0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
να σας ενημερωσω ότι ακόμα περιμένουμε κάτι διορθώσεις από το δικηγόρο όσον αφορά την αίτηση προς το υπουργείο...κυρίως για την κατηγορία του 40%. οπότε μην τη στείλετε ακόμα...για τυχόν ενημέρωση μπαίνετε στο φορουμ του www.exetaseis-asep.com από εκεί και πέρα όποιος δεν μπορεί αν βρει τα φεκ και τις υπουργικές αποφάσεις...αν και αν δείτε την πρόσφατη αίτηση ο συνάδελφος έχει παραθέσει παραπομπες στείλτε μου να σας τα πω..αν και λογικά θα τα ανεβάσω και από εδώεπειδη για καποιον λογο δε μπορω να δω την αιτηση κ εχω αγχωθει πολυ,μπορειτε να μου στειλετε την φορμα για να την συμπληρωσω κ γω;
Παράθεση από: baboulino στις Αυγούστου 16, 2010, 12:08:16 pmνα σας ενημερωσω ότι ακόμα περιμένουμε κάτι διορθώσεις από το δικηγόρο όσον αφορά την αίτηση προς το υπουργείο...κυρίως για την κατηγορία του 40%. οπότε μην τη στείλετε ακόμα...για τυχόν ενημέρωση μπαίνετε στο φορουμ του www.exetaseis-asep.com από εκεί και πέρα όποιος δεν μπορεί αν βρει τα φεκ και τις υπουργικές αποφάσεις...αν και αν δείτε την πρόσφατη αίτηση ο συνάδελφος έχει παραθέσει παραπομπες στείλτε μου να σας τα πω..αν και λογικά θα τα ανεβάσω και από εδώεπειδη για καποιον λογο δε μπορω να δω την αιτηση κ εχω αγχωθει πολυ,μπορειτε να μου στειλετε την φορμα για να την συμπληρωσω κ γω;
ειναι γνωστο οτι οι δικαστικες υποθεσεις απαιτουν χρονο , γινετε μια προσπαθεια να ασκηθει πιεση στο υπουργειο ωστε να αλλαξουν λιγο τα δεδομενα και να μην μπουμε σε μακροχρονιους δικαστικους αγωνες ,εχει συνταχθει μια αιτηση την οποια πρεπει να στειλουμε ολοι οσοι θιγομαστε απο τις μεχρι τωρα εξελιξεις .την αιτηση θα βρειτε στο φορουμ www.eksetaseis-asep.com MHN MENETE ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΑΦΙΕΡΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ
ΦΕΚ 516/2008 (ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3Π/2008) για τις νηπιαγωγούςδες την αιτηση και θα βοηθηθεις . αντεγραψε ΠΡΟΣ (τον παραληπτη)
Παρατήρησα κάτι αν και μπορεί να κάνω λάθος.Είναι πολύ λίγες οι διοριστέοι ΑΣΕΠ νηπιαγωγοί, που δηλώνουν συμμετοχή Άραγε έχουμε μείνει λίγες ή πράγματι συμβαίνει αυτό για το οποίο μας κατηγορούν: ότι ως κλάδος είμαστε αδιάφοροι και περιμένουμε απο τους άλλους να τρέξουν
γενικα ειναι πολλες αυτες που ενδιαφεροντια για την αγωγη αλλα μετα βαριουνται τις περαιτερω κινησεις,τι να πω ?