*

Αποστολέας Θέμα: Fun: Πότε και πως θα ανακοινωθούν οι μόνιμοι διορισμοί. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ  (Αναγνώστηκε 27774 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος paschalist

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Υπομονή δηλαδή μέχρι τις 9-10 το βραδάκι. Αν δεν έχουν βγει ως τότε πάμε για Πέμπτη!
Μην το κλείσεις στις 10. Πέρυσι βγήκαν στις 10:30 το βραδι....
Nil homini certum est

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Rwxanh

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση -ΠΕ02
    • Προφίλ
Υπομονή δηλαδή μέχρι τις 9-10 το βραδάκι. Αν δεν έχουν βγει ως τότε πάμε για Πέμπτη!

Γέλιο έχεις. Όχι δε θα το κλείσω στις 10 απλά σε εκείνη τη φάση θα έχω απελπιστεί ότι δεν πρόκειται να βγουν... ;D ;D ;D
Μονάχη έγνοια η γλώσσα μου στις αμμουδιές του Ομήρου...

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ

Γέλιο έχεις. Όχι δε θα το κλείσω στις 10 απλά σε εκείνη τη φάση θα έχω απελπιστεί ότι δεν πρόκειται να βγουν... ;D ;D ;D
Το έχω ξαναγράψει:

Τα πιο ωραία πράγματα
έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις
και γίνονται τα θαύματα
όταν πάψεις να επιμένεις .
Nil homini certum est

Αποσυνδεδεμένος dinateacher

• Ιστορικό μέλος
  • τα όνειρα θα βγουν αληθινά...
    • Προφίλ
Μόλις τηλ στο 2103443316,τμήμα διορισμών, και μου είπαν πως δεν έχουν ενημέρωση ότι οι διορισμοι πρωτοβάθμιας θα ανακοινωθούν σήμερα. Μου είπε ότι αυτό που ξέρουν είναι ότι θα βγουν μέχρι τέλος της εβδομάδας...... :P
Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο: εκπληρώνει τον σκοπό του όταν είναι ανοικτό.
Νοημοσύνη είναι αυτό που χρησιμοποιείς όταν δεν ξέρεις τι να κάνεις.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
 Οι μόνοι που κάθονται από εδώ και πέρα από υπαλλήλους του υπουργείου, είναι αυτοί του τμήματος πληροφορικής. Για να βγαίνουν συνήθως βράδυ κάποιο λόγο έχουν, όπως π.χ επανέλεγχο, υπογραφές κτλ. Δεν πιστεύω να έχουν κόψει τις υπερωρίες... Ευκαιρία είναι τώρα... (Άντε να κάνουμε υπερωρίες να βγούν γιατί έχουμε και τους αναπληρωτές...)
Nil homini certum est

Αποσυνδεδεμένος ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
οι διορισμοί θα ανακοινωθούν αυτοπροσώπως από την κα υπουργό   (μπρρρρρρρρρρρ τι είπα τώρα, ανατρίχιασα!!!!!) :o :o :o :o :o
στον καθένα χωριστά.....με ελικόπτερο θα σας μεταφερει στον τόπο διορισμού και αν, έχετε μειωμένο ωράριο, ενδέχεται να μη χρειαστεί να νοικιάσετε σπίτι...η μεταφορά σας θα γίνεται από τον τόπο μόνιμης κατοικίας στον τόπο εργασίας με ελικόπτερο...δεν θα ξενητευτείτε, θα πηγαινοέρχεστε!!!

εξάλλου:   

http://www.youtube.com/watch?v=K2lQh-FTVx0&feature=related

Αποσυνδεδεμένος maritinaki_zan

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Καλά το τι άγχος έχω δεν περιγράφεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  ;D  >:(  :(  :o  ???  ::)  :-\
Μπορούν να τα βγάλουν βράδυ??? Δηλαδή να κάτσουν στο Υπουργείο μέχρι αργά σήμερα???? Δύσκολο δεν είναι, ε??? Όχι, για να μην καθόμαστε τσάμπα μπροστά στον Υπολογιστή χωρίς λόγο!!! Έχετε ενημέρωση??? Το  alfavita και η doe.gr λένε πως αύριο θα βγουν...... Υπομονή!!!!!!!!!!!  ;D  :o  ::)

Αποσυνδεδεμένος Rwxanh

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση -ΠΕ02
    • Προφίλ
Έχουν ξαναβγεί βράδυ οπότε δεν είναι απίθανο να τα δούμε και σήμερα! Σε κάποιους που τηλ. στο Υπουργείο τους είπαν ότι μπορεί και σήμερα οπότε από σήμερα ας περιμένουμε πάνω από το pc! Κάποια στιγμή θα βγούν, δεν μπορεί! ;)
Μονάχη έγνοια η γλώσσα μου στις αμμουδιές του Ομήρου...

Αποσυνδεδεμένος dimstella

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν είναι δυνατόν να διασταυρωθούν, οι νεοδιορισθέντες θα κληθούν στο Υπουργειο παιδείας κλπ. να παραστούν σε ειδική τελετή προς τιμήν τους επειδή κατάφεραν να ξεπεράσουν με επιδεξιότητα τους διάφορους σκοπέλους στο δρόμο προς τον διορισμό.

Στην εν λόγω τελετή θα παραστεί η ίδια η Υπουργός παιδείας κλπ. Η υπουργός θα μιλήσει προσωπικά με κάθε ένα νεοδιόριστο και θα ακουμπήσει στον ώμο του ένα σπαθί, απονέμοντας του τον τίτλο του δόκιμου εκπαιδευτικού. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για ενδεχόμενη διαφορετική χρήση του σπαθιού.

Στη συνέχεια θα ακουμπήσει (ίσως και με λίγη παραπάνω δύναμη) ένα σφυρί στο κεφάλι κάθε νεοδιόριστου, αναφωνόντας "σιδεροκέφαλος/η".

Οσοι αρνηθουν την πρόσκληση της Υπουργού παιδείας κλπ. θα τιμωρηθούν με ισόβιο παραμονή στην περιοχή του 1ου διορισμού τους (αποκλείεται κάθε δυνατότητα απόσπασης)

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
  • Οι "δανειστές" επιτρέπουν την ύπαρξη σχολείων;
    • Προφίλ
Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν είναι δυνατόν να διασταυρωθούν, οι νεοδιορισθέντες θα κληθούν στο Υπουργειο παιδείας κλπ. να παραστούν σε ειδική τελετή προς τιμήν τους επειδή κατάφεραν να ξεπεράσουν με επιδεξιότητα τους διάφορους σκοπέλους στο δρόμο προς τον διορισμό.

Στην εν λόγω τελετή θα παραστεί η ίδια η Υπουργός παιδείας κλπ. Η υπουργός θα μιλήσει προσωπικά με κάθε ένα νεοδιόριστο και θα ακουμπήσει στον ώμο του ένα σπαθί, απονέμοντας του τον τίτλο του δόκιμου εκπαιδευτικού. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για ενδεχόμενη διαφορετική χρήση του σπαθιού.

Στη συνέχεια θα ακουμπήσει (ίσως και με λίγη παραπάνω δύναμη) ένα σφυρί στο κεφάλι κάθε νεοδιόριστου, αναφωνόντας "σιδεροκέφαλος/η".

Οσοι αρνηθουν την πρόσκληση της Υπουργού παιδείας κλπ. θα τιμωρηθούν με ισόβιο παραμονή στην περιοχή του 1ου διορισμού τους (αποκλείεται κάθε δυνατότητα απόσπασης)

... άρχισες, πάλι, να καπνίζεις ...!  :D ;)
Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως.
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος dimstella

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
χαχαχαχαχα!

Αποσυνδεδεμένος corsair05

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ86
    • Προφίλ
Πήρα τηλ. στο 2103443425 για να ρωτήσω πότε θα μάθουμε τα αποτελέσματα,μου είπε η υπάλληλος οτι γι αυτό το λόγο είναι ακόμα εκεί δεν ξέρει πότε θα βγουν την ρώτησα υπάρχει περίπτωση για απόψε; και η απάντηση ηταν σε καμία περίπτωση.

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Καλά το τι άγχος έχω δεν περιγράφεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  ;D  >:(  :(  :o  ???  ::)  :-\
Μπορούν να τα βγάλουν βράδυ??? Δηλαδή να κάτσουν στο Υπουργείο μέχρι αργά σήμερα???? Δύσκολο δεν είναι, ε??? Όχι, για να μην καθόμαστε τσάμπα μπροστά στον Υπολογιστή χωρίς λόγο!!! Έχετε ενημέρωση??? Το  alfavita και η doe.gr λένε πως αύριο θα βγουν...... Υπομονή!!!!!!!!!!!  ;D  :o  ::)
Ναι σαν την άλλη φορά που έβγαλε  η ΔΟΕ τον αριθμό από κάθε κατηγορία διοριζόμενων. Πλήρης αποτυχία. Καλύτερα να ενημερώνεστε από την βαβούρα παρά από αυτούς. (Οι μεγαλύτεροι το ξέρουν το περιοδικό...).
Nil homini certum est

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Πήρα τηλ. στο 2103443425 για να ρωτήσω πότε θα μάθουμε τα αποτελέσματα,μου είπε η υπάλληλος οτι γι αυτό το λόγο είναι ακόμα εκεί δεν ξέρει πότε θα βγουν την ρώτησα υπάρχει περίπτωση για απόψε; και η απάντηση ηταν σε καμία περίπτωση.
Το τηλ. που πήρες είναι το Α'  τμήμα προσωπικού της δευτεροβάθμιας. Ίσως να βγούν της πρωτοβάθμιας απόψε που μάλλον έχουν τελειώσει όλα.
Nil homini certum est

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182628
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144