0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: phoebe1 στις Αυγούστου 13, 2010, 11:09:33 amΑυτό το φοβάμαι και εγώ. Η μόνη λύση φαίνεται να είναι η προσφυγή. Προσωπικά μιλώντας, κινούμαι ήδη νομικά για να κατοχυρώσω το δικαίωμά μου. Χτες τον ακούσατε τον Καψή στο Mega? Είχα την ατυχία να ακούσω τον Καψή χτες στο δελτίο ειδήσεων.. Εντάξει, η δημοσιογραφική αλητεία που ακούει σε ονόματα όπως Καψής, Πρετεντέρης και λοιποί ρουφιάνοι, δεν περιγράφεται!
Αυτό το φοβάμαι και εγώ. Η μόνη λύση φαίνεται να είναι η προσφυγή. Προσωπικά μιλώντας, κινούμαι ήδη νομικά για να κατοχυρώσω το δικαίωμά μου. Χτες τον ακούσατε τον Καψή στο Mega?
Παράθεση από: Landau στις Αυγούστου 13, 2010, 05:15:36 pmΠαράθεση από: phoebe1 στις Αυγούστου 13, 2010, 11:09:33 amΑυτό το φοβάμαι και εγώ. Η μόνη λύση φαίνεται να είναι η προσφυγή. Προσωπικά μιλώντας, κινούμαι ήδη νομικά για να κατοχυρώσω το δικαίωμά μου. Χτες τον ακούσατε τον Καψή στο Mega? Είχα την ατυχία να ακούσω τον Καψή χτες στο δελτίο ειδήσεων.. Εντάξει, η δημοσιογραφική αλητεία που ακούει σε ονόματα όπως Καψής, Πρετεντέρης και λοιποί ρουφιάνοι, δεν περιγράφεται!δηλαδή, συνάδελφοι, οι καθηγητές είναι (είμαστε) κοινωνία αγγέλων και δεν το ήξερα; Ολα είναι καλώς καμωμένα; Η ουσία των λόγων του Καψή είναι άσχετη με την πραγματικότητα;
edit. Μόνο κάποιος που αναγνωρίζει τον εαυτό του στα λόγια του Καψή θα θιγόταν
Παράθεση από: dimstella στις Αυγούστου 13, 2010, 05:28:15 pmedit. Μόνο κάποιος που αναγνωρίζει τον εαυτό του στα λόγια του Καψή θα θιγότανΉ κάποιος που ΔΕΝ αναγνωρίζει τον εαυτό του στα λόγια του θα θιγόταν!Εγώ πάλι λέω ότι δε θα θιγόταν αυτός του οποίου οι απόψεις ταυτίζονται με αυτές του κάθε δημοσιογράφου - ενεργούμενου που γενικεύει τα κακώς κείμενα με σκοπό να δυσφημίσει έναν ολόκληρο επαγγελματικό κλάδο!
Παράθεση από: dimstella στις Αυγούστου 13, 2010, 05:28:15 pmedit. Μόνο κάποιος που αναγνωρίζει τον εαυτό του στα λόγια του Καψή θα θιγότανΉ κάποιος που ΔΕΝ αναγνωρίζει τον εαυτό του στα λόγια του θα θιγόταν!Εγώ πάλι λέω ότι δε θα θιγόταν αυτός του οποίου οι απόψεις ταυτίζονται με αυτές του κάθε δημοσιογράφου - ενεργούμενου που γενικεύει τα κακώς κείμενα με σκοπό να δυσφημήσει έναν ολόκληρο επαγγελματικό κλάδο!
Γιατί τόση σιωπή στο τόπικ αυτό; Αν και για τρίτη χρονιά στο φούρνο παγωμένους μας βλέπω.
Καλησπερα σε ολους!Ακουγεται απο διαφορα γραφεια, εννοω σε διαφορετικους νομους, οτι δεν αποκλειεται να γινουν συμπληρωματικοι διορισμοι. Χωρις να θελω να μας δωσω ελπιδα...το αναφερω μηπως κ καποιος αλλος μπορει να μαθει απο οικειο γραφειο αν ισχυει ή ειναι απλα λογια...