0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ας μην δαιμονοποιούμε τα πάντα. δεν είναι κακό η επιτυχία στον αθλητισμό να ανταμοίβεται. και στο κάτω - κάτω ο συντάκτης του άρθρου πιστεύει ότι είναι τόσο εύκολο το άθλημα πχ της σκοποβολής και το σχολιάζει ειρωνικά το γεγονός ότι κάποιος πήρε τη δεύτερη θέση σ' αυτό; φαντάζομαι ότι δεν θα το σχολιάζε με τον ίδιο τρόπο αν η επιτυχία αφορούσε πχ τα 100μ.το πρόβλημα της παιδείας μας δεν νομίζω πως είναι ότι κάποιοι πήραν αυτό που, βάσει νόμου, δικαιούνταν.
Παράθεση από: Marrilita στις Αυγούστου 14, 2010, 11:07:39 amΑς μην δαιμονοποιούμε τα πάντα. δεν είναι κακό η επιτυχία στον αθλητισμό να ανταμοίβεται. και στο κάτω - κάτω ο συντάκτης του άρθρου πιστεύει ότι είναι τόσο εύκολο το άθλημα πχ της σκοποβολής και το σχολιάζει ειρωνικά το γεγονός ότι κάποιος πήρε τη δεύτερη θέση σ' αυτό; φαντάζομαι ότι δεν θα το σχολιάζε με τον ίδιο τρόπο αν η επιτυχία αφορούσε πχ τα 100μ.το πρόβλημα της παιδείας μας δεν νομίζω πως είναι ότι κάποιοι πήραν αυτό που, βάσει νόμου, δικαιούνταν. ρε παιδια ειμαστε σοβαροι τωρα ; τι δαιμονοποιουμε ; δεν μιλαμε για μεγαλες επιτυχιες οπως ολυμπιακα κα παγκοσμια μεταλλια ....εδω ο αλλος λεει βγηκε 8ος στους σχολικους αγωνες χειροσφαιρισης και διοριστηκε...πως συνδεονται αυτα τα δυο μπορει καποιος να μου πει ; τι προσοντα φανερωνει αυτη η επιτυχια για να διοστει καποιος ; ισοδυναμουν με 5 επιτυχιες σε ΑΣΕΠ ας πουμε ;με μεταπτυχιακα και πτυχια ξενων γλωσσων ;επειτα νομιζω οτι φετος εχουμε ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ με καποιες εξαιρεσεις..αυτοι πως διοριστηκαν τον Αυγουστο ;