0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: josua στις Ιουνίου 21, 2011, 03:27:01 pmναι εχεις δικιο Lasid δεν υπολογισα Α'θμια...νομιζω ειναι 23 δασκαλοι και 111 νηπιαγωγοι.Πραγματικα δε θελω να πιστεψω οτι θα τολμησει να αφησει εκτος εστω 1 διοριστεο του ΑΣΕΠ-2009.Θα ειναι πρωτοφανες!Εξακολουθω να πιστευω οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΙΩΣ!Νομίζω ότι είναι 150 νηπιαγωγοί και μαζί με το αντίστοιχο 40% φτάνουν τους 250.Αν τολμήσει να αφήσει από έξω ασεπίτες (που δεν το πιστεύω) τότε όλοι θα κάνουν προσφυγές.Εγώ δεν είμαι από εκείνους που έκαναν ήδη προσφυγή, αλλά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο - φανταστικό θεωρώ - και προσφυγή θα κάνω και θα το κυνηγήσω όσο αναπνέω!!! Αρκεί να υπάρχει κράτος.
ναι εχεις δικιο Lasid δεν υπολογισα Α'θμια...νομιζω ειναι 23 δασκαλοι και 111 νηπιαγωγοι.Πραγματικα δε θελω να πιστεψω οτι θα τολμησει να αφησει εκτος εστω 1 διοριστεο του ΑΣΕΠ-2009.Θα ειναι πρωτοφανες!Εξακολουθω να πιστευω οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΙΩΣ!
Παράθεση από: Lasid στις Ιουνίου 21, 2011, 03:35:47 pmΠαράθεση από: josua στις Ιουνίου 21, 2011, 03:27:01 pmναι εχεις δικιο Lasid δεν υπολογισα Α'θμια...νομιζω ειναι 23 δασκαλοι και 111 νηπιαγωγοι.Πραγματικα δε θελω να πιστεψω οτι θα τολμησει να αφησει εκτος εστω 1 διοριστεο του ΑΣΕΠ-2009.Θα ειναι πρωτοφανες!Εξακολουθω να πιστευω οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΙΩΣ!Νομίζω ότι είναι 150 νηπιαγωγοί και μαζί με το αντίστοιχο 40% φτάνουν τους 250.Αν τολμήσει να αφήσει από έξω ασεπίτες (που δεν το πιστεύω) τότε όλοι θα κάνουν προσφυγές.Εγώ δεν είμαι από εκείνους που έκαναν ήδη προσφυγή, αλλά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο - φανταστικό θεωρώ - και προσφυγή θα κάνω και θα το κυνηγήσω όσο αναπνέω!!! Αρκεί να υπάρχει κράτος.Φιλε Lasid, μπηκα παλι στο blog των διοριστεων του ΑΣΕΠ-2009 και ολες οι επερωτησεις βουλευτων (συνολικα 11) αναφερονται σε 428 αδιοριστους. Μου φαινεται δυσκολο να εννοουν ολοι ΜΟΝΟ τη
ας προσπαθησουμε να είμαστε αισιόδοξοι.428 ΑΣΕΠΙΤΕΣ εχουμε μείνει απο Α' &
60-40 πάει πακέτο και δεν διασπάτε ευκολα...αρα οπως και εχει δεν μας παίρνει το νουμερο...απο κει και περα....και ουτε γίνετε να πάρει φετος το 60 και του χρονου το 40..που διαβασα ποιο πανω...υπάρχουμε...αλλα υπάρχουν και άλλοι...διερευαι και βασιλευε...και βαλτους να τσακωθουν...το κυριωτεροπε 11 π.χπερυση.....λιγο 60....λιγο 40....λιγο 30μηνο...λιγο 24+....τοσο λιγο οσο για 24 ατομα...δλδ οσοι ειχαν απομεινη στον ασεπ για 48 θεσεις.... τραγικα πραγματααν ηθελε λοιπον να ξεμπερδευε με τους εναπομείναντες θα επερνε τους 24 και θα τελείωνε εκει το 60-40προτιμησε ομως να πάρει και 24+...ενω οριζει ο νομος βαση αναγκων...και πήρε και 30μηνο ενω εχουν νομο που τους παει πισω μεχρι το 2015...αρα δεν τους καιγετε να παρει ολο το 60-40...για να ξεμπερδευει...ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΙΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ....Η ΜΕΤΑ
παιδια εγω δεν το εχω ψαξει τοσο το θεμα αλλα ριξτε μια ματια εδω: http://dioristeoiasep2008.blogspot.com/οσοι αναφερουν αριθμο, μιλανε για 426-428 εναπομειναντες διοριστεους....σιγουρα οι ψαγμενοι κατι παραπανω θα ξερετε....αλλα γιατι τετοια ταυτιση με αυτο το νουμερο??
Δείτε και αυτό: http://www.esos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=13172%3Aipourgos-paideias-gia-diorismous-kallikrati-kai-allages-sta-aei-orario-kai-sigxoneiseos-sxoleion&Itemid=1796Για τους διορισμούς η κ. Διαμαντοπούλου ανακοίνωσε: « Στα δύο χρόνια 2010-2011 έχουμε είκοσι τρεις χιλιάδες συνταξιοδοτήσεις. Οι προσλήψεις δεν θα είναι παραπάνω από τρεισήμισι χιλιάδες. Θα μειωθεί κατά ένα πολύ μεγάλο αριθμό, περισσότερο από το 50%, ο αριθμός των αναπληρωτών εκπαιδευτικών. Στα πανεπιστήμια και στα Τ.Ε.Ι. έχουμε μείωση των προϋπολογισμών που φθάνει μέχρι και το 50%. Αυτή είναι η πραγματικότητα και τη ζουν όλοι».Πολύ ενδιάφερον. Αλλά ακούγεται πολύ μεγάλο το νούμερο των 3500 διορισμών.
ευχαριστω Lasid για τη διευκρινιση...μονο μια μικρη διορθωση....στους 428 περιλαμβανονται και της Α'ΘΜΙΑΣ...αρα εχουμε και λεμε....το αυστηρα 60-40 ειναι: 621 ΑΣΕΠ - 414 ΕΝΙΑΙΟΣ : ΣΥΝΟΛΟ 1035ειλικρινα μου φαινεται αδιανοητο ν'αφησει παλι εξω 100-150 ΑΣΕΠΙΤΕΣ και ταυτοχρονα να παιρνει κατα χιλιαδες τους αναπληρωτες.Η γελοιοτητα στο μεγαλειο της!
Lasid,οι νηπιαγωγοι ειναι οντως 150,απο ασεπ,που αναμενουν.Εμεις,οι ΠΕ05,65