0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι 14( αν μέτρησα καλά) με 23,5+ ανεξάρτητα αν βαπτίστηκαν 24μηνιτες , θα πρέπει να δώσουν ( νομικά τουλάχιστον ) 21 επιλαχόντες . Τυχαίο ? δεν νομίζω . Εξαίρετη δουλειά Ιωάννα .
Ιωαννα,εμενα δε με εχεις βαλει στον πινακα τον ενιαιο,
μαλλον,στο 24μηνο ειμαι μεσα,βεβαια και ετσι μπορω να υπολογισω τη θεση μου.ευχαριστω παντως.
Παράθεση από: Hitnrun στις Αυγούστου 14, 2010, 02:31:10 pmΟι 14( αν μέτρησα καλά) με 23,5+ ανεξάρτητα αν βαπτίστηκαν 24μηνιτες , θα πρέπει να δώσουν ( νομικά τουλάχιστον ) 21 επιλαχόντες . Τυχαίο ? δεν νομίζω . Εξαίρετη δουλειά Ιωάννα . Θέσεις επιλαχόντων ανοίγουν: - όταν κάποιοι διοριστέοι με ΑΣΕΠ διορίζονται και με άλλον πίνακα (24μηνο ή 40%) που προηγείται. - στην περίπτωση που κάποιοι διοριστέοι δεν κάνουν, για διάφορους λόγους, αίτηση διορισμού.Παράθεση από: mariael στις Αυγούστου 14, 2010, 02:42:31 pmΙωαννα,εμενα δε με εχεις βαλει στον πινακα τον ενιαιο, Αν έχεις προϋπηρεσία, λογικά θα είσαι μέσα. Είναι ο πίνακας του e-aitisi χωρίς αυτούς που διορίστηκαν. Να σε έσβησα κατά λάθος
Αυτό είναι διαφορετικό πράγμα από τους επιλαχόντες. Το αν θα γίνουν συμπληρωματικοί δεν έχει σχέση με το 24μηνο και τους νεοενταχθέντες σε αυτό.