0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μακάρι να πηγαίναμε αλλά το βλέπω χλωμό.από 40% και 24μηνο η κεντρική μακεδονία έχει 40 περίπου άτομα και η ανατολική 15.πόσες θέσεις να βγάλει ο κακόμοιρος ο έβρος;;;;
Παράθεση από: despoina25 στις Αυγούστου 12, 2010, 12:20:34 pmΠαράθεση από: xarakara στις Αυγούστου 12, 2010, 11:52:11 amΠΕ02 εβαλα 1η δραμα μετα εβρο,αλλα ασεπ,οποτε αβεβαιο το μελλον! Για τον Έβρο και οι Ασεπίτες έχουν πολλές πιθανότητες, οπότε μπορεί να πας κι εκεί!μακάρι να πηγαίναμε αλλά το βλέπω χλωμό.από 40% και 24μηνο η κεντρική μακεδονία έχει 40 περίπου άτομα και η ανατολική 15.πόσες θέσεις να βγάλει ο κακόμοιρος ο έβρος;;;;
Παράθεση από: xarakara στις Αυγούστου 12, 2010, 11:52:11 amΠΕ02 εβαλα 1η δραμα μετα εβρο,αλλα ασεπ,οποτε αβεβαιο το μελλον! Για τον Έβρο και οι Ασεπίτες έχουν πολλές πιθανότητες, οπότε μπορεί να πας κι εκεί!
ΠΕ02 εβαλα 1η δραμα μετα εβρο,αλλα ασεπ,οποτε αβεβαιο το μελλον!
Παράθεση από: max στις Αυγούστου 12, 2010, 12:58:25 pmμακάρι να πηγαίναμε αλλά το βλέπω χλωμό.από 40% και 24μηνο η κεντρική μακεδονία έχει 40 περίπου άτομα και η ανατολική 15.πόσες θέσεις να βγάλει ο κακόμοιρος ο έβρος;;;; Έχει πάααααααρα πολλά κενά φιλολόγων, αλλά έλα που δεν ανοίγει η ρημάδα η σελίδα να σου πω ακριβώς
κι εγώ έτσι είμαι xarakara γιατί η κεντρική μου μακεδονία απειλεί και τη δυτική.έψαξα στους πίνακες ωρομισθίων τους διορτιστέους για να δω αν μπορώ να ελπίζω. και δεν μπορώ. ας είναι.
για προσπάθησε..πάνω από 25;;;
ναι δήλωσα δυτική.και μάλιστα πρώτα φλώρινα και μετά καστοριά αλλά ούτε εκεί ελπίζω.έχω πάνω απο μένα 14 άτομα δυτικής μακεδονίας(σιγά μην βγούν πάνω από 10 κενά) χώρια που νιώθω ζεστή την ανάσα και των κεντρικής!!!!σωστά μιλάς για ηγουμενίτσα, άρτα, πρέβεζα αλλά μήπως είναι πιο συμφέρουσα για ένα θεσσαλονικιό η δυτική παρά η ήπειρος;