0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Rwxanh στις Αυγούστου 11, 2010, 11:04:41 pmΤελικά καλά έλεγε η alfavita για Πέμπτη με Παρασκευή. Να μάθουμε άλλη φορά να ακούμε τις έγκυρες πηγές...Πως να την εμπιστευτούμε όταν και για την εγκύκλιο έλεγε 6/8 και βγήκε στις 3/8 ? Κάτι ανάλογο θα μπορούσε να συμβεί και τώρα.
Τελικά καλά έλεγε η alfavita για Πέμπτη με Παρασκευή. Να μάθουμε άλλη φορά να ακούμε τις έγκυρες πηγές...
Παράθεση από: tihea στις Αυγούστου 11, 2010, 11:19:18 pmΠαράθεση από: Rwxanh στις Αυγούστου 11, 2010, 11:04:41 pmΤελικά καλά έλεγε η alfavita για Πέμπτη με Παρασκευή. Να μάθουμε άλλη φορά να ακούμε τις έγκυρες πηγές...Πως να την εμπιστευτούμε όταν και για την εγκύκλιο έλεγε 6/8 και βγήκε στις 3/8 ? Κάτι ανάλογο θα μπορούσε να συμβεί και τώρα.Η ΔΟΕ όμως είχε δώσει την εν λόγω πληροφορία που είχε πέσει πάνω - κάτω μέσα και στα νούμερα διορισμών για την πρωτοβάθμια.
Ναι. Πηρα τηλ...το απογευμα μου ειπαν..η το αργότερο αυριο.για συμπληρωματικούς διορισμούς μου ειπε δεν εχουν ενημερωση.
Μόλις πήρα στο 2103443657Αυτή την στιγμή γίνεται ο τελευταίος έλεγχος .Η ανακοίνωση των ονομάτων σήμερα , μου είπαν