0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προς baboulinoΑναρωτιέμαι ποιος ξύπνησε χθες εσύ ή εγώ; Αλλά μάλλον είσαι 24μηνίτισσα και συμπονώ τον πόνο του διορισμού σου. Για να ξέρεις και το ποιόν μου σου το λέω: 3 επιτυχίες στον ΑΣΕΠ, διοριστέα στον τελευταίο (2008) στον κλάδο των φιλολόγων. Είμαι μία από τις 36 που δεν διορίστηκαν, αλλά εγώ για μια ανάσα. Πώς λοιπόν θα κατέφευγα δικαστικά πριν, χωρίς να γνωρίζω αν τελικά διοριστώ; Θέλετε να πάμε δικαστικά όλοι μαζί, αλλά τί πράγμα μπορούμε να διεκδικήσουμε όλοι μαζί, αφού το κράτος δεν μπορεί να διαχωρίσει το νόμιμο και το ηθικό. Μόλις τελειώσει η δικαστική προσφυγή και βγει το αποτέλεσμα σε 2, 3, 4 χρόνια θα σε ενημερώσω για το αποτέλεσμα. Ελπίζω να κάνεις και συ το ίδιο από τη δική σου σκοπιά. Καλή επιτυχία σε όλους μας και καλό μας διορισμό του χρόνου!
ξερω μια κοπελα που μιλησε με δικηγορο κ της ειπε οτι εφοσον εχει βγει επισημη ανακοινωση απο το υπουργειο οτι θα τους παρει τους υπολοιπους του χρονου, τους ασεπιτες τουλαχιστον,ειναι σα να καταπατα κι αυτη το νομο του κρατους αν προσφυγει δικαστικα.
Όπως είπα δεν μ' ενδιαφέρουν οι άλλες κατηγορίες διοριστέων, απευθύνομαι μόνο σε Ασεπ και όποιος θέλει ας ακολουθήσει ειδάλλως υπάρχει και η μοναχική πορεία.