0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρε παιδια αυτή πέρυσι δεν έλεγε ότι θα πάρει τους μισούς τη σχολ. χρονιά 2010-11 και τους υπόλοιπους μισούς την επόμενη χρονιά? Είχε βγει και στον Καμπουράκη και τα έλεγε (και όχι μόνο εκεί). Ε..λοιπόν η επόμενη χρονιά ήρθε! Τι μας νοιάζει εμάς που πέρυσι πήρε πολλούς φιλολόγους, μαθηματικούς κτλ? Φέτος ήρθε η σειρά των υπολοίπων!
Τι καλα θα πανε μωρε Η γυναικα μου ειναι διοριστεα ΑΣΕΠ ΠΕ εφοριακων απο το 2009 και δεν την διορισανε ακομα Τους καθηγητες (ερννοειτε και μενα μαζι) γιατι να μας διορισει Δεν το καταλαβα Μεχρι το 2015 βασει νομου μπορει να μας απορροφησει Τους εφοριακους γιατι ακομα τους παιδευει δεν το καταλαβα Νομιζετε οτι ειμαστε οι μονοι Αμ δε
Παράθεση από: Demek στις Ιουλίου 21, 2011, 01:15:04 amΤι καλα θα πανε μωρε Η γυναικα μου ειναι διοριστεα ΑΣΕΠ ΠΕ εφοριακων απο το 2009 και δεν την διορισανε ακομα Τους καθηγητες (ερννοειτε και μενα μαζι) γιατι να μας διορισει Δεν το καταλαβα Μεχρι το 2015 βασει νομου μπορει να μας απορροφησει Τους εφοριακους γιατι ακομα τους παιδευει δεν το καταλαβα Νομιζετε οτι ειμαστε οι μονοι Αμ δεΤο θέμα είναι ποιον ΔΕΝ θα διορίσει πρώτο; Η σκέψη να διοριστούν και οι δύο κατηγορίες τι σου λέει;Τεσπά, τελικά επειδή έχω μπερδευτεί, ισχύει και για τους εκπαιδευτικούς η μέχρι το 2015 απορρόφηση τελικά;
Παράθεση από: marooned στις Ιουλίου 21, 2011, 01:18:13 amΠαράθεση από: Demek στις Ιουλίου 21, 2011, 01:15:04 amΤι καλα θα πανε μωρε Η γυναικα μου ειναι διοριστεα ΑΣΕΠ ΠΕ εφοριακων απο το 2009 και δεν την διορισανε ακομα Τους καθηγητες (ερννοειτε και μενα μαζι) γιατι να μας διορισει Δεν το καταλαβα Μεχρι το 2015 βασει νομου μπορει να μας απορροφησει Τους εφοριακους γιατι ακομα τους παιδευει δεν το καταλαβα Νομιζετε οτι ειμαστε οι μονοι Αμ δεΤο θέμα είναι ποιον ΔΕΝ θα διορίσει πρώτο; Η σκέψη να διοριστούν και οι δύο κατηγορίες τι σου λέει;Τεσπά, τελικά επειδή έχω μπερδευτεί, ισχύει και για τους εκπαιδευτικούς η μέχρι το 2015 απορρόφηση τελικά;Όχι, βλέπε και το προηγούμενο μήνυμά μου
Αρα φετος θα κανει τουλαχιστον 2065 διορισμους Αθμια+
Anyway, σε λίγες μέρες θα γίνει η Αποκάλυψη!