0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπομονή δηλαδή μέχρι τις 9-10 το βραδάκι. Αν δεν έχουν βγει ως τότε πάμε για Πέμπτη!
Παράθεση από: Rwxanh στις Αυγούστου 11, 2010, 03:08:42 pmΥπομονή δηλαδή μέχρι τις 9-10 το βραδάκι. Αν δεν έχουν βγει ως τότε πάμε για Πέμπτη!Μην το κλείσεις στις 10. Πέρυσι βγήκαν στις 10:30 το βραδι....
Παράθεση από: paschalist στις Αυγούστου 11, 2010, 03:12:03 pmΠαράθεση από: Rwxanh στις Αυγούστου 11, 2010, 03:08:42 pmΥπομονή δηλαδή μέχρι τις 9-10 το βραδάκι. Αν δεν έχουν βγει ως τότε πάμε για Πέμπτη!Μην το κλείσεις στις 10. Πέρυσι βγήκαν στις 10:30 το βραδι....Γέλιο έχεις. Όχι δε θα το κλείσω στις 10 απλά σε εκείνη τη φάση θα έχω απελπιστεί ότι δεν πρόκειται να βγουν...
Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν είναι δυνατόν να διασταυρωθούν, οι νεοδιορισθέντες θα κληθούν στο Υπουργειο παιδείας κλπ. να παραστούν σε ειδική τελετή προς τιμήν τους επειδή κατάφεραν να ξεπεράσουν με επιδεξιότητα τους διάφορους σκοπέλους στο δρόμο προς τον διορισμό.Στην εν λόγω τελετή θα παραστεί η ίδια η Υπουργός παιδείας κλπ. Η υπουργός θα μιλήσει προσωπικά με κάθε ένα νεοδιόριστο και θα ακουμπήσει στον ώμο του ένα σπαθί, απονέμοντας του τον τίτλο του δόκιμου εκπαιδευτικού. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για ενδεχόμενη διαφορετική χρήση του σπαθιού. Στη συνέχεια θα ακουμπήσει (ίσως και με λίγη παραπάνω δύναμη) ένα σφυρί στο κεφάλι κάθε νεοδιόριστου, αναφωνόντας "σιδεροκέφαλος/η".Οσοι αρνηθουν την πρόσκληση της Υπουργού παιδείας κλπ. θα τιμωρηθούν με ισόβιο παραμονή στην περιοχή του 1ου διορισμού τους (αποκλείεται κάθε δυνατότητα απόσπασης)
Καλά το τι άγχος έχω δεν περιγράφεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπορούν να τα βγάλουν βράδυ??? Δηλαδή να κάτσουν στο Υπουργείο μέχρι αργά σήμερα? Δύσκολο δεν είναι, ε??? Όχι, για να μην καθόμαστε τσάμπα μπροστά στον Υπολογιστή χωρίς λόγο!!! Έχετε ενημέρωση??? Το alfavita και η doe.gr λένε πως αύριο θα βγουν...... Υπομονή!!!!!!!!!!!
Πήρα τηλ. στο 2103443425 για να ρωτήσω πότε θα μάθουμε τα αποτελέσματα,μου είπε η υπάλληλος οτι γι αυτό το λόγο είναι ακόμα εκεί δεν ξέρει πότε θα βγουν την ρώτησα υπάρχει περίπτωση για απόψε; και η απάντηση ηταν σε καμία περίπτωση.