0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο πίνακας του 24μηνου είναι ο καταλληλότερος. Διαφορετικά θα έπρεπε να κάνουν ΑΣΕΠ για μερικές ειδικότητες μόνο ή να πάρουν επιπλέον κόσμο με το 60 - 40%, που δεν ξέρω αν στέκει νομικά!Ποιος θίγεται, όμως, από αυτή την αυθαίρετη στρογγυλοποιήση (αν ισχύει κάτι τέτοιο για να στραφεί εναντίον της, αφού σίγουρα δεν μπορεί να στέκει νομικά;Μάλλον οι ΠΕ03 και ΠΕ02, που περίμεναν παραπάνω διορισμούς, μέσω του 60- 40! και κυρίως του 60%.
κανεις με αυτη την κυβερνηση δεν μας εγγυαται, οσο ψηλα και αν ειμαστε στον πινακα του 24μηνου, τον διορισμο. οι 24μηνιτες πηραμε για τα καλα το κρυο ντους και επειδη οι περισσοτεροι ειμαστε παλιοι γνωριζουμε απο ψεμματα. τιποτα δεν μας ειναι πια δεδομενο. αντιδραση λοιπον και μαυρισμα στις εκλογες , κυριως τις περιφερειακες.
Παράθεση από: panos2 στις Αυγούστου 12, 2010, 03:46:23 pmΟ πίνακας του 24μηνου είναι ο καταλληλότερος. Διαφορετικά θα έπρεπε να κάνουν ΑΣΕΠ για μερικές ειδικότητες μόνο ή να πάρουν επιπλέον κόσμο με το 60 - 40%, που δεν ξέρω αν στέκει νομικά!Ποιος θίγεται, όμως, από αυτή την αυθαίρετη στρογγυλοποιήση (αν ισχύει κάτι τέτοιο για να στραφεί εναντίον της, αφού σίγουρα δεν μπορεί να στέκει νομικά;Μάλλον οι ΠΕ03 και ΠΕ02, που περίμεναν παραπάνω διορισμούς, μέσω του 60- 40! και κυρίως του 60%. Το αστείο δε βλέπω στην όλη υπόθεση... Οι φαιδροί του 60% είναι οι πιο θιγμένοι της υπόθεσης! Γιατί για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, ο λόγος που βγήκε δεύτερη προκήρυξη που μείωνε τις θέσεις ΑΣΕΠ το 2008 ήταν η ρύθμιση του 24μηνου, και το ότι φοβόντουσαν ότι ο αριθμός του θα ήταν πολύ μεγάλος! Και τώρα συζητάμε για επιπλεόν διορισμούς από 24μηνίτες που δεν έχουν στην ουσία 24 μήνες και το θεωρούμε και το καταλληλότερο;;;;Και αναρωτιόμαστε αν στέκει νομικά ο διορισμός επιπλέον ατόμων από 60-40 (που έχει ξαναγίνει άλλωστε) ενώ στέκει νομικά ο διορισμός 24μηνιτών που δεν είναι 24μηνίτες;;;
Παράθεση από: AntreaEirini στις Αυγούστου 12, 2010, 07:34:47 pmΠαράθεση από: panos2 στις Αυγούστου 12, 2010, 03:46:23 pmΟ πίνακας του 24μηνου είναι ο καταλληλότερος. Διαφορετικά θα έπρεπε να κάνουν ΑΣΕΠ για μερικές ειδικότητες μόνο ή να πάρουν επιπλέον κόσμο με το 60 - 40%, που δεν ξέρω αν στέκει νομικά!Ποιος θίγεται, όμως, από αυτή την αυθαίρετη στρογγυλοποιήση (αν ισχύει κάτι τέτοιο για να στραφεί εναντίον της, αφού σίγουρα δεν μπορεί να στέκει νομικά;Μάλλον οι ΠΕ03 και ΠΕ02, που περίμεναν παραπάνω διορισμούς, μέσω του 60- 40! και κυρίως του 60%. Το αστείο δε βλέπω στην όλη υπόθεση... Οι φαιδροί του 60% είναι οι πιο θιγμένοι της υπόθεσης! Γιατί για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, ο λόγος που βγήκε δεύτερη προκήρυξη που μείωνε τις θέσεις ΑΣΕΠ το 2008 ήταν η ρύθμιση του 24μηνου, και το ότι φοβόντουσαν ότι ο αριθμός του θα ήταν πολύ μεγάλος! Και τώρα συζητάμε για επιπλεόν διορισμούς από 24μηνίτες που δεν έχουν στην ουσία 24 μήνες και το θεωρούμε και το καταλληλότερο;;;;Και αναρωτιόμαστε αν στέκει νομικά ο διορισμός επιπλέον ατόμων από 60-40 (που έχει ξαναγίνει άλλωστε) ενώ στέκει νομικά ο διορισμός 24μηνιτών που δεν είναι 24μηνίτες;;; Δίκιο έχεις. Είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει! Κάνουν ότι θέλουν..
kι εγω γιατι παραπαει το πραμα!!!σημερα αυτο , αυριο ποιος ξερει τι ?τιποτα δεν εξασφαλιζεται πλεον αλλα κ η αδικια μεσ στα μουτρα μας παει πολυ!ποια ειναι η κυρια που αποφασιζει κ διαταζει ?τι νοημα εχουν οι νομοι αν ετσι αυθαιρετα κ χωρις να ψηφιστει κατι το αλλαζει?τα πραγματα πλεον ειναι ανεξελεγκτα κ χωρις δραση η κυρια φοβαμαι οτι θα κανει πολλα αλλα..........
Παράθεση από: nini στις Αυγούστου 12, 2010, 11:22:54 pmkι εγω γιατι παραπαει το πραμα!!!σημερα αυτο , αυριο ποιος ξερει τι ?τιποτα δεν εξασφαλιζεται πλεον αλλα κ η αδικια μεσ στα μουτρα μας παει πολυ!ποια ειναι η κυρια που αποφασιζει κ διαταζει ?τι νοημα εχουν οι νομοι αν ετσι αυθαιρετα κ χωρις να ψηφιστει κατι το αλλαζει?τα πραγματα πλεον ειναι ανεξελεγκτα κ χωρις δραση η κυρια φοβαμαι οτι θα κανει πολλα αλλα..........Και δεν έχω πάρει ακόμη απάντηση από κάπου: αυτοί οι επιπλέον 90 περιπου που θα διοριστούν, αλλά πρέπει να καταθέσουν τα κατάλληλα δικαιολογητικά, ποιοι είναι; Κάποια ειδική κατηγορία ή νέο παράθυρο;
Παράθεση από: debio στις Αυγούστου 12, 2010, 11:49:34 pmΠαράθεση από: nini στις Αυγούστου 12, 2010, 11:22:54 pmkι εγω γιατι παραπαει το πραμα!!!σημερα αυτο , αυριο ποιος ξερει τι ?τιποτα δεν εξασφαλιζεται πλεον αλλα κ η αδικια μεσ στα μουτρα μας παει πολυ!ποια ειναι η κυρια που αποφασιζει κ διαταζει ?τι νοημα εχουν οι νομοι αν ετσι αυθαιρετα κ χωρις να ψηφιστει κατι το αλλαζει?τα πραγματα πλεον ειναι ανεξελεγκτα κ χωρις δραση η κυρια φοβαμαι οτι θα κανει πολλα αλλα..........Και δεν έχω πάρει ακόμη απάντηση από κάπου: αυτοί οι επιπλέον 90 περιπου που θα διοριστούν, αλλά πρέπει να καταθέσουν τα κατάλληλα δικαιολογητικά, ποιοι είναι; Κάποια ειδική κατηγορία ή νέο παράθυρο;Είναι οι ΙΔΑΧ (απολυμένοι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί με 6ετή προϋπηρεσία, που είχαν κατοχυρώσει διορισμό με ΦΕΚ πριν την ψήφιση του νέου νόμου).Υπάρχει πίνακας με τα ονόματά τους στην τελευταία σελίδα της εγκυκλίου για τις ειδικές κατηγορίες.
Έχει ξαναγίνει πάντως (και με πάρα πολύ χοντρό τρόπο) απ’ την Γιαννάκου η οποία διόριζε ως 30μηνίτες άτομα που ΔΕΝ είχαν 30 μήνες προϋπηρεσία!!! Αλλά κι αυτό……. Να μπουν στο 24μηνο και οι παραλιγάκι επιτυχόντες με περίπου 24 μήνες προϋπηρεσία!!!!!!!!!!!!!!!!!Μπουάχαχαααααα!!!!!!!!!!! ΣΟ