*

Αποστολέας Θέμα: Διορισμοι ολων των εκπαιδευτικων με υψηλη προυπηρεσια!!!!!  (Αναγνώστηκε 22157 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Οι "δανειστές" επιτρέπουν την ύπαρξη σχολείων;
    • Προφίλ
Απ: Διορισμοι ολων των εκπαιδευτικων με υψηλη προυπηρεσια!!!!!
« Απάντηση #56 στις: Αυγούστου 16, 2010, 03:36:27 pm »
Τα λόγια του Θεοδωράκη είναι - πως, άλλωστε, να μην ήταν - και πλήρη τεκμηρίωσης ... και άξια προβληματισμού, λοιπόν, και άξια σεβασμού ...
Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως.
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Αυγούστου 16, 2010, 03:39:34 pm »
Και να έχουμε και ήθος κύριοι του forum ,γιατί διδάσκουμε και παιδιά σε ευαίσθητες ηλικίες και με κανένα τρόπο δεν πρέπει να τους μεταδίδουμε λανθασμένα μηνύματα.
[/quot]

Επικαλείσαι, απευθύνεσαι σε κάποιον, ...-οιους δίχως ήθος ..., ή η αοριστολογία είναι ένδειξη του ήθους που απαιτείς απ' τους κυρίους του φόρουμ ...

Τα παραπάνω ..., για την περίπτωση που αντελήφθην ορθώς τη δηκτικότητά σου ...
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος spasiklaki

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Αυγούστου 16, 2010, 03:42:55 pm »
http://www.alfavita.gr/artro.php?id=7362

Δηλώνω υπεύθυνα ότι ουδεμία σχέση φέρω με τον συγγραφέα της επιστολής. Κάθε σύμπωση απόψεων είναι εντελώς τυχαία.
Είμαστε δυο, είμαστε τρεις είμαστε χίλιοι δεκατρείς;; (ο Θεοδωράκης το έχει γράψει κι αυτό μήπως;)

ps To ΣτΕ ποιον ακριβώς ρόλο παίζει στην ελληνική δικαιοσύνη άραγε;; Θα μπορούσε να μπλοκάρει το σπάσιμο κενών και την κάλυψη πάγιων αναγκών με ελαστικά απασχολούμενους τους ίδιους ανθρώπους στην ουσία (τους πάνω πάνω στους πίνακες) που θα έπρεπε να διοριστούν μόνιμοι;;
O  μεγαλύτερος δάσκαλος όλων των εποχών είχε μόνο 12 μαθητές και σε μένα βάζουν τουλάχιστον 25 στην τάξη!!

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Αυγούστου 16, 2010, 03:50:23 pm »
http://www.alfavita.gr/artro.php?id=7362

Δηλώνω υπεύθυνα ότι ουδεμία σχέση φέρω με τον συγγραφέα της επιστολής. Κάθε σύμπωση απόψεων είναι εντελώς τυχαία.
Είμαστε δυο, είμαστε τρεις είμαστε χίλιοι δεκατρείς;; (ο Θεοδωράκης το έχει γράψει κι αυτό μήπως;)

ps To ΣτΕ ποιον ακριβώς ρόλο παίζει στην ελληνική δικαιοσύνη άραγε;; Θα μπορούσε να μπλοκάρει το σπάσιμο κενών και την κάλυψη πάγιων αναγκών με ελαστικά απασχολούμενους τους ίδιους ανθρώπους στην ουσία (τους πάνω πάνω στους πίνακες) που θα έπρεπε να διοριστούν μόνιμοι;;

Δε θα δεχθώ καμμιά θέση ελαστικής απασχόλησης ..., περιμένω το αυτό από τους πάντες ...

Αφού τα παραπάνω παραπέμπουν σε μια υλοποιήσιμη πρόταση ..., μαζί σας ..., ο 3ος απ' τους 1013 του κορυφαίου μας μουσουργού ...

Αν, όμως, όχι ...!

Τα νομικά αφορούν τους νομικούς ..., αν μπορεί το ΣΤΕ να καταργήσει την απαξίωση του Έλληνα αδιόριστου εκπαιδευτικού ..., να είναι καλά ...
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος che

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Αυγούστου 16, 2010, 03:50:49 pm »
Λοιπόν , όσοι σώθηκαν, ή είναι σίγουροι πως θα σωθούν, έχουν κάθε λόγο να αισιοδοξούν μιας και η όποια ταλαιπωρία έχουν υποστεί, απο τύχη και μόνο δεν ακυρώθηκε ή καλύτερα πληρώνεται όψιμα αφού τα υποβαθμισμένα μόρια του 2007 μετρούν ακέραια στον ΑΣΕΠ του 2011( τι να πει κι ο παρ ολίγον διορισθείς του 2005 που ναι σν να μην πέτυχε ποτέ.........).
Όλοι οι υπόλοιποι που βιώνουμε και θα βιώνουμε την αδικία θα μοιάζαμε με ανόητους αν βαυκαλιζόμαστε με αυταπάτες  

hasta la victoria siempre

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Αυγούστου 16, 2010, 03:57:59 pm »
Λοιπόν , όσοι σώθηκαν, ή είναι σίγουροι πως θα σωθούν, έχουν κάθε λόγο να αισιοδοξούν μιας και η όποια ταλαιπωρία έχουν υποστεί, απο τύχη και μόνο δεν ακυρώθηκε ή καλύτερα πληρώνεται όψιμα αφού τα υποβαθμισμένα μόρια του 2007 μετρούν ακέραια στον ΑΣΕΠ του 2011( τι να πει κι ο παρ ολίγον διορισθείς του 2005 που ναι σν να μην πέτυχε ποτέ.........).
Όλοι οι υπόλοιποι που βιώνουμε και θα βιώνουμε την αδικία θα μοιάζαμε με ανόητους αν βαυκαλιζόμαστε με αυταπάτες  

... ή αυταπάτη ... ή μεμψιμοιρία ...., ρεαλιστική εκτίμηση της κατάστασης (που δύναται να λαθεύσει, βεβαίως) δεν υφίσταται ...;

Τι να κάνω, τελικά του χρόνου ..., θ' αποποιηθούμε οι πάντες τους απαξιωτικούς θεσμούς (ΑΚΩ,ΑΜΩ, ωρομισθία) ..., μήπως να βυθισθώ στην κατάθλιψη, μιας και όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν ...., ή να συνεχίσω να τραβώ το δρόμο που, κακώς, μου επέβαλαν ..., για κείνο που, καλώς, θεωρώ πως δικαιούμαι ...;;;

Καλό απόγευμα παιδιά ..., ο καθείς το δρόμο του ...
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος dina 94

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Αυγούστου 16, 2010, 04:05:45 pm »
Συμφωνώ .Ο καθείς το δρόμο του ,που χάραξε με τον κόπο του ,αλλά ας μη προκαλεί τον άλλο που θα μείνει απ΄έξω .Εξάλλου και αυτός κουράστηκε ...τίποτα δεν του χαρίστηκε

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Αυγούστου 16, 2010, 04:06:25 pm »
Που πάτε ωρέ?? Έτσι κάνουνε ωρέ τα παληκάρια; Λιγοψυχάνε; (γνήσιο ελληνικό επαναστατικό στυλ 1821)

Aυτά δε γίνονται από μόνα τους, φυσικά και δε θα αρνηθεί κανείς και καλά θα κάνει από μόνος του, ένας κούκος δε φέρνει την Άνοιξη.
Χρειάζεται μαζικότητα και νομική τεκμηρίωση και συνδικαλιστική κάλυψη αλλά κάποιοι πρέπει να κάνουν την αρχή γιατί όλοι περιμένουν από τους άλλους και μετά να ακολουθήσουν. Ευτυχώς υπάρχει το Ιντερνετ που μας φέρνει πιο κοντά και μας κάνει πιο δυνατούς.
Για να κάνει κάτι η δικαιοσύνη πρέπει να προσφύγουν πολίτες σαν κι εμάς, για να απέχει ο κόσμος από τους διορισμούς πρέπει να βρεθεί δικλείδα να μην του πάρει τη θέση ο επόμενος καλοθελητής μοριοσυλλέκτης (στην καλύτερη ανυποψίαστος, στη χειρότερη λαμόγιο) συνάδελφος.
Δεν είμαι ειδική στα νομικά, λίγες γνώσεις έχω αλλά είναι οφθαλμοφανείς παραβιάσεις του συντάγματος και του νόμου στο εργασιακό καθεστώς των ΑΜΩ σε πάγια κενά... (11.500 κόσμος δεν είναι έκτακτες ανάγκες, μην τρελαθούμε)
Συνάδελφοι σαν τον aristos2 ίσως να διορίζονταν από φέτος αν στον κλάδο τους αντί για 2 ΑΜΩ έπερναν έναν μόνιμο και οι υπόλοιποι θα ελευθερώνονταν να δουλέψουν αλλού ώσπου να διοριστούν μόνιμοι αντί να τους καλούν ΑΜΩ απλήρωτους στην κάθε επαρχία και να τους διαγράφουν από τους πίνακες κιόλας αν αρνηθούν επειδή κάποιοι κράτησαν τις θέσεις φιλέτα για τη β'φάση διορισμών που θα έχουν σειρά τα "φιλαράκια" τους...
Αλλά για να αφήσουμε τις θεωρίες και να μη κάνουμε αυτά που κοροϊδεύουμε ως γυμναστική του πληκτρολογίου και να περάσουμε σε κάτι πιο πρακτικό:
Υπάρχει κανείς νομικάριος εδώ; Ακούει κανείς νομικός; Ένα-δυο, έναα...
Ο καθένας από τον κλάδο του και με τις δεξιότητές του κάτι θα μπορούσε να προσφέρει πρακτικά...είμαστε πολλοί που έχουμε αγανακτήσει το ξαναλέω!
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 16, 2010, 04:14:17 pm από spasiklaki »
O  μεγαλύτερος δάσκαλος όλων των εποχών είχε μόνο 12 μαθητές και σε μένα βάζουν τουλάχιστον 25 στην τάξη!!

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Αυγούστου 16, 2010, 04:08:04 pm »
Συμφωνώ .Ο καθείς το δρόμο του ,που χάραξε με τον κόπο του ,αλλά ας μη προκαλεί τον άλλο που θα μείνει απ΄έξω .Εξάλλου και αυτός κουράστηκε ...τίποτα δεν του χαρίστηκε

... την πρόκληση εγώ δεν τη διαπίστωσα ..., μ' ενδιαφέρει να μου την επισημάνεις ..., ως τότε καλό απόγευμα ...
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Αυγούστου 16, 2010, 04:14:13 pm »
Που πάτε ωρέ?? Έτσι κάνουνε ωρέ τα παληκάρια; Λιγοψυχάνε; (γνήσιο ελληνικό επαναστατικό στυλ 1821)

Aυτά δε γίνονται από μόνα τους, φυσικά και δε θα αρνηθεί κανείς και καλά θα κάνει από μόνος του, ένας κούκος δε φέρνει την Άνοιξη.
Χρειάζεται μαζικότητα και νομική τεκμηρίωση και συνδικαλιστική κάλυψη αλλά κάποιοι πρέπει να κάνουν την αρχή γιατί όλοι περιμένουν από τους άλλους και μετά να ακολουθήσουν. Ευτυχώς υπάρχει το Ιντερνετ που μας φέρνει πιο κοντά και μας κάνει πιο δυνατούς.
Για να κάνει κάτι η δικαιοσύνη πρέπει να προσφύγουν πολίτες σαν κι εμάς, για να απέχει ο κόσμος από τους διορισμούς πρέπει να βρεθεί δικλείδα να μην του πάρει τη θέση ο επόμενος καλοθελητής μοριοσυλλέκτης (στην καλύτερη ανυποψίαστος, στη χειρότερη λαμόγιο) συνάδελφος.
Δεν είμαι ειδική στα νομικά, λίγες γνώσεις έχω αλλά είνι οφθαλμοφανείς παραβιάσεις του συντάγματος και του νόμο στο εργασιακό καθεστώς των ΑΜΩ σε πάγια κενά... (11.500 κόσμος δεν είναι έκτακτες ανάγκες, μην τρελαθούμε)
Συνάδελφοι σαν τον aristos2 ίσως να διορίζονταν από φέτος αν στον κλάδο τους αντί για 2 ΑΜΩ έπερναν έναν μόνιμο και οι υπόλοιποι θα ελευθερώνονταν να δουλέψουν αλλού ώσπου να διοριστούν μόνιμοι αντί να τους καλούν ΑΜΩ στην κάθε επαρχία και να τους διαγράφουν από τους πίνακες κιόλας αν αρνηθούν επειδή κάποιοι κράτησαν τις θέσεις φιλέτα για τη β'φάση διορισμών που θα έχουν σειρά τα "φιλαράκια" τους...
Αλλά για να αφήσουμε τις θεωρίες και να μη κάνουμε αυτά που κοροϊδεύουμε ως γυμναστική του πληκτρολογίου και να περάσουμε σε κάτι πιο πρακτικό:
Υπάρχει κανείς νομικάριος εδώ; Ακούει κανείς νομικός; Ένα-δυο, έναα...
Ο καθένας από τον κλάδο του και με τις δεξιότητές του κάτι θα μπορούσε να προσφέρει πρακτικά...είμαστε πολλοί που έχουμε αγανακτήσει το ξαναλέω!

Ήταν πιθανότατο και αν, επιπλέον, το απερχόμενο σύστημα διορισμού δεν είχε ανοίξει τόσα , μα τόσα παράθυρα ..., δια ν' αερίζεται ..., κυριολεκτικώς και μεταφορικώς ...!
Τώρα μιλάς άγια και, παρά τις υποχρεώσεις 2 παιδιών, 2 σκυλιών και μιας ομάδας αιώνιας πρωταθλήτριας ..., μαζί σου ...

Τι λες ..., πως, στα 42 μου, δε βρήκα άλλο καλύτερο από το να καταστώ "σαρκίον" προς εκμετάλλευσιν ...!

“Το τελευταίο σκαλοπάτι των απατεώνων είναι η πολιτική.»
Κ.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 16, 2010, 04:22:16 pm από aristos2 »
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Αυγούστου 16, 2010, 04:21:12 pm »
"Όποιος τον αγώνα δε μοιραστεί, θα μοιραστεί την ήττα" και τα σχετικά...
Μπρέχτ

Εργατολόγος κανείς;;

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Αυγούστου 16, 2010, 04:24:18 pm »
"Όποιος τον αγώνα δε μοιραστεί, θα μοιραστεί την ήττα" και τα σχετικά...
Μπρέχτ

Εργατολόγος κανείς;;

Σε αναμονή, λοιπόν, του δίκαιου αγώνα ... και της πιστοποίησης μιας ...πρόκλησης ...(!)
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος fotini18

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Αυγούστου 16, 2010, 04:26:33 pm »
Συμφωνώ απόλυτα με το spasiklaki! Αρκετά τόσα χρόνια έκαναν στις πλάτες μας με την ΠΔΣ, εκκλησιαστικά, Σιβιτανίδειο, Οαεδ και δε συμμαζεύεται! Δε θέλω να είμαι μεμψίμοιρη, απαισιόδοξη ή κλαψιάρα αλλά το πιστεύω πως με όλη αυτή τη στρατιά ωρομισθίων-αναπληρωτών (αμω-ακω δεν έχει σημασία) δε θα γίνονται διορισμοί. Μακάρι κι εγώ να διαψευστώ! Πάλι θα μιλάνε δημοσιογραφίσκοι και πολιτικάντηδες για τεμπέληδες και αργόσχολους εκπαιδευτικούς. Δεν ξέρω αν θα καταφέρουμε κάτι με δικαστήρια, διαμαρτυρίες ή απεργίες. Τουλάχιστον εγώ προσωπικά θα συμμετέχω με κάθε τρόπο, όπως έκανα και φέτος. Και από Σεπτέμβρη πρέπει να αρχίσουμε να διεκδικούμε περισσότερα. Ας ξεκινήσουμε με το να τους σπάμε συνέχεια τα νευρα και να μην τους αφήνουμε στην ησυχία τους.
Αχ, Ελλάδα σ' αγαπώ...!!!

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Συνεχώς ξεψυχάει...(Δημήτρης Χορν)

Αποσυνδεδεμένος che

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Αυγούστου 16, 2010, 04:33:29 pm »
Παράθεση
μήπως να βυθισθώ στην κατάθλιψη, μιας και όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν ...

Είναι ένα πρόβλημα του δυτικού πολιτισμού αυτό ,απο το Μεσαίωνα και πέρα : οτιδήποτε μας ζορίζει ή το εξωραϊζουμε  ή το αποστρεφόμαστε . Ας μάθουμε πια να βλέπουμε τα πράγματα κατάματα δίχως την απειλή της κατάθλιψης........

Καλό απόγευμα και σε σένα..........
hasta la victoria siempre

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182653
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 662