0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα κι από μένα . Πολύ θα ήθελα μια απάντηση για το πως θα δικαιολογήσουν οτι στους πίνακες 24μηνου υπάρχουν εκπαιδευτικοί με 23,5+ μόρια . Κάτι μου διαφεύγει ? κανά τρελλό παραθυράκι ? δεν εχω τίποτα με τους ανθρώπους μη παρεξηγηθώ , αλλά και οι "επιλαχόντες" των ΑΣΕΠ κοντά ήταν στο διορισμό αλλά δεν τους βάλανε σε κανένα πίνακα .
Αρα ειδικες κατηγοριες α΄λλων ειδικοτητων δεν προκειται να διορισει φετος
Παράθεση από: Hitnrun στις Αυγούστου 01, 2011, 12:41:41 pmΚαλημέρα κι από μένα . Πολύ θα ήθελα μια απάντηση για το πως θα δικαιολογήσουν οτι στους πίνακες 24μηνου υπάρχουν εκπαιδευτικοί με 23,5+ μόρια . Κάτι μου διαφεύγει ? κανά τρελλό παραθυράκι ? δεν εχω τίποτα με τους ανθρώπους μη παρεξηγηθώ , αλλά και οι "επιλαχόντες" των ΑΣΕΠ κοντά ήταν στο διορισμό αλλά δεν τους βάλανε σε κανένα πίνακα .Λοιπον ακου , παρακολουθα στους διορισμους ποιος πινακας 24 μηνου και σε ποια ειδικοτητα θα απορροφηθει ως το τελος , ε σε αυτον τον πινακα θα ειναι καποιος δικος τους με 23, 5 που δε μπορουσαν να τον βαλουν αλλιως.Δυστυχως δεν ειναι η ειδικοτητα των φιλολογων γιατι εκει θα παρει μονο 40 ατομα.Πολυ κριμα , με συνεφερε παντως
Παράθεση από: billimember στις Αυγούστου 01, 2011, 03:29:56 pmΠαράθεση από: Hitnrun στις Αυγούστου 01, 2011, 12:41:41 pmΚαλημέρα κι από μένα . Πολύ θα ήθελα μια απάντηση για το πως θα δικαιολογήσουν οτι στους πίνακες 24μηνου υπάρχουν εκπαιδευτικοί με 23,5+ μόρια . Κάτι μου διαφεύγει ? κανά τρελλό παραθυράκι ? δεν εχω τίποτα με τους ανθρώπους μη παρεξηγηθώ , αλλά και οι "επιλαχόντες" των ΑΣΕΠ κοντά ήταν στο διορισμό αλλά δεν τους βάλανε σε κανένα πίνακα .Λοιπον ακου , παρακολουθα στους διορισμους ποιος πινακας 24 μηνου και σε ποια ειδικοτητα θα απορροφηθει ως το τελος , ε σε αυτον τον πινακα θα ειναι καποιος δικος τους με 23, 5 που δε μπορουσαν να τον βαλουν αλλιως.Δυστυχως δεν ειναι η ειδικοτητα των φιλολογων γιατι εκει θα παρει μονο 40 ατομα.Πολυ κριμα , με συνεφερε παντως Δικαιολογία μεν , αλλά πως θα σταθεί σε προσφυγή ? Γιατί ο 23,5 ανήκει νομίμως στο 40% εκτός κι αν ισχύει κάτι που δεν ξέρω , άρα για να τον διορίσουν πρέπει να πάρουν και από επιλαχόντες ΑΣΕΠ , ώστε να τηρηθεί το 60-40 . Το θέμα άνοιξε και πέρυσι , αλλά τόσα που έγιναν απο τότε ξεχάστηκε ....Όταν και αν θα γίνουν προσλήψεις των 23,5 - 24 , θα ανοίξει πάλι.
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: Σύμβαση με εταιρία δικηγόρωνΕντολή στον πρόεδρο του ΙΤΥΕ Παύλο Σπυράκη να υπογράψει σύμβαση με την «EΤΑΙΡΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΑΠ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ – ΕΛ.ΚΟΤΣΙΜΠΟΥ – Γ. ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ με αντικείμενο την παροχή συμβουλευτικής υποστήριξης σε σχέση με το νομοπαρασκευαστικό έργο και τι επίλυση νομικών διαφορών σχετικών με την εφαρμογή πολιτικών του υπουργείου Παιδείας, έδωσε ο Γενικός Γραμματέας του υπ. Παιδείας