0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΑΝ πέσει σε αδιόριστο στη Χαλκιδική θα είναι χειρότερα από καρχαρία
Παράθεση από: paschalist στις Αυγούστου 12, 2010, 02:10:20 pmΤελικά όλες οι πληροφορίες μας είναι μούφες. Ο επανέλεγχος συνεχίζεται ακόμη, και για να ανακοινωθούν στο site του Υπουργείου θέλει κάποια διαδικασία. Οπότε μετά το απόγευμα.Τουλάχιστον αυτό μου είπαν από το τμ.διορισμών α-βάθμιας. Αυτά περί υπογραφών κτλ είναι μ....ες για να δικαιολογηθούν κάποιοι.ελπιζω πρωτον να μη νομιζεις οτι εχω αναγκη για δικαιολογιες και δευτερον μιλαω για τη δευτεροβαθμια, ποτε εδω και 2 ετη δεν ειπα κατι για την πρωτοβαθμια γιατι δεν ανηκω και δεν ρωταω για να μαθωο ελεγχος εχει γινει σε μας λοιπον και ολα ειναι ετοιμα
Τελικά όλες οι πληροφορίες μας είναι μούφες. Ο επανέλεγχος συνεχίζεται ακόμη, και για να ανακοινωθούν στο site του Υπουργείου θέλει κάποια διαδικασία. Οπότε μετά το απόγευμα.Τουλάχιστον αυτό μου είπαν από το τμ.διορισμών α-βάθμιας. Αυτά περί υπογραφών κτλ είναι μ....ες για να δικαιολογηθούν κάποιοι.
Ακούγεται για Οκτώβριο (πράγμα που είναι βολικό τώρα αλλά όταν θα πρέπει να συνδυαστεί το πρωί σχολείο και το απόγευμα ΠΕΚ θα είναι τρομερή ταλαιπωρία και έξοδα)...
αποθεώστε τον physiko13 λοιπόν ακούστε : υπήρξε ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΕΝΩΝ στις περιοχές τοποθέτησης και η διαδικασία άρχισε από την αρχή.Ανακοίνωση διορισμών : σήμερα το βραδάκι ή το πιθανότερο αύριο μέχρι τις 13.00καλή τοποθέτηση σε όλους μας!!!!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗφου....φου.φου.......ενα δύο....ενα δυο....εναααα...ενααααα...εναααα .οσοι διαβασουν το ονομα τους στον παρακατω πινακα μαζι και οι επισκεπτες.........διοριζονται εκτος του μελους .....ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ , daskala23, dora_tepae, Vagelis K, mara25, kooki, vasbio, tsounga, Lara,