0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημερα παιδια.Νομιζω πως οσυναδελφος εχει δικιο.Δεν γινεται για δευτερη συνεχη χρονια να μην διοριζουν τους διοριστεους του ΑΣΕΠ και φυσικα το αντιτοιχο 40%.Οι δασκαλοι δεν πρεπει να μιλανε καθολου γιατι ευνοηθηκαν ολα αυτα τα χρονια ενω αλλες ειδικοτητες χαντακωθηκαν.Η πολιτικη που εφαρμοσθηκε εως τωρα θα αλλαξει.Συγγενικο μου προσωπο που δουλευει στο τμημα διορισμων του ΥΠΘΔ
πως φετος θα διορισθουν τα 2/3 του ΑΣΕΠ ανα ειδικοτητα και το αντιστοιχο 40%.
Αυτο που μπορω να σας διαβεβαιωσω ειναι πως ο αριθμος διορισμων θα ειναι πολυ μεγαλυτερος απο 600.Trust me ,follow me but dont ask more
Παράθεση από: salingaros στις Ιουλίου 25, 2011, 09:23:22 am...'''Το τελικό ερώτημα, συνάδελφοι, για εμάς που χάσαμε τον διορισμό μας από αυτήν την μεθόδευση είναι: ίσως πρέπει να γίνει Μήπως να προσέχαμε τις χοντράδες που γράφουμε, μιας και είναι εκπαιδευτικό φόρουμ όπως είπες;
...'''Το τελικό ερώτημα, συνάδελφοι, για εμάς που χάσαμε τον διορισμό μας από αυτήν την μεθόδευση είναι: ίσως πρέπει να γίνει
δεν είναι οι παράτυπα διορισμένοι δάσκαλοι, όπως λάθος κατάλαβες Σαλίγγαρε, αλλά οι διοικητικοί που πήραν τις παράνομες αποφάσεις. Είναι αρκετά κατανοητό...
Παράθεση από: panos2 στις Ιουλίου 25, 2011, 11:35:12 am δεν είναι οι παράτυπα διορισμένοι δάσκαλοι, όπως λάθος κατάλαβες Σαλίγγαρε, αλλά οι διοικητικοί που πήραν τις παράνομες αποφάσεις. Είναι αρκετά κατανοητό...κατανοητόκαι δεν είδα να είπα πουθενά οτι τα έχω με τους δασκάλους η με κάποια ομάδα εκπαιδευτικών...τώρα αυτο ...''όπως λάθος κατάλαβες Σαλίγγαρε'' σαν συμπέρασμα .... όντως δεν ξέρω πως το έβγαλες...τέλος πάντων...το θέμα μας δεν είναι αυτόαλλά το τι πρόκειται να γίνει μέσα σε ενα μήνα απο τώρα....
Παράθεση από: looser στις Ιουλίου 25, 2011, 12:08:13 pmΚαλημερα παιδια.Νομιζω πως οσυναδελφος εχει δικιο.Δεν γινεται για δευτερη συνεχη χρονια να μην διοριζουν τους διοριστεους του ΑΣΕΠ και φυσικα το αντιτοιχο 40%.Οι δασκαλοι δεν πρεπει να μιλανε καθολου γιατι ευνοηθηκαν ολα αυτα τα χρονια ενω αλλες ειδικοτητες χαντακωθηκαν.Η πολιτικη που εφαρμοσθηκε εως τωρα θα αλλαξει.Συγγενικο μου προσωπο που δουλευει στο τμημα διορισμων του ΥΠΘΔ