0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: zwzaralou στις Αυγούστου 14, 2010, 11:34:42 amΣυμφωνώ και εγω με το γεγονός οτι έτσι χάνονται θέσεις απο το 60% δηλαδη τους επιλαχόντες.
Συμφωνώ και εγω με το γεγονός οτι έτσι χάνονται θέσεις απο το 60% δηλαδη τους επιλαχόντες.
Τρόπος υπολογισμού συνολικής προύπηρεσίαςhttp://www.alfavita.gr/artro.php?id=2950
Σήμερα μετά από μέρες κατάφερα να επικοινωνήσω με κάποιον στο υπουργείο, ο οποίος όταν ρώτησα αν υπάρχει επίσημη απάντηση για την ένταξη στο 24μηνο ατόμων που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις μου απάντησε "εντολή της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου" Έκανα ένσταση, την οποία μου είπαν αρχικά να την κάνω με φάξ. Έτσι όμως δε θα έπαιρνε αριθμό πρωτοκόλλου, κι έτσι την έστειλα ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή. Είναι υποχρεωμένοι να απαντήσουν σε 50 ημέρες
Επιτυχούσα στον ΑΣΕΠ ΠΕ 02 Φιλολόγων, 25 θέσεις κάτω από τον τελευταίο διοριστέο.Αν γίνει κάποια κίνηση προσφυγής που αφορά τους επιλαχόντες ώστε να πετύχουμε να πάρουν του χρόνου από εμάς για τους συμπληρωματικούς διορισμούς ενδιαφέρομαι να συμμετέχω. Έχουμε ελπίδες όμως να καταφέρουμε κάτι;
Παράθεση από: AntreaEirini στις Αυγούστου 18, 2010, 04:36:10 pmΣήμερα μετά από μέρες κατάφερα να επικοινωνήσω με κάποιον στο υπουργείο, ο οποίος όταν ρώτησα αν υπάρχει επίσημη απάντηση για την ένταξη στο 24μηνο ατόμων που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις μου απάντησε "εντολή της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου" Έκανα ένσταση, την οποία μου είπαν αρχικά να την κάνω με φάξ. Έτσι όμως δε θα έπαιρνε αριθμό πρωτοκόλλου, κι έτσι την έστειλα ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή. Είναι υποχρεωμένοι να απαντήσουν σε 50 ημέρεςEίναι σκόπιμο να γίνει και από άλλους η ίδια ένσταση και, αν ναι, μπορεί να γίνει από
οι επιλαχόντες ασεπ δεν επηρεάζονται από το 40% ή το 24μηνο πχ το ασεπ προκήρυξε 156 θέσεις για φυσικούς άρα το 40% είναι 104 άτομα, σε 2χρόνια διόρισε τους 104 40% και 140 από ασεπ, τα 16 από ασέπ διορίστικαν από 24μηνο ή 40%. άρα μένουν 16 θέσεις ασεπ που θα πρέπει να πάρει από επιλαχόντες ασεπ. το 40% το έχει διορίσει όλο (104) με τους 16 επιλαχόντες ασεπ συμπληρώνει το νούμερο 156 που είχε προκηρύξει ο ασεπ και σίγουρα δεν υπάρχει υπόλοιπο 40% στα 16 άτομα.
Δεν ντρέπεστε να κάνετε ένσταση για λίγα άτομα που επίσης έχουν ΑΣΕΠ;
Δεν υπάρχουν επιλαχόντες ΑΣΕΠ αλλά επιιτυχόντες και διοριστέοι, άρα μάλλον είστε επιτυχόντες όπως κ αυτοί εναντίιον των οποίων στρέφεστε (σε έναν, δυο, τρεις .... ΑΣΕΠ) με τη διαφορά ότι έχουν και μεγάλες προυπηρεσίες και έχουν χάσει το τυπικο 24μηνο για 1-13 μέρες. Η ρύθμιση αυτή για αυτούς είναι δικαιοσύνη. Αλλά μάλλον το δίκαιο είναι μια σχετική έννοια,ανάλογα απο ποια πλευρά το βλέπει κάποιος. Για άλλη μια φορά "διαίρει και βασίλευε"