0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΙΣ
μόλις τώρα πήρα στο γνωστό τηλέφωνο (2103443327) στο Υπουργείο και δεν το σηκώνει άνθρωπος... μάλλον τα έχουν παίξει από τα απανωτά τηλεφωνήματα...
μόλις τώρα πήρα στο γνωστό τηλέφωνο (2103443327 begin_of_the_skype_highlighting 2103443327 end_of_the_skype_highlighting) στο Υπουργείο και δεν το σηκώνει άνθρωπος... μάλλον τα έχουν παίξει από τα απανωτά τηλεφωνήματα...
Παράθεση από: penthesilia στις Αυγούστου 12, 2010, 02:03:56 pmμόλις τώρα πήρα στο γνωστό τηλέφωνο (2103443327 begin_of_the_skype_highlighting 2103443327 end_of_the_skype_highlighting) στο Υπουργείο και δεν το σηκώνει άνθρωπος... μάλλον τα έχουν παίξει από τα απανωτά τηλεφωνήματα... μονο σε κινητα τηλ. απαντουν αυτη τη στιγμη
Που εύχομαι εκεί που κάνει το μπάνιο της να βγει ένας καρχαρίας να τη φάει να γλυτώσουμε!!!!!
και εγω πιστεύω απογευματοβραδακι θα βγουν!Τι ειναι αυτα που λετε για τα πεκ παιζει να τα κανουμε απο Σεπτεβρη???
Παράθεση από: nirvo στις Αυγούστου 12, 2010, 02:09:38 pmΠου εύχομαι εκεί που κάνει το μπάνιο της να βγει ένας καρχαρίας να τη φάει να γλυτώσουμε!!!!! Δεν έχει καρχαρίες στη Χαλκιδική! Μόνο από τίποτε αδιόριοστους εκπαιδευτικούς (που δε γνωρίζει και τον όρο) με ψαροντούφεκο κινδυνεύει!
Τελικά όλες οι πληροφορίες μας είναι μούφες. Ο επανέλεγχος συνεχίζεται ακόμη, και για να ανακοινωθούν στο site του Υπουργείου θέλει κάποια διαδικασία. Οπότε μετά το απόγευμα.Τουλάχιστον αυτό μου είπαν από το τμ.διορισμών α-βάθμιας. Αυτά περί υπογραφών κτλ είναι μ....ες για να δικαιολογηθούν κάποιοι.