0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ειναι τα παντα ετοιμα περιμενουμε υπογραφη απο την υψηλοτατη
Παράθεση από: biki68 στις Αυγούστου 12, 2010, 01:34:48 pmΑκόμη και αν είναι κάποιος διοριστέος και από τους τρεις πίνακες το όλο κλίμα των ημερών δε σε αφήνει να ηρεμήσεις.Προσωπικά έχουν κολλήσει τα χέρια μου και τα μάτια μου στον υπολογιστή.Σηκώνομαι μόνο για τα απαραίτητα.Θέλω να τελειώσουν όλα καλά να μας δώσουν και μία βδομάδα τουλάχιστον μέχρι να παρουσιαστούμε για να κάνουμε ήρεμοι διακοπές.Όπως και να 'χει αποκλείεται να σου ζητήσουν να παρουσιαστείς πριν τις 20/08 (αν δε τα ΠΕΚ γίνουν Οκτώβριο όπως ακούγεται τότε ίσως να μιλάμε και για 1/09), συνεπώς την εβδομάδα που αναφέρεις θα την έχεις οπωσδήποτε. Μια φίλη μου (πε60)που διορίστηκε πριν 4 χρόνια μου είπε ότι παρουσιάστηκε 1 Σεπτέμβρη. Σκέψουν και πόσα χρήματα γλιτώνουν έτσι! Άλλο να μετρά ο μισθός από τις 20 Αυγούστου, άλλο από την 1η του Σεπτέμβρη...
Ακόμη και αν είναι κάποιος διοριστέος και από τους τρεις πίνακες το όλο κλίμα των ημερών δε σε αφήνει να ηρεμήσεις.Προσωπικά έχουν κολλήσει τα χέρια μου και τα μάτια μου στον υπολογιστή.Σηκώνομαι μόνο για τα απαραίτητα.Θέλω να τελειώσουν όλα καλά να μας δώσουν και μία βδομάδα τουλάχιστον μέχρι να παρουσιαστούμε για να κάνουμε ήρεμοι διακοπές.
αν υπογραψει σε 2 ωρες τοτε θα βγουνε, αν το κανει σε 10 λεπτα τοτε σε 10 λεπτατην φτιαχνει η αγωνια μας