0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπέρα, είμαι κάπως μπερδεμένη και θα ήθελα να μου ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα καθώς είμαι καινούρια στο επάγγελμα..πέρα απο τις αιτήσεις που υποβάλλαμε πριν ένα μήνα περίπου για αναπληρωτές και ωρομισθίους, θα υποβάλλουμε και επιπλέον για την προσθετη διδακτική στήριξη; επίσης υπάρχει πιθανότητα να προσληφθεί κάποιος με μηδενική προυπηρεσία στην πδσ ή από φέτος παίρνουν μόνο τους έχοντες προυπηρεσία; ευχαριστώ
αλλά νόμιμα έχει ήδη θεσπιστεί ο νόμος για τους μη ΄έχοντες προυπηρεσία; ή φέτος είναι η τελευταία χρονιά; ρωτάω γιατί έχω ακούσει και τα δυο και δεν ξέρω ποιό αληθεύει
Πόσους ωρομίσθιους εικάζετε ότι θα προσλάβει ανά νομο για την πδσ?
Παράθεση από: viKtoria στις Αύγουστος 26, 2010, 11:02:11 πμΠόσους ωρομίσθιους εικάζετε ότι θα προσλάβει ανά νομο για την πδσ?Η ΠΔΣ με τον νεο νόμο θα καλύπτεται από αμω ή ακω οπότε άγνωστο.
Παράθεση από: Melissathi στις Αύγουστος 26, 2010, 11:42:09 πμΠαράθεση από: viKtoria στις Αύγουστος 26, 2010, 11:02:11 πμΠόσους ωρομίσθιους εικάζετε ότι θα προσλάβει ανά νομο για την πδσ?Η ΠΔΣ με τον νεο νόμο θα καλύπτεται από αμω ή ακω οπότε άγνωστο.δε νομίζω ότι ισχύει αυτό...στις αιτησεις που κάναμε η πδσ ήταν στην ίδια αίτηση με τους ωρομίσθιους κι όχι με τους αναπληρωτές