκριμένες, αν θέλεις να υποδηλώσεις στεναχώρια υπάρχει και η λέξη "συμπονώ". Δεν ήθελα να πω κάτι για σένα συνάδελφε jak13. Έκανα μια γενική αναφορά. Για πολλούς πάντως το λυπάμαι σημαίνει γνήσιο ενδιαφέρον κι όχι οίκτο. Ήταν σαν να έλεγε ο συνάδελφος: "Λυπάμαι συνάδελφοι να σας βλέπω να ταλαιπωρείστε ακόμα αδιόριστοι, χωρίς να γνωρίζετε πότε θα έρθει η ώρα του διορισμού σας. Δεν το αξίζετε".Απλά το διατύπωσε με τρόπο που άφησε δεύτερες ερμηνείες, για αυτό το διευκρίνισε με νέο μήνυμά του.Αυτή τη φορά δε θα κλείσω με συμβουλή. Μια ευχή μόνο: "Με το καλό να διοριστούμε όσοι περιμένουμε διορισμό".
Lacid μακάρι, να σκεφτόντουσαν όλοι σαν και σένα... Θα γλυτώναμε πολλές τζάμπα διενέξεις!Πολύ απλή λογική ήθελε με αυτό το άρθρο που αναφέρθηκα ότι επρόκειτο για συμπόνοια.Λυπάσαι κάποιον για τον οποίο ντρέπεσαι, αλλά λυπάσαι κάποιον και ο οποίος περνάει δύσκολα (σαφέστατα και χρησιμοποιείται και έτσι)και προφανώς για να ανέβασα αυτό το άρθρο η μόνη λογική εξήγηση είναι το δεύτερο...
To 2011 - 2012 είναι πια καλή προοπτική. Το πρόβλημα είναι ότι δεν εξασφαλίζεται ούτε αυτό, και δε μπορούμε να προγραμματίσουμε ούτε βραχυπρόθεσμα τις ζωές μας, παρόλο που το δικαιούμαστε. Θα υπάρχουν άραγε μόνιμοι όταν τελειώσει το δικαστήριό μας;
Πόσο δίκιο έχετε!! Εκφράζω τη συμπαράστασή μου!! Πάντως είχα ακούσει το Λοβέρδο προεκλογικά στον Καμπουράκη - πέρισυ δλδ- να λεει πως δεν είναι δυνατόν να μη σας διορίσει γιατί ακόμα και να το κάνει, αν το πάτε δικαστικά είναι σίγουρο ότι θα το κερδίσετε εφόσον ο διορισμός σας έχει γραφτεί σε ΦΕΚ.... αλλά αυτή η ταλαιπωρία και η ανασφάλεια ρε παιδιά, δεν πληρώνεται και δεν αντικαθίσταται με τίποτα...Τι να πω...Κουράγιο!!!